Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówi się, że dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, ty jednak nie jesteś dżentelmenem co widać w każdym twoim poście, dlatego też niedżentelmeńsko napisze Ci, żebyś sobie podarował te żałosne komentarze. 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żałosny to jesteś Ty i serwer, którego nawet nie potrafisz zrobić tak jak powinieneś, jak masz to zrobić tak jak zrobiłeś to idź sobie tak silvanie zrób. Hajs się nie zgadza pewnie. Ja nie jestem dżentelmenem?? Ja swoją działkę dałem a skoro Ty masz problem dać mi to co kupiłem to już Wasz problem. Do 5 marca czy 8 hehe :)

Opublikowano

To trochę głupie , piszemy do administracji w ważnej sprawie a oni nic. To samo ty Eveer , pisałem do ciebie z prośbą na serwerze , a ty mi dałeś bana nie wiem za co. 

Opublikowano

Ktoś mnie poucza co to serwer RPG, śmiech na sali.

RPG bez modów to jak pies bez ogona, nikt mi nie wmówi że ten serwer jest genialny bo z gówna złota się nie zrobi.

To jest tak że piszą piękną bajkę przepasaną słodką prezentacją (nieczytelną ale co tam) następnie 2 miesiące nic nie robią (tzn. udają że coś robią) a potem 2 tygodnie przed startem zaczynają się jakieś "prace" i nagle bach jrozczarowanie, płacz i lament w komentarzach a Administracja piszę że to wczesna wersja serwera. Właściciel zadowolony bo udało mu się tak wypromować temat (no bo przecież 56 stron to osiągnięcie na skalę światową).

Nic tylko ironizować i śmiać się z tego czegoś :D

Wstyd

Opublikowano

O wrócił zjebjusz i jego pachoły, mam coś dla was ku ukojeniu bólu dupy:

Opublikowano

Kolejny znawca się odezwał, obrażasz nas dalej i się pogrążasz, robi się co raz lepiej :D

Opublikowano

Nie wiem po co się wtrącasz. Co ci daje takie komentowanie? Postaraj się być bardziej kulturalny. Tego się oczekuje od administratora. Masz się zachowywać lepiej niż byle jaki człowiek z ulicy. Masz dawać przykład dobrego zachowania na serwerze. Nikt chyba nie chce być oceniany/banowany od gorszego niż sam jest. Radzę pomyśleć zanim coś napiszesz.

Powiedz mi jedno. Czemu nie robisz spotkań takich jak Historyk? Chyba powinieneś słuchać głosu ludu. On wie najlepiej. A ty robisz po swojemu nikogo nie słuchając. 

Przydałaby się także lista kar. Chyba wszyscy chcą wiedzieć za co dostaje się jaką karę.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Polecam serwer serdecznie!

Po prostu nie da się tego opisać.

Prezentacja bardzo zachęcająca, wbijam. ;)

Opublikowano

Serwer to poprostu jakiś żart...

Wiadro, chleb, miejsce na totem wioskowy, skrzynia za sms..

Minimum 4 osoby, żeby sobie pograć...

Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

Zamknijcie wszyscy mordy (za przeproszeniem), rozwala mnie ta wasza kłótnia co jest RPG, a co nie. To Gracz ma zdecydować gdzie chce grać, a nie zacofany umysłowo administrator. Przez taki brak szacunki do potencjalnego kupca VIP-a tracisz Graczy, uważasz że Twój serwer jest lepszy, ponieważ? Mody? ha ha...

To Gracze tworzą atmosferę, a nie...

To tak jak z mpc, gdyby nie taka wielka ilość userów to byś tu nie siedział, nikt na mpc nie jest ze względu na dobre technicznie forum (nie ukrywajmy). Jesteś koleś dla mnie fagasem, który próbuje zniechęcić do czegoś co komuś się udało. Tak się składa, że znam administratora meum, ba... nawet z nim pracowałem, bardzo fajny człowiek, na prawdę dłuuugo robił ten serwer, starał się. I jak teraz widzę jakiegoś randoma który tak pisze to mnie krew zalewa. 

Co to jest RPG? GUVNO - pozdrawiam Ambrozjak.

Opublikowano

Nie będzie modów. Po dokładnym przemyśleniu wszystkich "za" i "przeciw" zdecydowaliśmy że one odbiorą nam wielu graczy, co obniży znacznie jakość gry.

ja bym ył innego zdania że przyciągna wiele graczy ale nie za dużo tych modów

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...