Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odpuszczam sobie serwer. Miał potencjał, grało się super ale do czasu. Teraz bug na bugu, znikają itemy z IS, wartościowe postacie do gry to tylko "fizyczne", klasy magiczne praktycznie nie istnieją. Kontakt z administracją nie jest zbyt przyjemny, nie reagują na zgłoszenia lub jeśli zareagują to "nic nie da się zrobić". Było miło ale ja już dziękuję.

Bug na bugu? Mogę cię prosić o wymienienie wszystkich ci znanych bugów prócz tego ostatniego z Alchemią?

Moim zdaniem kontakt z administracją na Invorii jest na taki zły.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

client cilentem. Strona i serwer OFF

"Strona oraz forum aktualnie może nie chodzić prawidłowo, prosimy aktualnie nie kupować nic w is jeśli kupujecie to tylko na własną odpowiedzialność, nie ponosimy odpowiedzialności za to. Gdy wszystko bedzie już poprawnie działać zostanie tutaj to napisane.

Serwer za chwile online."

sygna1.png

Opublikowano

Zostałem okradziony...Napisałem do sup, ale czekam już 3 dzień i 0 odp...Gdzie mam się w tym udać?

Również zostałem okradziony, od supportu odpowiedzi nie dostałem.

Napisałem temat na forum - dostałem odpowiedź, że admini nie ponoszą odpowiedzialności za konta użytkowników.

Nie grałem tydzień, w tym czasie mi okradli konto, sprawdzenie logów bez problemu rozwiązałoby mój problem. Niestety admini mają to w dupie i leją na graczy którzy zostają okradnięci. Twierdzą że to ja nie dopilnowałem bezpieczeństwa mojego konta, pomimo tego, że dostęp jak i pasy miałem do niego tylko ja i specjalnie na Invorię użyłem nowego hasła oraz id. Niestety nie polecam, moje konto jest czyste 123 lvl z eq do pvp + kryształ oraz diabełek warty ponad 30zł poszło się ... w ręce złodzieja, a admini cieszą się gdyż hasj się zgadza i zamiast wprowadzać udogodnienia dla graczy to zatrzymali się na etapie " kasa, kasa, kasa".

Serdecznie nie polecę tego serwera nikomu, gdyż nawet jeżeli zostaniesz okradziony nie z Twojej winy to i tak nie masz liczyć na to że odzyskasz eq.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Również zostałem okradziony, od supportu odpowiedzi nie dostałem.

Napisałem temat na forum - dostałem odpowiedź, że admini nie ponoszą odpowiedzialności za konta użytkowników.

Nie grałem tydzień, w tym czasie mi okradli konto, sprawdzenie logów bez problemu rozwiązałoby mój problem. Niestety admini mają to w dupie i leją na graczy którzy zostają okradnięci. Twierdzą że to ja nie dopilnowałem bezpieczeństwa mojego konta, pomimo tego, że dostęp jak i pasy miałem do niego tylko ja i specjalnie na Invorię użyłem nowego hasła oraz id. Niestety nie polecam, moje konto jest czyste 123 lvl z eq do pvp + kryształ oraz diabełek warty ponad 30zł poszło się ... w ręce złodzieja, a admini cieszą się gdyż hasj się zgadza i zamiast wprowadzać udogodnienia dla graczy to zatrzymali się na etapie " kasa, kasa, kasa".

Serdecznie nie polecę tego serwera nikomu, gdyż nawet jeżeli zostaniesz okradziony nie z Twojej winy to i tak nie masz liczyć na to że odzyskasz eq.

teraz jest ok. 52 wiadomości na supporcie i nie wszystkie są od razu rozpatrzone + teraz są jeszcze problemy z skokami bazy przez co forum i str nie dziala prawidłowo.. Napisz tutaj na pw forum bo tutaj od razu zobacze.

A serwer zarabia tyle ile jakiś hard z 150 online, czyli praktycznie nic, w grudniu więcej maszyny kosztowały niż serwer zarobił a wszystko jest łatwo do zdobycia w grze za IP itd (prawie w is nic nie oplaca się kupić + prawie wszystkim co jest w is da się handlować czy to pety, czy mounty, czy fryzury itd.. jedynie pd, rekawica, moneta i pierścieniem zastępstwa się nie da a tak to się da wszystkim..) więc nie wiem o jakiej ty kasie mówisz..

sygna1.png

Opublikowano

Wkleiłem paczer do pl metka i po spaczowaniu mam problem logu :(

stwórz plik "dane" bez zadnego formatu po prostu plik a w środku tylko | zapisz i wjke do głównego folderu clienta albo poproś by ci ktoś wysłał

Patcher działa tylko w cliencie serwera a nie innych.

A serwer działa cały czas jak komuś pisze logowanie niech da anuluj i wpisze od nowa.

sygna1.png

Opublikowano

52 wiadomości...Ojojoj jak dużo...Jakbyście ogarniali chociaż po 5-10 dziennie było by okej...Ale wy nic nie robicie z tym...Podobno gracze są najważniejsi...Widoczni wy tego nie doceniacie...

Opublikowano

52 wiadomości...Ojojoj jak dużo...Jakbyście ogarniali chociaż po 5-10 dziennie było by okej...Ale wy nic nie robicie z tym...Podobno gracze są najważniejsi...Widoczni wy tego nie doceniacie...

52 są z dzisiaj od 11.

sygna1.png

Opublikowano

Znikł mi pet napisałem ticket i po 30min został usunięty ... gz

bo diabły bedą masowo każdemu oddane i nie ma sensu pisania osobnych.

sygna1.png

Opublikowano

Spróbuj przerwać pierwsze łączenie i za 2 powinno Cię zalogować

No właśnie nie działa, cały czas piszę " Zostaniesz połączony z serwerem " autopaczer działa ?

KOLEJNY PROBLEM, PRZY LOGOWANIU (PRZY PASKU LOGOWANIA) WYWALA WTF :/ a czasem wywala całego clienta

Opublikowano

No właśnie nie działa, cały czas piszę " Zostaniesz połączony z serwerem " autopaczer działa ?

KOLEJNY PROBLEM, PRZY LOGOWANIU (PRZY PASKU LOGOWANIA) WYWALA WTF :/ a czasem wywala całego clienta

Spróbuj usunąc invoria.pl.exe a potem zaaktualizuj clienta.

Działa serwer ?

działa.

sygna1.png

Opublikowano

\

Jak się łaczy z serwerem daj anuluj i wpisz jeszcze raz :3

Cały czas to samo, błąd. Zaczyna być wku***iające te logowanie, co dziennie to samo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...