Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Była tylko 1 taka sytuacja gdy były SGM (nie bede mówil nicku) zrobił sobie bryłki przez ox i probował wymienic na serwer Ascarial (wszystko oczywiście mu usunelismy gdy sie o tym dowiedzieliśmy i nic nie mial)

2. Kogo masz na myśli?

3. Nikt nie ma za darmo bana, już o tym pisałem a gdy uważal ktoś ze ma niesłusznie bana wszedł na ts i wszystko się wyjaśniło.

4. Co masz na myśli?

5. Nie ma co chwile, jak by były co chwile to po prostu nic by sie nie dało tutaj zrobić.

6. Jeśli chodzi ci o temat pewnej gildii na forum z swoimi spinami przez 10 stron bo nie został mistrzem pvp to nawet nie bede komentował.

-----------------------------------------

Dnia 12-16 sierpnia (dokładna data bedzie w dziale przerwy techniczne niedługo) odbedzie się aktualizacja dodająca następujące zmiany:

- Dodanie nowe mapy na 225 poziom

- Dodanie nowych stworów

- Dodanie nowego bossa

- Dodanie nowej bizuterii na poziom 225-230

+0 225

+1 225

+2 226

+3 226

+4 226

+5 227

+6 227

+7 228

+8 229

+9 230

- Dodanie nowych metinów - Lodowy Pilar i Posąg Ognia

gvN5s9z.jpg

NE6dICa.jpg

- Dodanie domu aukcyjnego

- Dodanie nowego kostiumu

- Dodanie nowych ulepszaczy na nową bizuterie

- Dodanie dropu niektórych nowych ulepszaczy do skrzyni Erenotha i Królowej Naginii

I Możliwe że jeszcze inne zmiany, data będzie podana w przerwy techniczne niedługo.

Usunęliście bryłki graczom, a nie temu kolesiowi który wymieniał eq za ascariala . A gm'a Edy nadal nie ukaraliście, pomagał mu w wymianach, gra na ascarial, dostał tam bryłki (w rozmowie z nimi na ts tak usłyszałem że się podzielą łupem), nadal jest gm'em twojego serwa. Jeszcze wy macie chory system rang: 

Zostałeś tutorem - potem za 2miechy zostajesz gm - 3 miechy sgm.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Usunęliście bryłki graczom, a nie temu kolesiowi który wymieniał eq za ascariala . A gm'a Edy nadal nie ukaraliście, pomagał mu w wymianach, gra na ascarial, dostał tam bryłki (w rozmowie z nimi na ts tak usłyszałem że się podzielą łupem), nadal jest gm'em twojego serwa. Jeszcze wy macie chory system rang: 

Zostałeś tutorem - potem za 2miechy zostajesz gm - 3 miechy sgm.

GM zostają tylko ci tuci którzy się najbardziej starają i tylko wtedy gdy jest miejsce na GM, wole wybierać tak niż robić rekrutacje na GM bo jeśli jest tutem jakiś okres to chociaż jest jakieś do niego zaufanie, a z Edy było już to wyjaśniane.

A co do SGM to na serwerze może być ich max. 2.

A taka sytacja jak z tym SGM wyżej już nie wystąpi, bo jest zablokowane otwieranie OX przez /e oraz za każdym razem zeby rozdać nagrode jest generowane losowe hasło które tylko ja mogę sprawdzić.

sygna1.png

Opublikowano

GM zostają tylko ci tuci którzy się najbardziej starają i tylko wtedy gdy jest miejsce na GM, wole wybierać tak niż robić rekrutacje na GM bo jeśli jest tutem jakiś okres to chociaż jest jakieś do niego zaufanie, a z Edy było już to wyjaśniane.

A co do SGM to na serwerze może być ich max. 2.

A taka sytacja jak z tym SGM wyżej już nie wystąpi, bo jest zablokowane otwieranie OX przez /e oraz za każdym razem zeby rozdać nagrode jest generowane losowe hasło które tylko ja mogę sprawdzić.

OX o 18?

579571423327107377857.png

Opublikowano

No wkońcu jakiś większy update.

Załatwcie może też jakąś reklamę, bo taki serwer zasługuje na więcej graczy.

Ptaszki cwierkaja,ze niedlugo nagrywal bedzie Wallander -.-

@ Kiedy nowa strona?

Srij9JT.png

Opublikowano

jest jakis sposob na wywalanie z serwa przy tp? bo mnie za kazdym razem wyrzuca i staje sie to irytujace...

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Pytanie do Quarela:

Jest możliwość powiększenia slotów w eq? tak do 4-5, gdyż eq do  expa/pvp + dopalacze zajmują prawie 2 cale eq :|

Serwer polecam

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Pytanie do Quarela:

Jest możliwość powiększenia slotów w eq? tak do 4-5, gdyż eq do  expa/pvp + dopalacze zajmują prawie 2 cale eq :|

Serwer polecam

Pisałem już na forum serwera że serwer nie stoi na source, a na game 34k nie ma możliwości tego zrobienia, a wole nie zmieniać gdyż teraz stoi stabilnie a po zmianie mogły by wystąpić rózne bugi.

sygna1.png

Opublikowano

Pisałem już na forum serwera że serwer nie stoi na source, a na game 34k nie ma możliwości tego zrobienia, a wole nie zmieniać gdyż teraz stoi stabilnie a po zmianie mogły by wystąpić rózne bugi.

W sumie przydałoby się więcej stron w eq.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie polecam tego gównianego serwa z zdymana do reszty administracją. 

Po 1sze rozdają bryłki graczom i po wymianach miedzy serwerami je usuwają,

Po 2gie dzieci w teamie,

Po 3cie te gimbusy rozdają bana na forum za nic jak się coś nie spodoba,

Po 4te cymbały nie umieją zrobić normalnego ox,

Po 5te co chwile jakieś cofki,

Po 6te administracja wyzywa graczy, ss krążyły na forum ale temat został zamknięty... I kto to udostępnił dostał bana.

SS z bryłkami które kolega dostał od gm :) Wkrótce dodam :) Jak kolega przyjedzie z wakacji. 

Koniec kłamstw.

Popieram w 100% zwlaszcza kwestia pseudo administracji forum tylko przydupasy ktorzy siedza z nimi na ts moga sobie bezkarnie pisac reszta musi bezwarunkowo milczec ! ! ! !

Kazde niepochlebne zdanie zdanie konczy sie banem.

Kazda proba dyskusji konczy sie banem.

Kazde wypowiedzenie swojego zdania w danym temacie konczy sie banem.

Z forum gry metin2 zrobili sobie forum jezykowe gdzie kazdemu wytykaja bledy ( nie kazdy potrafi ladnie i zgrabnie formuowac zdania ) zreszta nie forma lecz tresc jest istotna.

Ogolnie negatywnie oceniam prace moderatorow forum a i na TS tez panuje zasada nie pasuje ci cos to mozesz nie grac.

Tylko pamietajmy ze niedlugo ludzie sie wykrusza i juz nic nie pomoze temu serwerowi.

Gralem a wielu serwerach i kozystalem z wielu forum ale tak przybitych moderatorow to jeszcze nigdzie nie bylo i mam nadzieje ze jak beda chcieli znalesc zajecie na innych forach to fakt bycia tu moderatorem zdyskwalifikuje ich odrazu.

Opublikowano

jak takie komentarze sa to nie warto tu chyba nawet grac :( no nic trzeba szukac co lepszego

Nie ma lepszego serwera easy. ;)

Jak wróce z wakacji zaczynam swój "2 sezon".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...