Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie tego się spodziewam, bo podobno to najlepszy serwer easy teraz... No ale jak myślisz, że to przez matury i poprawianie ocen to spoko. Zobaczymy.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie tego się spodziewam, bo podobno to najlepszy serwer easy teraz... No ale jak myślisz, że to przez matury i poprawianie ocen to spoko. Zobaczymy.

Poczekaj do wakacji,wtedy bedziesz narzekal na zbyt duza ilosc osob :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Ostatnio coś mało ludzi na serwerze ;( Jak chciałem kupić szkate rippera/ nieb smierci to nikt do mnie nie napisal i co pietnascie sekund byla tylko moja wiadomośc na czacie. NIkt nic przez ten czas na wołaczu nie pisał itd... I to w godzinach wieczornych (19)...

Minimalny spadek,  z 1000-1100 jest 900-1k tego w grze nawet nie da się zauważyć, także nie panikuj ;) i pamiętaj że jest to okres matur i poprawiania ocen, no i oczywiście to już nie zima, gdzie każdy w chacie siedział. 

Polecam ;) 

xD 

Opublikowano

Prezentacja padła, poprawisz?

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

To jak tam ZUO ? Ludzie maja po 100 szkat w ekwpunku. Niby byla cofka teraz ale wiekszosc osob mysli i pochowala szkaty do dozo a z dozo nic nie cofnelo.

Chyba musze wymienic eq z tego servera :D

Gadalem na TS'ie, niby cofneli wszystkie szkatulki, ale jak ktos juz otworzyl 90 szkatulek przed cofka  to ma tych itemow wartych sporo brylek ... To jeden bedzie mial od zarabania itemkow a drugi ktory nic nie otworzyl nic nie ma z tego eventu.

Widze ogar pelna geba :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To jak tam ZUO ? Ludzie maja po 100 szkat w ekwpunku. Niby byla cofka teraz ale wiekszosc osob mysli i pochowala szkaty do dozo a z dozo nic nie cofnelo.

Gadalem na TS'ie, niby cofneli wszystkie szkatulki, ale jak ktos juz otworzyl 90 szkatulek przed cofka  to ma tych itemow wartych sporo brylek ... To jeden bedzie mial od zarabania itemkow a drugi ktory nic nie otworzyl nic nie ma z tego eventu.

LIPA LIPA

Mnie osobiście nie było na tym tym OX'ie co te szkaty poleciały. Niby ludziom cofnęli te szkaty co mieli w eq, ale ci co pootwierali bardzo się na tym wzbogacą.

O tyle lepiej że troche ceny spadną, ale gorzej bo niektórzy którzy teraz sprzedają duże ilości drogich itemów bd mieli full kasy.

Opublikowano

Na szczęście nie były to szkaty avalany, a tak to tylko truty i specjalne zbroje na jakiś czas stracą swoją wartość, ale mimo wszystko polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

Chce ktos pograc? Mam lvl 85 Ninje.Pisac priv.

Opublikowano

Na szczęście nie były to szkaty avalany, a tak to tylko truty i specjalne zbroje na jakiś czas stracą swoją wartość, ale mimo wszystko polecam serwer. 

4b za specjala ? Stracilo na wartosci ? Chyba poszlo w gore. 4b na tym serverze to sporo roboty jak na 100+ lvl. Ale truty spadly i cena trut napewno pozostanie taka jak jest teraz czyli 400kk

1386175744-U112610.png
Opublikowano

4b za specjala ? Stracilo na wartosci ? Chyba poszlo w gore. 4b na tym serverze to sporo roboty jak na 100+ lvl. Ale truty spadly i cena trut napewno pozostanie taka jak jest teraz czyli 400kk

Specjalne było po 4b a teraz są po 2b bynajmniej ja widziałem za tyle na shopie. No ale mniejsza o większe. 

Chce ktos pograc? Mam lvl 85 Ninje.Pisac priv.

85 to 30 min roboty mistrzu ^^ 

xD 

Opublikowano

Specjalne było po 4b a teraz są po 2b bynajmniej ja widziałem za tyle na shopie. No ale mniejsza o większe. 

To prawda specjal do 90 lv +0 kosztuje normalnie 2 b teraz

Opublikowano

@Quarel : Kiedy startujecie z planowanym update ? jest jakaś przybliżona data ? 

Serwer polecam.

Aktualnie laptopa do naprawy oddalem to nic nie zrobie wiec na to też nie odpowiem ;p

sygna1.png

Pasjonat
Opublikowano

Serwer ciekawy, zassysam clienta i mam nadziję, że zostane tu na dłużej :P 

Jak jest jakaś gildia i chętnie mnie przygarnie pisać PW po więcej informacji :P 

Opublikowano

Grałem tu parę miechow temu, potem polatalem po kilku serwach i znowu wracam tutaj. Ten privek ma to coś, jest po prostu zajebisty. Wszystkim którzy sie wahają, polecam pobrać i sprawdzić a gwarantuje że zostaniecie na dluzej.

Opublikowano

Tak właśnie ten serwer to coś więcej niż zwykły serwer. Niedawno parę miesięcy temu okradziono mnie nie chciało mi się grać lecz po kilku miesiącach znów postanowiłem wrócić zrobiłem nową postać. Zrobiłem lepsze eq i większy lv teraz mam lepszą postać od tamtej i jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru. Serwer na 100% zamiesza wam w głowie że będziecie na nim długo grać i ciężko się od niego oderwać. Zapraszam na serwer i polecam bo warto :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Za duzo ulepek tutaj jest nie mieszczom sie w eq.

I co Ci się nie mieści ? Chyba zasady poprawnej pisowni w głowie.

Depo masz. I najpierw wejdź na serwer a później oceniaj.

Polecam.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer aktualnie trwa drop szkat na dzień dziecka! Można zdobyć minimum pieczecie zwierzaków Khan, diabeł itd!
Jutro również odbędą się eventy.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer aktualnie trwa drop szkat na dzień dziecka! Można zdobyć minimum pieczecie zwierzaków Khan, diabeł itd!

Jutro również odbędą się eventy.

Od dawna zastanawiam się czy nie zagrać na Invori. Widzę że Administracja cały czas się interesuję serwerem są wprowadzane nowości i serwer się zajebiście trzyma.

Właśnie zyskaliście kolejnego gracza :).

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

No i tak ma być czym więcej ludzi tym lepiej :) każdy wie co dobre a Invoria jest zajeb**ta :D

ddz8gi.png

Opublikowano

ss z "Obrony Kamieni Metin" który odbył się dziś o 12, na początku wiele osób nie ogarniało i biło swojego metina ale jakoś wyszlo ;p

eQKVzUC.png

WyQAf6O.png

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...