Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje ,że jutro nie bedzie problemow tak jak to bylo z dracosem ^^.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kostiumy będą czasowe, czy no-limit? I czy będą dropiły czy tylko eventy, is?

Mam nadzieje ,że jutro nie bedzie problemow tak jak to bylo z dracosem ^^.

Podobno sam Zielak DDosował na sprawdzenie xD

Opublikowano

Kostiumy będą czasowe, czy no-limit? I czy będą dropiły czy tylko eventy, is?

Podobno sam Zielak DDosował na sprawdzenie xD

Kostiumy no limit pisałem wcześniej.

Link do clienta macie tu: http://memorialmt2.pl/

Nie mam antywirusa lecz jeśli będzie taka potrzeba to ściągnę i przeskanuje.

Haslo będzie 5minut przed startem

Co do paypala wystarczy wejść na tsa jutro i doładuje wszystkim. Pozdrawiam

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Mam dwa małe pytania :)

1.Czy będzie zmienione podłoże ziemi w m1 itp ... na inne bo te stare klimaty nie są za fajne pasowało by do tych nowych m1 nowe podłoże :)

2.Ile jest % na wejście kd ? Bo jak ja się mam męczyć z grzybkami, kasą i kd to już nie na moje nerwy ^^

ddz8gi.png

Opublikowano

1.Czy będzie zmienione podłoże ziemi w m1 itp ... na inne bo te stare klimaty nie są za fajne pasowało by do tych nowych m1 nowe podłoże :)

2.Ile jest % na wejście kd ? Bo jak ja się mam męczyć z grzybkami, kasą i kd to już nie na moje nerwy ^^

Grzybki dropią już z metków od 5lvl'a po jednej sztuce, a z metinów z redlasu nawet do 5. ;) O KD nie będzie trudno, więc dobrym rozwiązaniem byłoby danie 80% szansy na wejście kd. :) A co do podłoża to nie marudź, jest całkiem fajne, przypomną się stare klimaty metina. :)

Będą jakieś misje, z których będą ciekawe nagrody? (*prócz biologa*)

Opublikowano

Co do podłoża wstawimy ankietę w sobotę i sami gracze zadecydują.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

mozemy jeszcze dzisiaj oczekiwac forum, czy dopiero jutro? ;)

90% że dzisiaj będzie troche roboty jest nie tylko z forum, po otwarciu będą krótkie tutoriale jak najszybciej zdobyć stalke trute itp.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się na udany :D już prawie 1K kont :D

1385069191-U357280.jpg

A czy usunęliście drop śmieci np.z mobów z M1 np.futro wilka, te bronie 1 lv itdp ?

Opublikowano

Zielak, daj skan clienta bo z mpc sie przypierd*lą i wam usuną ^^.

Opublikowano

Nie polecam. Mogę się założyć, że serwer padnie bardzo szybko..

Co do serwera, ile jest % na wejście KD?

I dajcie linki tutaj do klienta, bo już wam usunęli.. tylko dodajcie skan, bo ludzie nie wiedzą czy pobierać i modki usuwają..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ojej, leć przekaż tą wiadomość rodzicom.. coś komuś wyszło i może tym razem '' nie spieprzy'' to hejty on, ps: nie wiem czy wiesz, ale już pisałeś raz, że nie polecasz.. więc po co piszesz 2 raz ? ból dupy? ;/ przykre.

I okej, mogę się nawet z Tobą założyć tylko o co?

AW:Co do serwera, ile jest % na wejście KD?

I dajcie linki tutaj do klienta, bo już wam usunęli.. tylko dodajcie skan, bo ludzie nie wiedzą czy pobierać i modki usuwają..

Jutro dodam, bo już na fonie siedzę, czeka weekend bez spania, więc dzisiaj trzeba szybko polecieć spać ;p

na wejście kd 50%

na ulepszenie kd też 50%

a to ich pierdolenie, że nie wypali jest śmieszne :D Banda debili robi tylko co się da, grożą mi na gg , że wyjebią tsa i wgl wgl i jakoś nawet pakiety o 0,01% nie skaczą ;/ przykre, pozdrowie tu odrazu tych co do mnei na gg spamują , bo na gadu nie chce mi się z wami pisać, peace

Opublikowano

Sorry za moje posty jeżeli będą hejty z tego konta leciały to olejcie je bo te konto mam razem z kolegą i mu sie niestety nie podoba serwer.

Ale ja osobiście zagram bardzo mi się podoba serwer póki co.

Opublikowano

to mam ściągać tego ze strony , czy bedzie inny?

Chodzi mi poprostu że tutaj udostepnie bo narazie bez skanu nie bede wstawial. Client jest na stronie do pobrania. Jutro znajde chwile zeskanuje dam tutaj wynik + link

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się na udany :D już prawie 1K kont :D

1385069191-U357280.jpg

A czy usunęliście drop śmieci np.z mobów z M1 np.futro wilka, te bronie 1 lv itdp ?

Nie patrz na liczbę kont, licznik jest z pewnością podkręcony jak i nabite wyświetlenia tej prezentacji. Odejmij od tej liczby 500 i będziesz miał przypuszczalnie realną graczy, którzy się pojawią na serwerze. Liczniki były podkreślane x razy na starym serwerze "BloodWar" i nic widocznie się nie zmieniło. Zobaczycie w raz z przybliżaniem się do godziny startu, odświeżając co kilka sekund stronę, liczba kont będzie tak szybko rosła, że będzie ciężko w to uwierzyć.( Adi będzie zakładał fikcyjne tak jak to robił na swoich serwerach) W ten sposób chcą zrobić w konia osoby, które zastanawiają się grać. Tylko szkoda, że się rozczaarują, patrzą 1,5k kont a 500 osób online. ;)

Jutro dodam, bo już na fonie siedzę, czeka weekend bez spania, więc dzisiaj trzeba szybko polecieć spać ;p

na wejście kd 50%

na ulepszenie kd też 50%

a to ich pierdolenie, że nie wypali jest śmieszne :D Banda debili robi tylko co się da, grożą mi na gg , że wyjebią tsa i wgl wgl i jakoś nawet pakiety o 0,01% nie skaczą ;/ przykre, pozdrowie tu odrazu tych co do mnei na gg spamują , bo na gadu nie chce mi się z wami pisać, peace

Twoja pewność była przed każdym startem Twojego serwera i każdy upadł. Nie bronię tych co spamują do Ciebie, ale w sumie się im nie dziwię. Wiele ludzi "oszukałeś" z swoimi serwerami, innych olałeś bo ważne było tylko Twoje dupsko i kasa. Na temat zabezpieczeń nie masz pojęcia, dobrze o tym wiesz, nie wciskaj kitu. Miałeś kilka nauczek z startami serwerów, ale widocznie nic to nie dało. Dalej udajesz kozaka, podkręcasz liczniki i pokazujesz na YT co Ty to nie umiesz. Nie życzę Ci źle, ale znając historię Twoich x serwerów, nie wierzę, że to wypali. Jeśli upadnie ten to co ? Znikniesz na miesiąc, znajdziesz drugą osobę do serwera i od nowa ?

Życzę powodzenia na starcie.

Opublikowano

Żałosne, jak można nabijać sobie wyświetlenia oraz liczbę kont zarejestrowanych hahahaa :D

Prezka nie wygląda źle, ale serwer padnie pewnie jeszcze w ten sam weekend co startuje.. jak wszystkie Twoje serwery.. Nie masz pojęcia o zabezpieczeniach.

Jeżeli jakimś cudem wytrzymasz tydzień i na serwerze nie będzie bugów, to i ja może zagram. Nie dam się po raz kolejny nabrać na Twój chłam.

Opublikowano

Żałosne, jak można nabijać sobie wyświetlenia oraz liczbę kont zarejestrowanych hahahaa :D

Prezka nie wygląda źle, ale serwer padnie pewnie jeszcze w ten sam weekend co startuje.. jak wszystkie Twoje serwery.. Nie masz pojęcia o zabezpieczeniach.

Jeżeli jakimś cudem wytrzymasz tydzień i na serwerze nie będzie bugów, to i ja może zagram. Nie dam się po raz kolejny nabrać na Twój chłam.

Skąd wiesz, że nabite? myslisz, że nie mamy co robić tylko rejestrować konta? i tak jest ograniczenie na stronie 1 na 8 minut z 1 ip, także taki bzdury wiesz gdzie sobie wsadź.

Grałeś pewnie na dracosie, KTÓREGO SAM NIE ROBIŁEM (tak kurwa ciężko pojąć??!!)

Nie mam pojęcia o zabezpieczeniach? strona stoi od 2tyg nienaruszona nawet na sekunde, ts tak samo. Groźby pod tytułem "za 3sekundy ci wypierdole tsa" dostaje co chwilę i jakoś nic kompletnie nic nie dociera do żadnej z maszyn , także takie bzdury to możesz sobie koledze wmawiać.

@topic

Zapraszam do rejestracji na forum o 17:30 dam wam linki do 10-15 klientów, które teraz dla was zuploadowałem, archiwa będą bez haseł , a te z hasłami rozpakujecie koło 19:00, hasło pojawi się na mpc/forum/stronie/facebooku

Opublikowano

Nabijać wyświetlenia?

528f30acd235c.jpg

Porównaj sobie liczbe postów i wyświetlenia :x Chyba prezentacje pomyliłeś :)

Nabijanie liczby zarejestrowanych kont?

Głupoty wymyślasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...