Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Harry, mu nie chodzilo o to ze jak dasz dobra opinie to jestes lepszy tylko chodzilo mu o osoby ktore nadal uwazaja ze ten serwer to dracos nr2 z ta sama ekipa czyli kolejny serwer pod hajs.

Wystarczy pomyslec... Zaufalbys osobom ktore oje*aly Cie na kilka ladnych tys zl ? Jak widac u tych "dzieci" zrozumienie tego wychodzi poza mozliwosci ...

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dołączam się do wypowiedzi Harry'ego.

Małysz straciłeś zaufanie ludzi, nikt się już tak nie nabierze jak ostatnio.

Sprawdzany yhym...

Ps. za co 10 pkt dostałem Ty denny buraku ? za handel ? tyś widział handel jełopie jeden pieruński ? MPC spadało na ryj już dawno, później bylo lepiej ale widze, że

znów wracacie do starych zwyczajów. Co jest Makin na wakacjie pojechał ?

Opublikowano

Harry, mu nie chodzilo o to ze jak dasz dobra opinie to jestes lepszy tylko chodzilo mu o osoby ktore nadal uwazaja ze ten serwer to dracos nr2 z ta sama ekipa czyli kolejny serwer pod hajs.

Wystarczy pomyslec... Zaufalbys osobom ktore oje*aly Cie na kilka ladnych tys zl ? Jak widac u tych "dzieci" zrozumienie tego wychodzi poza mozliwosci ...

No troszkę muszę się z Tobą nie zgodzić, bo cygan Mavex pochwalił serwer po czym Małysz napisał że dziękuje za miłe słowa a Ci co nie doceniają są dziećmi, na takiej zasadzie :)

Troszkę też nie rozumiem tego co napisałeś odnoście mojej wypowiedzi, czy zaufałbym komuś kto mnie okradł na kilka tysięcy ... ale nie rozumiem co to ma do moje wypowiedzi xD

Ja napisałem że nie ufam mu i jego gadaniu :) Mówił że da dowody na Fubu, lecz nic konkretnego niema, z filmikiem o Dracosie też mu jakoś zbytnio nie ufam, i tak samo mówił że po akcji kończy stawiać serwery a tu jak ucichło stawia serwer ....

Mnie to nie interesuje czy oni się okradają czy co robią, bo jak i on, jak i FuBu jak i IsAmU są wszyscy po jednych pieniądzach.

Nie wiem dlaczego wspomniałem o tym czy bym zaufał komuś kto mnie okradł skoro ja nawet nie wspomniałem o czymś takim, tylko że ja jemu nie ufam :)

Ale rozumiem też o co tobie chodziło, bo raczej to nie ten sam team skoro drugi były członek też coś tam stawia, no ale innym tego nie wytłumaczysz i swoje będą pisać ^.^

Czy serwer pod IS ? ... :)

Czekam na wypowiedź Małysza na temat tych kd oraz tych wierzchowców na strzały.

Chciałbym jeszcze wiedzieć, ile u was będzie koształ pd na tydzień, oraz lizak, pet, wierzchowiec, tak mniej więcej.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No troszkę muszę się z Tobą nie zgodzić, bo cygan Mavex pochwalił serwer po czym Małysz napisał że dziękuje za miłe słowa a Ci co nie doceniają są dziećmi, na takiej zasadzie :)

Troszkę też nie rozumiem tego co napisałeś odnoście mojej wypowiedzi, czy zaufałbym komuś kto mnie okradł na kilka tysięcy ... ale nie rozumiem co to ma do moje wypowiedzi xD

Ja napisałem że nie ufam mu i jego gadaniu :) Mówił że da dowody na Fubu, lecz nic konkretnego niema, z filmikiem o Dracosie też mu jakoś zbytnio nie ufam, i tak samo mówił że po akcji kończy stawiać serwery a tu jak ucichło stawia serwer ....

Mnie to nie interesuje czy oni się okradają czy co robią, bo jak i on, jak i FuBu jak i IsAmU są wszyscy po jednych pieniądzach.

Nie wiem dlaczego wspomniałem o tym czy bym zaufał komuś kto mnie okradł skoro ja nawet nie wspomniałem o czymś takim, tylko że ja jemu nie ufam :)

Ale rozumiem też o co tobie chodziło, bo raczej to nie ten sam team skoro drugi były członek też coś tam stawia, no ale innym tego nie wytłumaczysz i swoje będą pisać ^.^

Czy serwer pod IS ? ... :)

Czekam na wypowiedź Małysza na temat tych kd oraz tych wierzchowców na strzały.

Chciałbym jeszcze wiedzieć, ile u was będzie koształ pd na tydzień, oraz lizak, pet, wierzchowiec, tak mniej więcej.

Harry naprawdę szanuje Twoje zdanie i zgadam się z nim. Masz racje czytając to teraz faktycznie miałeś prawo to tak odebrać. Mnie chodziło o notorycznych spamerów. No chyba człowiek który ma juz swoich lat trochę nie zachowuje się jak nie powiem kto tylko wyrazi swoją opije i ewentualnie podyskutuje a nie spina się jak ... no ale to jest internet i tu jak wiadomo każdy ma dużo do powiedziania nie znając zupełnie sprawy.

Btw... Harry nie rozumiem troszeczke waszego podejścia ponieważ ja jestem sponsorem i reklamuje serwer . Ja nie mam nawet dostępu do maszyny, Daje koledze pomysły on je realizuje, Nie bede miał dostępu do navi poprostu mam zaopiekować się graczami , reklamą. Pozdrawiam

Ps. Co do lizaków , petów , wierzchowcy. Powiem tak serwer naprawdę uwierzcie mi nie jest pod kase. IS jest tak zrobiony aby było jak opłacić maszynę , reklamę. Będą podstawowe w nim rzeczy nie ma się co oszukiwać. Znajdziecie w Item-Shpie jakieś pierścienie doświadczenia, rękawiczki , parę petów( podkreślam parę nie wszystkie ). Po za tym zęby nie było żadnych nieporozumień nie każemy nikomu płacić, sami zobaczycie nie chce wam tu wmawiać i obiecywać ale to co jest w is będzie do zdobycia w grze ( pokaże wam to na filmikach )

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

No troszkę muszę się z Tobą nie zgodzić, bo cygan Mavex pochwalił serwer po czym Małysz napisał że dziękuje za miłe

odpi**dol się ode mnie ;] ma racje z tym co napisał, ponieważ wyzywają go od złodzieja a będą grać na memori..mt2 ;] gdzie GA jest współwłaściciel serwera dracos czyli też jest złodziejem ale lepiej wyzywać Małysza, który był sponsorem ;)

Opublikowano

Harry naprawdę szanuje Twoje zdanie i zgadam się z nim. Masz racje czytając to teraz faktycznie miałeś prawo to tak odebrać. Mnie chodziło o notorycznych spamerów. No chyba człowiek który ma juz swoich lat trochę nie zachowuje się jak nie powiem kto tylko wyrazi swoją opije i ewentualnie podyskutuje a nie spina się jak ... no ale to jest internet i tu jak wiadomo każdy ma dużo do powiedziania nie znając zupełnie sprawy.

Btw... Harry nie rozumiem troszeczke waszego podejścia ponieważ ja jestem sponsorem i reklamuje serwer . Ja nie mam nawet dostępu do maszyny, Daje koledze pomysły on je realizuje, Nie bede miał dostępu do navi poprostu mam zaopiekować się graczami , reklamą. Pozdrawiam

Ps. Co do lizaków , petów , wierzchowcy. Powiem tak serwer naprawdę uwierzcie mi nie jest pod kase. IS jest tak zrobiony aby było jak opłacić maszynę , reklamę. Będą podstawowe w nim rzeczy nie ma się co oszukiwać. Znajdziecie w Item-Shpie jakieś pierścienie doświadczenia, rękawiczki , parę petów( podkreślam parę nie wszystkie ). Po za tym zęby nie było żadnych nieporozumień nie każemy nikomu płacić, sami zobaczycie nie chce wam tu wmawiać i obiecywać ale to co jest w is będzie do zdobycia w grze ( pokaże wam to na filmikach )

Ja rozumiem :) bo też przecież widzę jak piszę jeden z drugim " nie polecam bo ten i ten to **** i **** nie grać na tym **** ,nie będę przeklinał, ale na takich to niema co uwagi zwracać i nie warto odpisywać bo to są wszystko wiedzące przypadki które coś usłyszały i myślą że wiedzą wszystko ci jak i kto i gdzie jak i po co :) Z takimi nie wygrasz... ;)

No rozumiem, ja nie mam nic do tego czy ty będziesz GM, czy GA czy będziesz robił za kowala w m1 ... po prostu, był Dracos ... było dużo dużo obiecywania, gadania, 3 dni, nagle Dracos pada ... nagle jakaś znikająca kasa, zdrady w teamie, i inne dzikie węże ... ja po prostu patrze na to z boku :) nagle z Laminero się rozchodzicie, nikt nic nie planuje a tu jeb... nagle oboje robicie serwer gdzie jeden i drugi się zarzekali że nic nie będzie :)

Z dowodami też nic szczególnego niema :x dlatego rozumiesz że mam prawo nie ufać ani Tobie ani adiemu bo to strasznie dziwnie wygląda nie sądzisz ? :)

Co do waszego IS ... sorry ale raczej nie istnieją serwery nie pod IS ^.^, każdy serwer jest robiony pod IS no i niema się co oszukiwać ^.^ w tych czasach nikt nie robi niczego nie licząc na korzyść :)

Każdy stawiając serwer liczy na gruby $$ ^.^

odpi**dol się ode mnie ;] ma racje z tym co napisał, ponieważ wyzywają go od złodzieja a będą grać na memori..mt2 ;] gdzie GA jest współwłaściciel serwera dracos czyli też jest złodziejem ale lepiej wyzywać Małysza, który był sponsorem ;)

yyy ... że tak zapytam ... o czym ty teraz pierdolisz za przeproszeniem ?

Kto go wyzywa od złodzieja? bo nie widziałem jeszcze xD gdzie ktoś Adiego od złodzieja wyzywa ? o czym ty piszesz ... masz wgl. pojęcie jakieś ?

Chodzi o to że ludzie piszą że stawia serwer pod IS żeby odzyskać kasę, że serwer na parę dni i znów się zabierze z hajsem i serwer padnie ... i hejutują, po czym napisał coś w stylu takim że Dobry komentarz to wysoki poziom osoby, a zła opinia to zachowanie dzieciaka, dlatego mu zwróciłem uwagę że nie przyjmuję krytyki na barki i tyle

Nikt go i adiego od złodziei nie wyzywa więc nie wiem co ty piszesz wgl ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Widzial ktos kiedys serwer bez is ? Ciekawe skad malysz czy inna osoba sponsorujaca/stawiajaca serwer ma brac 2/3tys zl na sama gre... Myslicie ze maszyne raz sie oplaca i jest ok na 5lat ?

Miesiac w miesiac administracja musi bulic 2 ok. 2k aby serwer stal i granie na nim bylo bez lagow i na duzym poziomie. Nawet jak macie ten straszny bol dupy ze bedzie is to czy karze wam ktos cos w nim kupowac ? To jest DOBROWOLNE kupowanie itemow , przy okazji pomagacie utrzymac maszyne.

@aw: Bedzie cos takiego jak na tria*or ? Ze co 10/5 (5 naj) lvl bedziemy mogli wybrac sie na dungeon np. Na poczatku zabic 200mobow z m1 i za to dostaniemy np. Pd 30min itp potem coraz trudniejsze i lepsze nagrody ;>

pozdrawiam i powodzenia

Opublikowano

Serwer pod kase :)

do tego z Sensualem ja podziekuje :)

to nie sensual, to derin i proboszcz robia ten serwer, a grafike prezki itd ja mniemam robiła Sylwia(dziewczyna proboszcza), tyle w temacie ;d

Nie polecam gówna

Opublikowano

to nie sensual, to derin i proboszcz robia ten serwer, a grafike prezki itd ja mniemam robiła Sylwia(dziewczyna proboszcza), tyle w temacie ;d

Nie polecam gówna

Oj jak to miło że mój dawny kolega można powiedzieć że przyjaciel posunął się aż tak daleko aby wypromować swój własny serwer.Adi ty wszystko wiesz najlepiej z kim ja robię serwer oraz znasz się najlepiej na zabezpieczeniach i serwerach metin2 i to udowodniłeś mi na dracosie, tylko jest jeden problem już pokazałeś na dracosie jakie masz umiejętności ale to co teraz zrobiłeś to bardzo mnie zadziwiło ponieważ ja nie wtrącałem się w twoją prezentację ani w twój serwer ale widzę że ty koniecznie chcesz nałapać graczy oczerniając mnie, dobra powiem ci tak życzę ci powodzenia z serwerem i aby nie wyszedł tobie jak dracos ponieważ jedynie kogo żałuje w twoim teamie to zielaka bo tylko mu popsujesz reputacje tak jak to zrobiłeś mi.

A co do serwera to się przekonasz na starcie czy to gówno a za ten czas zapraszam do oglądania moich filmików

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Szkoda, że są kd na magie, miecze itd. to działa tak samo jak robienie broni epickich z tych co mają sr. i um. nie opłaca się. Dlatego, mówię szkoda bo zagrał bym, ale te kd i bronie oraz zbroje to porażka, ale co do reszty nie ma się co przyczepić. Życzę powodzenia !! :)

tojesttor.png

Opublikowano

Ja rozumiem :) bo też przecież widzę jak piszę jeden z drugim " nie polecam bo ten i ten to **** i **** nie grać na tym **** ,nie będę przeklinał, ale na takich to niema co uwagi zwracać i nie warto odpisywać bo to są wszystko wiedzące przypadki które coś usłyszały i myślą że wiedzą wszystko ci jak i kto i gdzie jak i po co :) Z takimi nie wygrasz... ;)

No rozumiem, ja nie mam nic do tego czy ty będziesz GM, czy GA czy będziesz robił za kowala w m1 ... po prostu, był Dracos ... było dużo dużo obiecywania, gadania, 3 dni, nagle Dracos pada ... nagle jakaś znikająca kasa, zdrady w teamie, i inne dzikie węże ... ja po prostu patrze na to z boku :) nagle z Laminero się rozchodzicie, nikt nic nie planuje a tu jeb... nagle oboje robicie serwer gdzie jeden i drugi się zarzekali że nic nie będzie :)

Z dowodami też nic szczególnego niema :x dlatego rozumiesz że mam prawo nie ufać ani Tobie ani adiemu bo to strasznie dziwnie wygląda nie sądzisz ? :)

Co do waszego IS ... sorry ale raczej nie istnieją serwery nie pod IS ^.^, każdy serwer jest robiony pod IS no i niema się co oszukiwać ^.^ w tych czasach nikt nie robi niczego nie licząc na korzyść :)

Każdy stawiając serwer liczy na gruby $$ ^.^

yyy ... że tak zapytam ... o czym ty teraz pierdolisz za przeproszeniem ?

Kto go wyzywa od złodzieja? bo nie widziałem jeszcze xD gdzie ktoś Adiego od złodzieja wyzywa ? o czym ty piszesz ... masz wgl. pojęcie jakieś ?

Chodzi o to że ludzie piszą że stawia serwer pod IS żeby odzyskać kasę, że serwer na parę dni i znów się zabierze z hajsem i serwer padnie ... i hejutują, po czym napisał coś w stylu takim że Dobry komentarz to wysoki poziom osoby, a zła opinia to zachowanie dzieciaka, dlatego mu zwróciłem uwagę że nie przyjmuję krytyki na barki i tyle

Nikt go i adiego od złodziei nie wyzywa więc nie wiem co ty piszesz wgl ...

Wejdź w prezke Memor... i przeczytaj od początku zobaczysz ile osób wyzywa od złodziej Adiego, a potem przeczytaj od początku tutaj i też zobacz ile osób oczernia Małysza ;]

Adiros@ robisz serwer z zielakiem i singman czy jak mu tam ;] będzie tak jak z bloodwar? 50 osób na serwerze 400 na liczniku? xD

Szkoda mi tylko zielaka bo zjebi*** mu reputacje jak serw nie wypali ;)

UP@ Wcześniej było pisane, że wszystko jest zrobione tak, aby pvp było wyrównane jak wystartuje beta to się przekonamy czy wszystko jest tak zrobione ;D

Opublikowano

Adi, zachowal sie jak typowy gimbus.

Malysz wypromowal Cie na yt bez niego mialbys 10widzow.

Sponsorowal Ci serwer. Wyjebales ich na hajs razem z reszta administracji.

Po tym wszystkim zyczy Ci jeszcze powodzenia z serwerem a ty wypiales na niego dupe ...

Jak malysz sie zapiera ze nie robi serwera z proboszczem/sensualem czy tym gown*m derinem to chyba tak jest ...

A prezentacje mogl robic papiez, co to moze kogo interesowac ?? Wyszla ladnie i to sie liczy.

@anty warn: Opiszesz sposob czytania ku/robienia skilli ? Bo 1x widze takie dziwne KU i nw czy nadal beda tak samo dropic czy jak.

Opublikowano

Adi, zachowal sie jak typowy gimbus.

Malysz wypromowal Cie na yt bez niego mialbys 10widzow.

Sponsorowal Ci serwer. Wyjebales ich na hajs razem z reszta administracji.

Po tym wszystkim zyczy Ci jeszcze powodzenia z serwerem a ty wypiales na niego dupe ...

Jak malysz sie zapiera ze nie robi serwera z proboszczem/sensualem czy tym gown*m derinem to chyba tak jest ...

A prezentacje mogl robic papiez, co to moze kogo interesowac ?? Wyszla ladnie i to sie liczy.

@anty warn: Opiszesz sposob czytania ku/robienia skilli ? Bo 1x widze takie dziwne KU i nw czy nadal beda tak samo dropic czy jak.

dzisiaj do 20 będzie filmik na moim kanale.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Kolego, każdemu liżesz dupę. Na Noryscie administracji tak samo lizałeś dupsko. Wyjdź i nie wchodź już na MPC.

@AW. Kiedy Beta?

Chłopcze, Norystt to gunwo :> Tam moja wypowiedź była typu nie polecam więc nie wiem o co chodzi :)

A tutaj pisze co myśle i wiem co robie bez żadnych zarzutów mogę powiedzieć że serwer polecam ;)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

ładnie wykonana zapowiedź, lecz na poprzednim serwerze Małysza było tak samo, zapowiedź zajebis** a na serwerze bugi, syf oraz przekupna Administracja, powodzenia tym razem, może wam się uda :)

Opublikowano

To w końcu medium czy hard?

120 lvl max mało nowych map

Czemu nie ma serwera drugiego jak Itanos

Dobry medium gdzie ważny jest wyjazd na bossy

różnorodność nowych ulepszaczy oraz trudny exp +100 na nowych mapach :)

jest to serwer medium ale co czwartek będzie konserwacja przy której mogą być wprowadzane pewne poprawki i raz na jakiś czas większe nowości. dlaczego tak? ponieważ nie widzę sensu aby dodać wszystko na raz a potem gracze by narzekali że nic się nie dzieje a tak to będziemy widzieć przepływ gry oraz zapotrzebowanie na dane itemy i dzięki temu będziemy mogli np. dodać fajnie dopracowano nowo mapkę tu nie będzie tak że na tym się skończyła praca serwera tylko cały czas będzie się rozwijał tak jak i będzie się podnosił lvl, więc bez obawy.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

jest to serwer medium ale co czwartek będzie konserwacja przy której mogą być wprowadzane pewne poprawki i raz na jakiś czas większe nowości. dlaczego tak? ponieważ nie widzę sensu aby dodać wszystko na raz a potem gracze by narzekali że nic się nie dzieje a tak to będziemy widzieć przepływ gry oraz zapotrzebowanie na dane itemy i dzięki temu będziemy mogli np. dodać fajnie dopracowano nowo mapkę tu nie będzie tak że na tym się skończyła praca serwera tylko cały czas będzie się rozwijał tak jak i będzie się podnosił lvl, więc bez obawy.

Glownie mi chodzi o to aby to nie był taki jak kolejny hard

tylko żeby był klimat

Rózne gildiowe wyprawy na bossy,metki,nowe mapki do expa no i z każdym levelem co raz trudniej

różnorodność itp :P

Opublikowano

Glownie mi chodzi o to aby to nie był taki jak kolejny hard

tylko żeby był klimat

Rózne gildiowe wyprawy na bossy,metki,nowe mapki do expa no i z każdym levelem co raz trudniej

różnorodność itp :P

To o to się nie bój, fabuła gry była właśnie pod ten sposób gry układana.

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...