Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fairy Tail

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuszne stwierdzenie. (tak wiem, że użyłeś ironii) Fairy tail jest dla dzieci. No raczej nikt dorosły nie będzie oglądał czy czytał fairly tail, ale nie znaczy to, że jest to gówno. Po prostu uważam, że to co bawi w fairy tail w znacznym procencie będzie bawiło tylko osoby, które mają mniej niż 16 lat.

Czyli powinieneś się świetnie bawić ;>

Co do samego FT to pierwsza seria cierpiała na poważną chorobę o nazwie brakus krwius, która objawiała sie brakiem jakiejkolwiek krwi. Druga seria to zmienia, czy dalej trzymac się od tego z daleka?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do samego FT to pierwsza seria cierpiała na poważną chorobę o nazwie brakus krwius, która objawiała sie brakiem jakiejkolwiek kriw. Druga seria to zmienia, czy dalej trzymac się od tego z daleka?

Dosyć tego, przegiałes paleczke. najpierw bylo niedawanie warnow panie vasto, bo to twoj kolega, a teraz bedziesz mnie bezczelny chamie poniżał. Zgłaszam to hultaju do jakiegoś najważniejszego global moderatora. Pożegnaj się z rangą moderatora

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Co do samego FT to pierwsza seria cierpiała na poważną chorobę o nazwie brakus krwius, która objawiała sie brakiem jakiejkolwiek kriw. Druga seria to zmienia, czy dalej trzymac się od tego z daleka?

Obecne odcinki nie miały za bardzo gdzie tą krew dać, jednak podobno (nie przypatrywałem się) po zrobieniu dziury w KIMŚ TAM była krew, jednak ja obecnie śpię przy anime, ponieważ widzę jaka jest różnica pomiędzy mangą a właśnie nim.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Obecne odcinki nie miały za bardzo gdzie tą krew dać, jednak podobno (nie przypatrywałem się) po zrobieniu dziury w KIMŚ TAM była krew, jednak ja obecnie śpię przy anime, ponieważ widzę jaka jest różnica pomiędzy mangą a właśnie nim.

w takim razie dlaczego oglądasz coś przy czym się nudzisz? CHwalisz mange, ale przecież to co cię nudzi teraz w anime widziales w mandze.Więc co, wtedy cię nie nudziło?  Czegoś nie rozumiem. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

w takim razie dlaczego oglądasz coś przy czym się nudzisz? CHwalisz mange, ale przecież to co cię nudzi teraz w anime widziales w mandze.Więc co, wtedy cię nie nudziło?  Czegoś nie rozumiem. 

Nie nudziło mnie, bo w anime każdy odcinek ma cholernie słabe wstawki od studia animacyjnego. Manga trzyma poważniejszy ton - prawda, są też te urywki, ale po prostu nie wciskane są na siłę.

Chociażby ostatnia walka Wendy - "kwaśne śliwki" czy co to tam było. W mandze ani słowa o "problemach Wendy", tylko kobita ściągnięta na bodajże dwa uderzenia i to solidne. Oglądam to, bo dużo ludzi wie, że znam Fairy Tail i często chcą rozmawiać o anime. Przez to sam czekam, aż się polepszy, bo niestety tragicznie im to wychodzi.

Fakt faktem, ostatni odcinek ma jakiś tam poziom, ale to nadal jeszcze nie dorównuje mandze.

A manga jest niesamowita ;)

Zresztą dopóki sam nie zaczniesz czytać mangi, to nie będziesz w stanie tego zrozumieć, dlatego nie tocz tej dyskusji dalej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zobaczylem sobie ostatni odcinek i dalej jest to wkurwiajace przedluzanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak sobie odswieze zabawnie

dlaczego ogladalem FT?

commission___fairy_tail_girl_harems_by_j

jak to sie mowi, po dobrym fapie wszystkie milosci swiata znikaja, nawet do takiego chu.jowego anime jak to xD

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Jutro lub za tydzień będzie to:

682091407532294440545.jpg

207671407532294440545.jpg

Prawdziwy test dla anime - będzie krew, czy nie będzie? :O

Jak nie to p******e to anime xD Manga kosi wszystko, chociaż i tak jak dla mnie idzie w kierunku Naruto, czyli nikt nigdy nie umrze xD
Opublikowano

Genialny wczorajszy odcinek :3 a ten wątek z nagą Lucy...to dopiero był szał xD

Jak to ocenzurowane było .-. W mandze dopiero się działo XDD

A odcinek według mnie średni, wejście Cobry w mandze wyglądało lepiej. Ja czekam na moment z Grayem, mam nadzieję, że chamsko dadzą go pod koniec odcinka.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Genialny wczorajszy odcinek :3 a ten wątek z nagą Lucy...to dopiero był szał xD

Nie wiem co w tym odcinku było genialnego, średni jak poprzednie... W mandze było to przedstawione dużo, dużo lepiej...
Bywalec
Opublikowano

Nie wiem co w tym odcinku było genialnego, średni jak poprzednie... W mandze było to przedstawione dużo, dużo lepiej...

Nie wiem jak jest w mandze, bo jej nie czytam.

Opublikowano

Spróbowałem zobaczyć ostatni odcinek ale w momencie kiedy ta cycata laska swoją drogą ruchable chciala pokonać smoka swoim seksapilem to stwierdzilem, ok ladna jestes ale to anime jest glupie i przerwałem.

KLAUS ZAWIODLEM WYBACZ

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Spróbowałem zobaczyć ostatni odcinek ale w momencie kiedy ta cycata laska swoją drogą ruchable chciala pokonać smoka swoim seksapilem to stwierdzilem, ok ladna jestes ale to anime jest glupie i przerwałem.

KLAUS ZAWIODLEM WYBACZ

Nie było tego w mandze, to tylko i wyłącznie słaby poziom studia animacyjnego.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kolega bardzo długo mnie namawiał, zacząłem, nie pożałowałem. 

Na prawdę dobra produkcja na długi czas! Polecam każdemu kto jeszcze nie oglądał.

League of Legends Borson I Mocny

Opublikowano

Już w następnym odcinku przełomowy moment!

I tak czekam aż to się wszystko zakończony i będzie wstęp do arcu, który jest najlepszym arcem w Fairy Tail :D

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Już w następnym odcinku przełomowy moment!

I tak czekam aż to się wszystko zakończony i będzie wstęp do arcu, który jest najlepszym arcem w Fairy Tail :D

Nom, trzeba przyznać, że arc z demonami wymiata ;3
Opublikowano

WIĘCEJ NATSU CHCE, A NIE JAKIŚ DRUGO PLANOWCÓW 

Gray został podziurawiony(w tym dostał strzała w łeb) jak z tego wyjdzie cały i zdrów to już będzie przesada

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

WIĘCEJ NATSU CHCE, A NIE JAKIŚ DRUGO PLANOWCÓW 

Gray został podziurawiony(w tym dostał strzała w łeb) jak z tego wyjdzie cały i zdrów to już będzie przesada

Dwa chaptery temu (spoiler):

19.jpg

To nie tak, że teraz po prostu "a to zadrapanie", ktoś tutaj umrze, aby ktoś ożył, ale to za duży spoiler xD

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...