Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostaniesz połączony z serwerem... off czy jak?

Jeżeli nic dalej się nie robi w ciągu 4-5s - anulujesz to i wpisujesz passy ponownie, wtedy na 100% wchodzisz do gry chyba że padło ch itd.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Z dniem dzisiejszym weszła w życie nowa aktualizacja, która dodaje parę istotnych zmian w grze.

- Został dodany nowy powy panel logowania:

fg-xtvltljcnvnopxthrryx.jpg

- Nowy panel wyboru postaci:

in-jsorkkowwodrqnovljzv.jpg

- Podczas PvP możemy na bieżąco obserwować pasek HP oraz PE naszego przeciwnika.

sz-smhogxmssxsqwdiyvbbh.jpg

Grafika została stworzona przez naszego grafika Murilza :)

Aby widzieć zmiany należy spatchować clienta.

Lepiej mi napisz, kiedy jakieś odcinki nagrasz z invo : d

pytanie, bo patcher mi się zaciął.. mam go uruchomić, jako admin czy jak?

@ Edit: już działa, polecam serwer.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Polecam serwa świetna administracja ,łatwy kontakt

serw przyjemny gracze pomogą i oczywiście spora liczba graczy online :)

Tylko czekać na dalsze aktualizacje 200+ :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Takie pytanko do administracji

Kiedy zaczniecie zajmowac sie serwerem? pisze tu glownie o zalozycielach serwera bo nic nie robia , 0 udzialania sie na forum , 0 pomocy gdy komus cos zniklo itp

Np:ktos napisze temat ze mu cos zniklo , wypowie sie gm ktory gowno moze wiec po co to? Gmi nie beda za was wszystkiego robili ...

Strasznie ciulowy jest kontakt z administracja w sprawie znikniecia itemow , ostatnio byl jakis konkurs to nawet nagrod nie rozdali slyszalem , w dziale propozycje tez sie malo udzialaja a jak juz to ''Jestesmy zajeci naprawianiem czegos tam'' , ''Nie bo bedzie masa bugow i serwer padnie'' , ''sa wazniejsze rzeczy do zrobienia'' .

Postawili serwa , gm'ow maja , hooltrasa od zabezpieczen itp maja wiec po co sie zajmowac serwerem?

Z invoria wam sie udalo i macie te 900-1000graczy na serwerze ale jesli serwer padnie to nie myslcie sobie ze bd tak samo latwo .

Serwer polecam lecz administracja sie malo nim interesuje ...

Opublikowano

Takie pytanko do administracji

Kiedy zaczniecie zajmowac sie serwerem? pisze tu glownie o zalozycielach serwera bo nic nie robia , 0 udzialania sie na forum , 0 pomocy gdy komus cos zniklo itp

Np:ktos napisze temat ze mu cos zniklo , wypowie sie gm ktory gowno moze wiec po co to? Gmi nie beda za was wszystkiego robili ...

Strasznie ciulowy jest kontakt z administracja w sprawie znikniecia itemow , ostatnio byl jakis konkurs to nawet nagrod nie rozdali slyszalem , w dziale propozycje tez sie malo udzialaja a jak juz to ''Jestesmy zajeci naprawianiem czegos tam'' , ''Nie bo bedzie masa bugow i serwer padnie'' , ''sa wazniejsze rzeczy do zrobienia'' .

Postawili serwa , gm'ow maja , hooltrasa od zabezpieczen itp maja wiec po co sie zajmowac serwerem?

Z invoria wam sie udalo i macie te 900-1000graczy na serwerze ale jesli serwer padnie to nie myslcie sobie ze bd tak samo latwo .

Serwer polecam lecz administracja sie malo nim interesuje ...

to że nie wypowiadam się w propozycjach ani w tematach w pomocy to nie znaczy że propozycji nie dodaje do gry ani nie pomagam, bo wiekszość osob ktore piszą na pw forum mają pomoc a jak piszą bez sensu "Elo, znikly mi 3 brylki prosze o wzrot" to się nie dziw ze nie otrzymuja pomocy, a nagrody każdy otrzymał + niedługo będzie aktualizacja zwiekszająca maks. lv do 220.

'Jestesmy zajeci naprawianiem czegos tam'' , ''Nie bo bedzie masa bugow i serwer padnie''

pokaz mi chodz jedną propozycje od początku serwera z taką odpowiedzią lub tego typu, pierw się zastanów co piszesz a potem pisz.

pisze tu glownie o zalozycielach serwera bo nic nie robia , 0 udzialania sie na forum

tak, prawie wgl nic nie robie ani wgl się na forum nie udzielam a te 700+ postów na forum to mi ludzie pisali bo im passy dałem żeby za mnie pisali, nie?

ps. jak byś nie zauwazył nie ma tutaj "paru zalozycieli" tylko jestem sam i nie zrobie ci wszystkiego w 1 dzien.

sygna1.png

Opublikowano

Ile osób jest online w godzinach szczytu?

Ciężko wybonować itemki na perfect?

W jakim czasie można skołować perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ile osób jest online w godzinach szczytu?

Ciężko wybonować itemki na perfect?

W jakim czasie można skołować perf eQ na max lvl?

W godzinach szczytu masz około 1k userów.

Masz BS wbudowanego, to w sumie zależy od szczęścia nie ma jakiegoś określonego czasu :D

Zależy ile poświecasz czasu na gre :)

Opublikowano

Quarel wlasnie ostatnio kilka razy kolega pisal do was na pw ze mu item znikl a wasza odpowiedz to byla ''Jestem zajety czyms innym , pozniej ci pomoge'' i dalej go nie odzyskal a minely 2 tygodnie .

Opublikowano

Czym grać najlepiej i czy mozna zmieniac np z bodego na mentala?

Wychodzi że do pvp Mental.

Zmieniać można do 115lvla.

imetin_logo.png

Opublikowano

Czym grać najlepiej i czy mozna zmieniac np z bodego na mentala?

Jak kto woli, obie klasy dobre.

Klasę można zmieniać do 110lvl 115lvl.

Zatrzymalo sie na " zostaniesz polaczony "

Wszystko przez patcher

Jeżeli ci się zatrzymuje na " zostaniesz połączony " , poczekaj 5-7s jeżeli nic dalej się nie stanie, anuluj to i wpisz passy ponowni, wtedy na pewno cię zaloguje no chyba że serwer off itd.

Przed chwilą licznik graczy wybił 1010 graczy!

Zapraszam na serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Z dupy troche te logowanie, bo nie wiadomo czy mam ch1 czy ch3 i czy w ogole channele dzialaja.

Tak to moze i jak bym widzial problem to sam bym go rozwiazal

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ciągle:

Zostaniesz połączony z serwerem. Nic się nie dzieje. Próbowałem jeszcze raz się logować itp.

Jeżeli nie pomogło ponownie zalogowanie się, spróbuj może na inne CH - ewentualnie włącz ponownie clienta, nie wiem. Zgłoś na forum.

Z dupy troche te logowanie, bo nie wiadomo czy mam ch1 czy ch3 i czy w ogole channele dzialaja.

Tak to moze i jak bym widzial problem to sam bym go rozwiazal

Cały ten nowy wygląd logowania, wybierania postaci itd. będzie edytowany - właśnie będzie dodane, które CH się wybrało, którą postać, czy kanały są ON/OFF itd.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ciągle:

Zostaniesz połączony z serwerem. Nic się nie dzieje. Próbowałem jeszcze raz się logować itp.

Czasami też pomaga odpalenie przez patchera bynajmniej u mnie tak jest :D.

Opublikowano

U mnie i u kolegi ciagle "zostaniesz polaczony..." Kilka razy odpalałem i nic,chyba logowanie padło :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...