Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fairy Tail

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smoki natsu cycki happy wszystko na miejscu tylko ten trailer mocno słaby mogli coś o wiele lepszego zrobić według mnie, jak już zrobili.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Taka zajaweczka zwiastunu:

ftn_news_01.jpg

ftn_news_02.jpg

ftn_news_03.jpg

Mnie osobiście zwiastun się podoba i czekam z coraz większą niecierpliwością. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem Erza i Lucy wyglądają teraz bardziej seksownie (o boshe,jak tak bedzie z Mirajane :3).Oooo smoooookii raaaaraaaaaarrr xD.Mam nadzieje,że w drugim sezonie rozwiną się parringi (np.Erza x Jellal,Lucy x Natsu,Gajeel x Levy,Gray x Luvia).Może kategoria to nie romans,ale dobrze by było.

Opublikowano

Moim zdaniem Erza i Lucy wyglądają teraz bardziej seksownie (o boshe,jak tak bedzie z Mirajane :3).Oooo smoooookii raaaaraaaaaarrr xD.Mam nadzieje,że w drugim sezonie rozwiną się parringi (np.Erza x Jellal,Lucy x Natsu,Gajeel x Levy,Gray x Luvia).Może kategoria to nie romans,ale dobrze by było.

Nadal nie ma oficjalnych paringów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Myślę, że pod koniec sezonu drugiego byłyby jakieś paringi może jeden czy tam dwa. Na początku na pewno tego nie zrobią, ale cieszę się, że poznamy teraz smoki. ;)

Opublikowano

Myślę, że pod koniec sezonu drugiego byłyby jakieś paringi może jeden czy tam dwa. Na początku na pewno tego nie zrobią, ale cieszę się, że poznamy teraz smoki. ;)

Szczerze to parringi w tasiemcach są prawie niemożliwe.No może w InuYasha i Ruroni Kenshin jest,ale to są gatunki podpięte również pod Romans.No niewiem poczekamy,zobaczymy.Skoro Mashima potrafi zrobić tyle cycków na miano Ecchi to nie widzę problemu w zrobieniu romansu.

Opublikowano

Zgadzam sięz Tobą KlauN. Świetna pora aby wprowadzić kilka nowości w szczególności, że za 15 dni i 7h pierwszy odcinek drugiego sezonu.

Opublikowano

Cześć,

zacząłem dziś rano rysować Jellala i mam pytanie. Czy chcielibyście abym go skończył i pokazał? W sumie robię to tylko dla nudy, a jakiegoś wielkiego talentu nie mam.

Opublikowano

Wendy w Dragon Force :D

Zapowiedziało ją to:

022.jpg

Tu macie w kolorze przez użytkownika DA:

wendy_dragon_force_376_fairy_tail_by_ota

Co do rysunku - chętnie zobaczę.

Aaa właśnie!

Hiro Mashima zapowiedział parę oneshotów. Na razie został już wydane dwa.

1. Dotyczący Juvii i Graya:

http://fairy-tail.pl/manga/?manga=Fairy%20Tail&chapter=375.5_pl

2. Dotyczący Sabertooth:

http://fairy-tail.pl/manga/?manga=Fairy%20Tail&chapter=373.5_pl

Raczej nie będą w formie OVA, więc chyba poczytać nie zaszkodzi (nie odpowiadam za minimalne spoilery w oneshocie z Sabertooth, jeśli są [zapomniałem na czym się w anime skończyło]).

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
http://vpx.pl/i/2014/03/23/2tM7KY.png

Inspirowałem się pracą pewnego użytkownika, ale myślę, że wyszło całkiem dobrze. Pokoloruje kiedy indziej.

@edit

ft_plakat.jpg

Drużyna w komplecie. <3

Dla mych oczu to praca świetna . Lucy ma za grubą i kanciastą twarz :D ale i tak 10/10 GJ

Dziś pierwszy odcineczek yey.

rmoiyq.png

Opublikowano

Mam do was takie pytanie co było pierwsze Fairy Tail czy Naruto ?

Bo wiele rzeczy w fairy tail jest bardzo podobnych do Naruto np czarne ognie. Amaterasu i wiele innych rzeczy widziałem takich samych jak w naruto.

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...