Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie i u kolegi ciagle "zostaniesz polaczony..." Kilka razy odpalałem i nic,chyba logowanie padło :D

nie padło, poczekaj 5 sekund daj anuluj ewentualnie usuń invoria.pl.exe i uzyj patchera.

sygna1.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tutaj zwój postaci ? Albo coś co ułatwia handel kontami ?

Nie spotkałem czegoś takiego.

Q: Jest jakiś sposób na zminimalizowanie lagów w Atlantydzie? Expienie jest prawie niemożliwe ;\

Opublikowano

Pograłem trochę i stwierdzam ,że serwer całkiem całkiem. 0 lagów,rzadko wywala,dużo ludzi(700-1100)i bardzo przyjemnie się gra.Jedyny minus to to ,że ciężko się zalogować,czasami dopiero za 5/6 razem sie udaje.

Polecam i zapraszam wszystkich do gry.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie ma aktualnie niczego takiego.

Nie spotkałem czegoś takiego.

Q: Jest jakiś sposób na zminimalizowanie lagów w Atlantydzie? Expienie jest prawie niemożliwe ;\

a dokładniej? Bo grota była z czystego clienta pl'a a nie orientuję się by była jakoś zmieniana.

sygna1.png

Opublikowano

Siema mam szybkie pytanie bo wlasnie sciagam clienta :)

Jakie bony robić aby mieć perfect eq do expa do max lvla juz? bo wiadomo ze na antantyde to diabły, a na te wyzsze mapki jakie bony działają?

Opublikowano

Siema mam szybkie pytanie bo wlasnie sciagam clienta :)

Jakie bony robić aby mieć perfect eq do expa do max lvla juz? bo wiadomo ze na antantyde to diabły, a na te wyzsze mapki jakie bony działają?

wyzej (dungeony, bossy, mapy) orki, mistyki, diably, nieumarłe, zwierzęta.

diablo = diably

dc = nieumarle

mapa 95 = zwierzeta

110 = mistyki

125 = orki

itd

sygna1.png

Opublikowano

Skill SHOW ! Nowa Seria ! :D WIelki powrót małego człowieka xD

Kolego powiem ci że to masz zaje***** :P

ddz8gi.png

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na PatrzGleba, jest to nierozwydrzony **** człowiek o niskim ilorazie inteligencji

Usuwa posty i konta osób, które nieprzychylnie wypowiadają się w temacie Oceń Administracje na forum.

Mialem zagrac, ale jesli bedziecie trzymac takie niedojdy w teamie to dlugo nie pociagniecie

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na PatrzGleba, jest to nierozwydrzony **** człowiek o niskim ilorazie inteligencji

Usuwa posty i konta osób, które nieprzychylnie wypowiadają się w temacie Oceń Administracje na forum.

Mialem zagrac, ale jesli bedziecie trzymac takie niedojdy w teamie to dlugo nie pociagniecie

Jestem Adminem Forum i mogę zapewnić, że żaden post nie był usuwany z tego działu.

Z przyjemnością przyjmujemy pozytywne opinie oraz krytykę.

Żaden post nie był ani razu usunięty.

Serwer gorąco polecam i zapraszam.

Już niedługo będzie zwiększany lv ;)

Więc robić eq i expić :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jestem Adminem Forum i mogę zapewnić, że żaden post nie był usuwany z tego działu.

Z przyjemnością przyjmujemy pozytywne opinie oraz krytykę.

Żaden post nie był ani razu usunięty.

Serwer gorąco polecam i zapraszam.

Już niedługo będzie zwiększany lv ;)

Więc robić eq i expić :)

Był usunięty i nie klam :)

Post napisany wczoraj o godzinie 1-2 w nocy w dziale Ocen Administracje w temacie PatrzGleba

W dodatku zostalo usuniete tez moje konto, bo nie moge sie zalogowac choc passow nei zmienialem.

Nick i email konta moge podac na pw :)

Opublikowano

Był usunięty i nie klam :)

Post napisany wczoraj o godzinie 1-2 w nocy w dziale Ocen Administracje w temacie PatrzGleba

W dodatku zostalo usuniete tez moje konto, bo nie moge sie zalogowac choc passow nei zmienialem.

Nick i email konta moge podac na pw :)

Gleba nawet nie ma możliwości usunięcia kont na forum.

sygna1.png

Opublikowano

Opłaca się grać, bo nie wiem czy pobierać? :D

I jaka klasa najlepsza do pvp i czy dagger tutaj dobry jest w pvp czy szalu nie ma

Opublikowano

Mam dziwny problem, jak wchodziłem do V1 teleportem na pustyni nagle wyrzuciło mnie z gry i w ogóle usunęło mi plik Invoria.pl.exe i musze teraz użyc patchera, nawet nie moge otworzyć całego pobranego klienta bo gdzies go wcięło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...