Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Pudełka z KU sie łączą ?

2. Kamyki duchowe sie łączą ?

3. Czy z mobow leca jakies skrzynki/kufry ? ( przepraszam nie doczytalem )

4. Czy postacie do pvp sa wyrownane ? Mam na mysli to ze na niektorych serwerach jest tak ze jakas klasa ma duza przewage w pvp.. pomijajac BMow, ale tez dagger na niektorych serwerach jest do niepokonania.. Nie zaleznie od eq

5. Jest powiekszony drop marmurów polimorfii ? Jesli nie to prosilbym o powiekszenie dropu

6. Drop KU do dowodzenia i polimorfii bedzie jakos powiekszony ?

7. Jak dodać bonusy do peta ?

8. Jak zmienic bonusy w pecie

9. Jakie maksymalne wartosci beda bonusow peta jezeli wyexpi sie go do maksymalnego lvla ?

10. Za wbicie jako pierwszy maksymalnego lvla 120 jest przewidywana jakas nagroda ?

11. Od której bedzie otwarta rejestracja ?

12. Czy Twoim technikiem nie jest przypadkiem Erontron/Santriel ?

13. Czy przedmiotami z IS przykladowo : lizak, fryzura, wierzchowiec pet. Bedzie mozna handlowac ?

14. Czy bedzie mozna kupic w grze za yangi jakies kupony SM ?

15. Ile w eq bedzie mozna miec maksymalnie yang ?

16. Za jaka maksymalna kwote bedzie mozna cos wystawic przez " tobół "

17. Beda jakies brylki ? czy sakiewki ? np. w kwocie 100kk / Fajnie gdyby sie łączyły

Narazie to tyle, prosiłbym o odpowiedz, z góry pozdrawiam :)

1.ta

2.nie

3.lecą szkatułki z księgami i przetopami itp.

4.dmg postaci jest takie same jak na pl

5.oczywiście że jest w szczególności w m2

6.w miarę ładnie to wszystko leci ale z umiarem aby nie było syfu.

7.musisz wbić mu lvl i kliknąć na peta.

8.mamy troszeczkę inny system zresztą sam zobaczysz a można zawsze cofnąć umiejętności i pójść w inne.

9.max to chyba 10% lub 12% nie pamiętam do końca ale zaraz sprawdzę.

10.owszem jest ale to jeszcze do uzgodnienia:)

11.jakoś dzisiaj wieczorem ponieważ chcemy wszystko idealnie dopracować a rejestrowanie i tak zajmuje tylko chwilkę

12.technika na pewno nie znacie :) ale go poznacie;)

13.fryzurami i wierzchowcami tak ale petem nie;(

14.tak będzie można jeśli jakiś gracz wystawi.

15.na chwilę obecna 2.1kkk jest to max yang w plikach serwera.

16.tak jak na pl:)

17.tak będą :)

On nie wie co bedzie w IS tak jak Ty nie wiesz czy to admini stawiaja boty czy nie wiec tez nie pisz tyle. jak nie wiesz.

Już z tymi botami mówiłem nawet na moim filmiku nie musimy wystawiać jakiś botów aby zdobyć graczy zresztą nasza reklama jest w zupełności wystarczająca, sami się przekonacie.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo. Wszystko dosłownie zerżnięte z innych serwerów, nic kompletnie nowego, mam nadzieje że Balmora albo Ravia strzela porządnego DOSA na ten serwer i skończy się jego przygoda,

Opublikowano

Mam propozycje i zarazem prośbe, zrobić tak zeby kamyki sie łączyły zeby w 1 staku mogloby byc 200 kamykow, czemu ? Bo jak pojde dropic to nie bede chcial caly czas biegac do depo albo na sklep przekladac kamyki..

Opublikowano

BRAWO ADMINISTRATOROM TEGO SERWERA, NIE DOŚĆ ŻE WYSYŁAJĄ NA INNE SERWER TYPU (SAMOS, RAVIA ITP) ŻEBY SPAMOWAĆ TYM GÓWNIANYM SERWEREM TO JESZCZE W DODATKU CZYTAŁEM ŻE SERWER MA MIEĆ PODOBNO 8 STRON ITEM-SHOPU, JEŻELI CHCECIE DAWAĆ SATYSFAKCJE TYM ZŁODZIEJOM I ŁADOWAĆ KASE TO PROSZĘ BARDZO. NIE POLECAM BO 99 % ADMINÓW TEGO SERWERA TO GIMBAZA ALBO PODSTAWÓWKA.

ehh, az trzeba bylo caps Lock wlączyc bo by hejterka nikt nie zauważył :/

Jeżeli chodzi o IS to moze miec i 20 stron co Ci do tego?

1] skoro tu nie ebdziesz gral

2]nikt nie każe kupować w IS

3] jak się zdecydujesz wydac kaske to kupisz to co jest potrzebne nikt ci nie bedzie nic na siłę wpychal

4] kazdy serwer ma IS, ktos musi oplacac serwer

5]chciałbym byc w ich wieku i potrafić zakladac serwer.

6]spamboty znajdziesz w g00gle i kazdy moze spamowac na kazdym serwerze.

==========================================================================================================

@ czy bedzie gdzies dostepny AntyExp?

Opublikowano

Mam propozycje i zarazem prośbe, zrobić tak zeby kamyki sie łączyły zeby w 1 staku mogloby byc 200 kamykow, czemu ? Bo jak pojde dropic to nie bede chcial caly czas biegac do depo albo na sklep przekladac kamyki..

właśnie nie ma szans ponieważ jeśli da się łączyć kamyki to jest na to ciekawy bug i dlatego nie dodajemy tej opcji ;(

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Nie zrobią takiego czegos bo to jest latwy sposób do bugowania KD i wywalania kanałow.

Opublikowano

Na serwerze co*cor*ia łączą sie kamyki a nie wywala kanałów ...

AW : Skąd na serwerze zdobęde małż

bo mało kto wie o tym bugu, a co do małży to dropi z metinów po kilka sztuk i mobów.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

To inaczej, moze zastąpicie czyms kamyki duchowe.. Bo przykladowo jak bede chcial pojsc na DT bic metki mordu, to tak dodania, zmianki, ku inne pierdoly jakies wody czy cos + cala strona potow bo na poczatku serwera nie bede mial takiego eq zeby wcale nie pocic.. a takto jakby sie lączyly kamyki to byloby fajnie :) na R*vii tez sie łączą kamyki, na wszystkich lepszych serwerach w sumie sie lacza, czemu Wy tez tego nie mozecie dodac, znalesc blad ktory wywala kanaly, naprawic i to kazdemu umili gre..

AW : Co ile czyta sie medale konne ?

Uczeń
Opublikowano

Brawo, brawo, brawo. Wszystko dosłownie zerżnięte z innych serwerów, nic kompletnie nowego, mam nadzieje że Balmora albo Ravia strzela porządnego DOSA na ten serwer i skończy się jego przygoda,

Jebana kurwo, zobacz ile już najebałeś postów z hejtem w tym temacie, skąd taka kurwa sie wziela? Wypierdalaj śmieciu stąd i nie wracaj jebana kurwo z próbówki .

ExodusMt2.pl

Opublikowano

właśnie nie ma szans ponieważ jeśli da się łączyć kamyki to jest na to ciekawy bug i dlatego nie dodajemy tej opcji ;(

no tak bo po co naprawiac skoro mozna to ominac...eh

bug dziala tez bez łaczenia wiec to bez roznicy i da sie to naprawic, na wiekszosci serwerów to jest naprawione no ale wy wolicie to olać, dobrze wiedziec :D

Wiec rozumiem, ze pety tez usuniecie bo tez sie da ciekawie je bugowac do wywalania serwera.

Macie tu cos od siebie czy wszystko z MPCforum poza tym kto to jest ten Galiceous? Znowu jakiś pseudo technik aka proboszcz w waszym teamie? Nie chce powtórki widzieć z tamtego serwera na L twojego i adiego małyszku ;)

Pozdrawiam i powodzenia na starcie życze i się trzymać ;)

Opublikowano

no tak bo po co naprawiac skoro mozna to ominac...eh

bug dziala tez bez łaczenia wiec to bez roznicy i da sie to naprawic, na wiekszosci serwerów to jest naprawione no ale wy wolicie to olać, dobrze wiedziec :D

Wiec rozumiem, ze pety tez usuniecie bo tez sie da ciekawie je bugowac do wywalania serwera.

Macie tu cos od siebie czy wszystko z MPCforum poza tym kto to jest ten Galiceous? Znowu jakiś pseudo technik aka proboszcz w waszym teamie? Nie chce powtórki widzieć z tamtego serwera na L twojego i adiego małyszku ;)

Pozdrawiam i powodzenia na starcie życze i się trzymać ;)

Wypier***aj na swoje gówno, które startuje po raz 2 :P

Bug na bugu, itemy od GM i dziękuję :P

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Wypier***aj na swoje gówno, które startuje po raz 2 :P

Bug na bugu, itemy od GM i dziękuję :P

Raport, masz pojęcia o czym piszesz, czy zwykły hejt?

Po 2. Startuje po raz 3, więc o niczym pojęcia nie masz.

Po 3. Tam jest nowy TEAM i nie ma rozdawania eq.

Po 4. Bug na bugu? tam nie ma bugów i nie było. Także.. hejt niewypał. ;/

Co do serwera, zapowiada się ciekawie, lecz nadal nie dostałem odpowiedzi co do bonów ( jakie wchodzą ).

A tak szczerze to nie polecam, ''ukryty technik''. ( pewnie buFu na wuzku xD )

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Raport, masz pojęcia o czym piszesz, czy zwykły hejt?

Po 2. Startuje po raz 3, więc o niczym pojęcia nie masz.

Po 3. Tam jest nowy TEAM i nie ma rozdawania eq.

Po 4. Bug na bugu? tam nie ma bugów i nie było. Także.. hejt niewypał. ;/

Co do serwera, zapowiada się ciekawie, lecz nadal nie dostałem odpowiedzi co do bonów ( jakie wchodzą ).

A tak szczerze to nie polecam, ''ukryty technik''.

Bony wchodzą dobrze no i też to zależy od szczęścia oczywiście oraz nie ma minimalnych bonusów :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Już z 1 rok nie gram w metina tylko cały czas w (BF3 i BF4). Jednakże zachęciłeś mnie do zagrania po długiej przerwie :P Mam na dzieję, że za 3 razem wyjdzie Tobie/Wam ten serwer i będzie się rozwijał jak serwer typu "ravia.eu" ( Nie grałem tam prawie, ale widzę to na filmach od Isamu ;) )

Pozdrawiam i powodzenia :)

Opublikowano

Malysz:

Chce zmienic emial do konta i mi pisze informacja ze jest niepoprawny stary adres e mail ...

A wpisuje dobry
:))

MS-Straciatello

Opublikowano

Czemu jak się rejestruje to pisze mi:

Email zajęty

Żadne konto jeszcze nie ma tego meila... wtf??

jeszcze raz spróbuj i powinno już być oki.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Czemu jak się rejestruje to pisze mi:

Email zajęty

Żadne konto jeszcze nie ma tego meila... wtf??

Tez to mam :D

Na swojego emaila robilem to sie nie dalo musialem nowego robic :D

jeszcze raz spróbuj i powinno już być oki.

Dalej to samo :P

+ nie dochodzi wiadomosc ze zmiana maila

EDIT: KONTO STWORZYLO :D wystarczy sie zalogowac.

Lecz nie dochodzi zmiana maila

MS-Straciatello

Opublikowano

Dodajcie na stronke www ilosc graczy online i ilosc zalozonych kont jakto jest na innych serwerach. Wiele graczy jest ciekawych ile osob gra na serwerze i mysle ze maja prawo o tym wiedziec :)

Opublikowano

Czy technikiem serwera nie jest czasem Derin?

Bo jeśli tak to dziękuję za grę z góry...

Spokojnie spokojne jeszcze w tym tygodniu postaram się nagrać vlog z prawdziwym technikiem ;)

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...