Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieńcie te obsrane sztylety, proszę.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Prezentacja i wszystko zajebiste!

POLECAM!!!!

Zmieńcie te obsrane sztylety, proszę. 

Zgadzam się z kolegą wyglądają jak wachlarze masakra

Opublikowano

czy tylko mi tak dlugo laduje sie obraz okna logowania po naciśnięciu rozpocznij gre?

Dzieje się tak ponieważ sprawdza serwer czy jest włączony czy wyłączony, przeważnie to trwa około 3 sek.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Zbroje i bronie ? SYF NAJGORSZY NA ŚWIECIE SYF.

Pytanie do administracji , będzie zwiększany lv? A co za tym idzie nowe bronie,zbroje,bizu ? :)

oczywiście że będzie tylko że na początek nie chcieliśmy tego dodawać aby był start bez żadnych problemów i bugów gdy już gracze powoli będą osiągać dostępne rzeczy będą wprowadzane aktualizacje które będą bardzo dobrze przetestowane.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

mam pytanie, do administracji, co dostaje sie za kazdy poziom biologa? sa roski na magie?

jeżeli chodzi o pierwszego biologa to standardowe nagrody w postaci bonusów stałych + do tego nasze nagrody które umilą wam grę ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Małysz na YT mowiles ze mozna sie juz rejestrowac, ale gdy chce zalzoyc konto to wyskakuje komunikat ze jeszcze nie mozna.

Jak juz bedzie otwarta rejestracja, czy ceny w is beda ulegac zmianie ? ( pytam bo sprzedaje yangi na innym serwerze za smsy i pytam czy juz by mi mogli wysylac )

Czy ulepszacze beda dropic na kazdym lvlu ?? Jesli nie to pomyslcie nad tym bo to jest fajny patent ze nawet na max lvl dropniesz kazda ulepke, imili to gre

Czy ogony z + beda dropic w v2 ? Jesli nie to pomyslcie zeby to dodac

Czy na metkach mordu w DT bedzie normalny drop ??

Bronie 75 tylko riper ?

Czy ze szkat ripa dropia smieci mam na mysli zbroje 61

Jaki % jest na drop kamyka duchowego z metka 70 lvl

Opublikowano

Małysz na YT mowiles ze mozna sie juz rejestrowac, ale gdy chce zalzoyc konto to wyskakuje komunikat ze jeszcze nie mozna.

Jak juz bedzie otwarta rejestracja, czy ceny w is beda ulegac zmianie ? ( pytam bo sprzedaje yangi na innym serwerze za smsy i pytam czy juz by mi mogli wysylac )

Czy ulepszacze beda dropic na kazdym lvlu ?? Jesli nie to pomyslcie nad tym bo to jest fajny patent ze nawet na max lvl dropniesz kazda ulepke, imili to gre

Czy ogony z + beda dropic w v2 ? Jesli nie to pomyslcie zeby to dodac

Czy na metkach mordu w DT bedzie normalny drop ??

Bronie 75 tylko riper ?

Czy ze szkat ripa dropia smieci mam na mysli zbroje 61

Jaki % jest na drop kamyka duchowego z metka 70 lvl

1.Rejestracja została przełożona na 28

2.Znaczy się nie wiem gdzie widziałeś ceny w is ale są umiarkowane więc myślę że cenny nie powinny sprawiać nikomu problemu.

3.Co do dropu z metinów to postaraliśmy się aby z metinów nisko poziomowych leciało mniej więcej to co z wysoko lecz o mniejszej ilości.

4.Co do ogonów pomyślimy:)

5.W dt będzie normalny drop z metinów.

6.bronie na 75 dropią z bossów wysoko poziomowych

7.ze szkat ripa jest uporządkowany drop.

8.W miarę wysoki.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie jedyny serwer naprawdę godny uwagi jeżeli chodzi o serwery które startują jutro.

Na pewno zagoszczę na starcie i mam nadzieje na przyjemną grę ;)

Czyli rozumiem, że jak pójdę na 7piętro to będę mógł normalnie tam siedzieć i dropić np KU? Bez żadnych limitów czasowych, braku dropu itd?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak dla mnie jedyny serwer naprawdę godny uwagi jeżeli chodzi o serwery które startują jutro.

Na pewno zagoszczę na starcie i mam nadzieje na przyjemną grę ;)

Czyli rozumiem, że jak pójdę na 7piętro to będę mógł normalnie tam siedzieć i dropić np KU? Bez żadnych limitów czasowych, braku dropu itd?

oczywiście że tak, zrobiliśmy tak ponieważ pamiętam jak się robiło nocki na pl w dt a potem to popsuli :(

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

1. Pudełka z KU sie łączą ?

2. Kamyki duchowe sie łączą ?

3. Czy z mobow leca jakies skrzynki/kufry ? ( przepraszam nie doczytalem )

4. Czy postacie do pvp sa wyrownane ? Mam na mysli to ze na niektorych serwerach jest tak ze jakas klasa ma duza przewage w pvp.. pomijajac BMow, ale tez dagger na niektorych serwerach jest do niepokonania.. Nie zaleznie od eq

5. Jest powiekszony drop marmurów polimorfii ? Jesli nie to prosilbym o powiekszenie dropu

6. Drop KU do dowodzenia i polimorfii bedzie jakos powiekszony ?

7. Jak dodać bonusy do peta ?

8. Jak zmienic bonusy w pecie

9. Jakie maksymalne wartosci beda bonusow peta jezeli wyexpi sie go do maksymalnego lvla ?

10. Za wbicie jako pierwszy maksymalnego lvla 120 jest przewidywana jakas nagroda ?

11. Od której bedzie otwarta rejestracja ?

12. Czy Twoim technikiem nie jest przypadkiem Erontron/Santriel ?

13. Czy przedmiotami z IS przykladowo : lizak, fryzura, wierzchowiec pet. Bedzie mozna handlowac ?

14. Czy bedzie mozna kupic w grze za yangi jakies kupony SM ?

15. Ile w eq bedzie mozna miec maksymalnie yang ?

16. Za jaka maksymalna kwote bedzie mozna cos wystawic przez " tobół "

17. Beda jakies brylki ? czy sakiewki ? np. w kwocie 100kk / Fajnie gdyby sie łączyły

Narazie to tyle, prosiłbym o odpowiedz, z góry pozdrawiam :)

Opublikowano

BRAWO ADMINISTRATOROM TEGO SERWERA, NIE DOŚĆ ŻE WYSYŁAJĄ NA INNE SERWER TYPU (SAMOS, RAVIA ITP) ŻEBY SPAMOWAĆ TYM GÓWNIANYM SERWEREM TO JESZCZE W DODATKU CZYTAŁEM ŻE SERWER MA MIEĆ PODOBNO 8 STRON ITEM-SHOPU, JEŻELI CHCECIE DAWAĆ SATYSFAKCJE TYM ZŁODZIEJOM I ŁADOWAĆ KASE TO PROSZĘ BARDZO. NIE POLECAM BO 99 % ADMINÓW TEGO SERWERA TO GIMBAZA ALBO PODSTAWÓWKA.

Opublikowano

BRAWO ADMINISTRATOROM TEGO SERWERA, NIE DOŚĆ ŻE WYSYŁAJĄ NA INNE SERWER TYPU (SAMOS, RAVIA ITP) ŻEBY SPAMOWAĆ TYM GÓWNIANYM SERWEREM TO JESZCZE W DODATKU CZYTAŁEM ŻE SERWER MA MIEĆ PODOBNO 8 STRON ITEM-SHOPU, JEŻELI CHCECIE DAWAĆ SATYSFAKCJE TYM ZŁODZIEJOM I ŁADOWAĆ KASE TO PROSZĘ BARDZO. NIE POLECAM BO 99 % ADMINÓW TEGO SERWERA TO GIMBAZA ALBO PODSTAWÓWKA.

Tym postem pokazujesz, że jesteś z gimbazy albo podstawówki :O

1. Nie administracja wystawia boty tylko jakieś zje&y

2. Ch**a wiesz co będziesz w IS więc wypierda**j

Opublikowano

Tym postem pokazujesz, że jesteś z gimbazy albo podstawówki :O

1. Nie administracja wystawia boty tylko jakieś zje&y

2. Ch**a wiesz co będziesz w IS więc wypierda**j

On nie wie co bedzie w IS tak jak Ty nie wiesz czy to admini stawiaja boty czy nie wiec tez nie pisz tyle. jak nie wiesz.

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...