Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakoś nie wierzę w ten serwer wystartuje a gdy tylko gruby się połapie że to serwer małysza będzie pizgał w niego tym co tylko zdobędzie więc raczej za długo nie podziała . Pożyjemy zobaczymy

Opublikowano

Ciekawe jakie? H*lium ? ? ...

@Aw Jaka szansa na ulepszenie na +9

To w zależności od itemu na niektóre trzeba będzie przeznaczyć troszkę czasu ale to pokarze wam w środę na filmiku.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Te kd z abs-ami + abs-y w kostiumach, petach czy mountach to jak dla mnie za dużo. Trzeba się będzie dużo pierdolić z robieniem eq, zakładaniem różnych gówien przed pvp itp. jak dla mnie to przekombinowane trochę.

Opublikowano

Małysz powiedz lepiej czy przepustki na dungeony będą w is. jeżeli będą to nie mam więcej pytań i podziękuję

Obiecujemy że żadnych przepustek na dungeony nie będą w Isie, nawet nie mieliśmy zamiaru czegoś takiego dodawać.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Kiedy forum i ts3?

Można się dostać za zamkniętą bete jako YT?

Będą kostiumy YT (jeśli tak to sorry nie doczytałem)

To co było na Dracosie Małysz to dla ludzi troszkę trudne do zrozumienia nawet dla mnie, więc wiadomo większość się boi tutaj zagrać :P

Nawet ja, ale zobaczymy :P

Powiem tyle, jeśli serwer wypali to będzie to rozpi3rdol wszechczasów metina ;P

Pozdrawiam! Czekam na odp.!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Kiedy forum i ts3?

Można się dostać za zamkniętą bete jako YT?

Będą kostiumy YT (jeśli tak to sorry nie doczytałem)

To co było na Dracosie Małysz to dla ludzi troszkę trudne do zrozumienia nawet dla mnie, więc wiadomo większość się boi tutaj zagrać :P

Nawet ja, ale zobaczymy :P

Powiem tyle, jeśli serwer wypali to będzie to rozpi3rdol wszechczasów metina ;P

Pozdrawiam! Czekam na odp.!

Na forum możecie się już chyba zarejestrować

Myślę że coś w tym stylu jak kostiumy będą ale musimy jeszcze obgadać dokładnie na czym ma to polegać.

Wiem o tym że większość boi się zagrać ale tutaj jest inny technik a co do wnętrza serwera będę wam pokazywał to w filmikach:)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Noo serwer zapowiada się kozacko! lepszy od memor***mt2 ;]

Mam nadzieję, że bugów nie będzie i nie skończy tak jak dracos ;)

Polecam oraz powodzenia

Opublikowano

Noo serwer zapowiada się kozacko! lepszy od memor***mt2 ;]

Mam nadzieję, że bugów nie będzie i nie skończy tak jak dracos ;)

Polecam oraz powodzenia

Dziekujemy za miłe słowa i za to ze trafiają się ludzie który maja większy poziom niż niestety dużo dzieciaków. Staramy sie jak możemy. Serwer jest juz bardzo długo sprawdzany i nie spodziewamy się bugów. Pozdrawiam ludzi który doceniają prace innych

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Server robiony przez derina(razerr z dracosa) i proboszcza, pierwszy post w prezce od konta czxxx < konto derina.... po wyglądzie klienta widać, że jest to również ten sam klient , któego on zawsze używa.
Polecam ze względu na małysza, NIE POLECAM ze względu na proboszcza, derin jeszcze ujdzie , ale proboszcz to gówno.

Opublikowano

Dziekujemy za miłe słowa i za to ze trafiają się ludzie który maja większy poziom niż niestety dużo dzieciaków. Staramy sie jak możemy. Serwer jest juz bardzo długo sprawdzany i nie spodziewamy się bugów. Pozdrawiam ludzi który doceniają prace innych

A czy będzie jakaś beta, aby jednak się upewnić i przetestować wszystko?

Opublikowano

To się nazywa krytyka jeżeli nie wiesz co to, polecam poczytać na wikipedi. Poza tym w metina gra wiele ludzi młodych czy to oznacza że są gorsi czy jak?

cpok.jpg

Opublikowano

Server robiony przez derina(razerr z dracosa) i proboszcza, pierwszy post w prezce od konta czxxx < konto derina.... po wyglądzie klienta widać, że jest to również ten sam klient , któego on zawsze używa.

Polecam ze względu na małysza, NIE POLECAM ze względu na proboszcza, derin jeszcze ujdzie , ale proboszcz to gówno.

Również życzę ci powodzenia i aby było lepiej niż na dracosie ale co do tych dwóch osób to nie chce mieć nic z nimi wspólnego ponieważ każdy dobrze wie jaki jest proboszcz.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Jak z biciem bosów typu azrael , smok na marmurach czy bez
-i jak sprawa z marmurkami wygląda
-czy ninja z łukiem na marmurze będzie miał największe dmg ze wszystkich klas

1358265693558802.png
Opublikowano

A czy będzie jakaś beta, aby jednak się upewnić i przetestować wszystko?

Tak jak w filmiku mówiłem beta już była bardzo dawno temu ponieważ ten serwer był jeszcze planowany przed dracosiem.

Jak z biciem bosów typu azrael , smok na marmurach czy bez

-i jak sprawa z marmurkami wygląda

-drop marmurków jest znacznie powiększony więc myślę że nie będzie problemu z ich zdobyciem

-Dmg poli zostało odbugowane więc nie będzie już to sprawiało problemu.

Znaczy się ninja w marmurze bije tyle ile powinna np wiadomo że łuk ma duże dmg.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Ponawiam pytanie ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi
Jeżeli ninja miała by największe dmg to gra ninja nabrała by dużego sęsu

1358265693558802.png
Opublikowano

Ponawiam pytanie ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi

Jeżeli ninja miała by największe dmg to gra ninja nabrała by dużego sęsu

Że niby granie ninją bez tego nie ma sensu? Ninja jest i tak potężną postacią o ile jest dobrze prowadzona

cpok.jpg

Opublikowano

Nie możecie zrobić bety zamkniętej? By np. JuTuberzy ogarneli co i jak i nagrali?

Znowu będzie jak na Dracosie, że nie było bety i serwer w bugach ;p

Kiedy ogarniecie to forum bo wygląda tak, że szkoda gadać...

Kiedy ts3?

W prezentacji grafik popełnił chyba drobny błąd gdzie napisane jest o kamieniach duchowych to zamiast "rzadko" napisał "żadko"!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

mówie o biciu bosów na dungeonach

Ninja jest postacią uniwersalną i to jest oczywiste że jak masz dobry łuk to będzie twoje dmg większe od innych osób tak jak na pl, jeśli ci o to chodzi np. masz łuk obrażenia 320-410 i masz broń dwuręczną o obrażeniach 230-310 to oczywiste jest to że ninja będzie biła więcej w marmurku z takim łukiem od osoby z bronią dwuręczną.

Nie możecie zrobić bety zamkniętej? By np. JuTuberzy ogarneli co i jak i nagrali?

Znowu będzie jak na Dracosie, że nie było bety i serwer w bugach ;p

Kiedy ogarniecie to forum bo wygląda tak, że szkoda gadać...

Kiedy ts3?

W prezentacji grafik popełnił chyba drobny błąd gdzie napisane jest o kamieniach duchowych to zamiast "rzadko" napisał "żadko"!

Ts3 oraz poprawione forum będzie bliżej startu a dokładniej w następnym tygodniu a co do beta testów będą one dostępne na zapisy dla poszczególnych osób które będą spełniały odpowiednie kryteria aby nie było tam niepotrzebnych osób dokładnie takich które chcą zrobić wszystko na niekorzyść serwera, ale to już gdy będzie ts.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

powiem wprost jak wiesz na balmorze ninja jężeli ma łuk 48śr + to wp czy woj mósi mieć broń 55śr dzięki czemu na marmuże ninja jet najlepszą klasą i wtedy naprawde opłaca się nia grą.
mam propozycje aby marmówki wprowadzić za jakąś misje lub z PO

1358265693558802.png
Opublikowano

powiem wprost jak wiesz na balmorze ninja jężeli ma łuk 48śr + to wp czy woj mósi mieć broń 55śr dzięki czemu na marmuże ninja jet najlepszą klasą i wtedy naprawde opłaca się nia grą.

mam propozycje aby marmówki wprowadzić za jakąś misje lub z PO

Na bal....e masz ustawione na bossach absy na miecze itp i to tam zależy od tego na ile są ustawione ale możesz się nie obawiać u nas jest tak jak na pl i nie będzie żadnych tam rozczarowań co do dmg zresztą pokaże to w filmiku.

-marmurki dropią bardzo dobrze w m2 i pokaże to w moim filmiku i sami się przekonacie że w 10 min możecie mieć bardzo wiele marmurków.

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...