Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fairy Tail

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow. To w sumie dużo. Kiedys mnie namawiali to czytania Mangi, lecz odpuściłem.

SnK, SAO- W sumie dzisiaj zaczalem oglądac, no i FT.

To są takie anime które oglądam, Naruto odpusciłem w pizdu nie chce mi sie oglądac tylu Thilerów , i to jeszcze tak nudnych, ze ogladalem to na sile.

Z niecierpliwoscia czekam na 2 sezon SnK, faworyzacyjne anime dla mnie.

Co do tematu,to wie ktos moze ile tak około bd odcinkow w Seazonie 2? Oczywiscie FT, czy jeszcze za wczesnie by sugerować się Magną.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow. To w sumie dużo. Kiedys mnie namawiali to czytania Mangi, lecz odpuściłem.

SnK, SAO- W sumie dzisiaj zaczalem oglądac, no i FT.

To są takie anime które oglądam, Naruto odpusciłem w pizdu nie chce mi sie oglądac tylu Thilerów , i to jeszcze tak nudnych, ze ogladalem to na sile.

Z niecierpliwoscia czekam na 2 sezon SnK, faworyzacyjne anime dla mnie.

Co do tematu,to wie ktos moze ile tak około bd odcinkow w Seazonie 2? Oczywiscie FT, czy jeszcze za wczesnie by sugerować się Magną.

Hiro Mashima oszalał i będzie wydawał mangę zwaną "Fairy Tail Zero", więc łacząć oneshoty + tą serię = mogą zrobić niezłe zapełniacze przed arcem z Tartarosem.

Wydaje mi się, że do 100 pociągnie. Trzeba też te przerwy np. z okazji świąt doliczyć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tartaros jest szefem straży który został wtrącony do więzienia przez tego staruszka? Tak wgl na głównej stronie jest Status:Przerwa lecz chyba 2 seria się już zaczęła więc wypadałoby by zmienic :P

Opublikowano

Am, czaje.

Dobra nie bd juz spamił tutaj. Czekam jesio 2 dni do kolejnego odcinka. ''Wróżkowy Strateg '' ._. .

Ciekawie , czy FT wygra bez Natsu, czy uda mu sie wrócić na finał.

Opublikowano

@NowY odcinek

Kreska według mnie się polepszyła. Momentami nie była taka zła.

Interesujący odcinek, trzymający cały czas w napięciu.

Już następny odcinek będzie pojedynkiem Graya z Rufusem.

Tu wstawiam moment, na który czekam i mam nadzieję, że kreska tego nie zniszczy:

wFqjkz9.png

Btw. Ten Rufus jest na serio silny i nie myślcie, że to będzie łatwy pojedynek.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@NowY odcinek

Nie jest źle, mogę tylko powiedzieć, że FT będzie miało wielki problem z tym całym zakonem.

Ty juz obejrzałeś, czy poprostu manga?

1399116407-U1088022.png

Opublikowano

@KlauN :#

FT nigdy nie będzie miało wielkiego problemu, bo jakimś dziwnym trafem zawsze znajdą sposób by pokonać dosłownie każdego.

Aż do teraz nie zabili Zerefa ani Acnologii xDD

Będzie parę przełomowych momentów w tym arcu, które mam nadzieję, że ukażą się dopiero pod koniec odcinka ;3

Jeśli ktoś chce z mangi obrazki -

19.jpg

qmbmXiU.png

hq0XLz8.png

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@nowyodcinek

W przeciwieństwie do powagi mangi... Anime jest gorsze przez wstawki studia animacyjnego, nie potrafią nawet poważnej atmosfery przez minutę podtrzymać.

QtiV6xY.gif

Bywalec
Opublikowano

Bardzo słaby wczorajszy odcinek...nic praktycznie ciekawego się nie wydarzyło :<

Czekam na następne...

Opublikowano

Bardzo słaby wczorajszy odcinek...nic praktycznie ciekawego się nie wydarzyło :<

Czekam na następne...

Bo jakieś półtorej chaptera przedstawili. Te ich "śmieszne" momenty nie są wesołe, FT miało lepszy humor.

Suszone śliwki? Wtf?

QtiV6xY.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fairy Tail jest moim ulubionym anime jak i mangą. Świetna fabuła, przy której jestem w stanie spędzić ładnych kilka dni. <3

Bywalec
Opublikowano

W końcu się zaczyna coś dziać! 

Najlepszy odcinek z nowej serii, z niecierpliwością czekam na następny.

Opublikowano

Odcinek najlepszy z obecnych, dorównuje starej serii, jednak liczę, że tak utrzymają się do końca.

Nie czekam na następny, bo obecne wydarzenia w mandze to coś stukrotnie lepszego niż te w anime i jakoś rok sobie poczekamy na arc Tartaros ;_;

QtiV6xY.gif

Bywalec
Opublikowano

Odcinek najlepszy z obecnych, dorównuje starej serii, jednak liczę, że tak utrzymają się do końca.

Nie czekam na następny, bo obecne wydarzenia w mandze to coś stukrotnie lepszego niż te w anime i jakoś rok sobie poczekamy na arc Tartaros ;_;

Nie dorównuje starej serii. Właśnie zacząłem po raz piąty oglądać FT od początku i stara seria jest o nieba lepsza od nowej <pomijając większe cycki>.

Mam nadzieję, że przynajmniej nadrobią akcją...

Opublikowano

Ostatnio nie mam co robic i chcialam się chycić za wlasnie jakies spoko anime, z krwią i grozą . :D  To wydaje się byc odpowiednie, dzięki.

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

Ostatnio nie mam co robic i chcialam się chycić za wlasnie jakies spoko anime, z krwią i grozą . :D  To wydaje się byc odpowiednie, dzięki.

w ft nie ma krwi, bo to bajeczka dla dzieci.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

15.jpg

18.jpg

13.jpg

Faktycznie, bajeczka dla dzieci.

słuszne stwierdzenie. (tak wiem, że użyłeś ironii) Fairy tail jest dla dzieci. No raczej nikt dorosły nie będzie oglądał czy czytał fairly tail, ale nie znaczy to, że jest to gówno. Po prostu uważam, że to co bawi w fairy tail w znacznym procencie będzie bawiło tylko osoby, które mają mniej niż 16 lat. 

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...