Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zachwalałem serwer i będę zachwalać bo lepszego na rynku aktualnie nie ma, jednak moja cierpliwość się powoli kończy w jednej kwestii.

Balans postaci na serwerze to JEDNO WIELKIE GUNWO!

Dagger/Mental biją za xxx UJ dużo i jeszcze dalej, w ogóle dagger to jest jakby z innego świata.

Smok napierda** hity po miliardy obrażeń. Tworzy się tyle tematów na forum dt. Właśnie tego, jednak są one moim zdaniem lekceważone.

Ogarnijcie to, bo odechciewa się grać, bynajmniej mi.

Jednakże Invoria, to Invoria. Najlepszy medium/easy na rynku i mając taką opinie powiniście naprawiać, analizować najmniejsze drobiazgi które są zgłaszane.

Na serwer zapraszam bo lepszego nie znajdziecie. Dziś na liczniku zauważyłem 1220 Online, także wiary trochę macie.

Takie moje zdanie po 3 tygodniowej zabawie na serwerze i mam nadzieje że to nie koniec.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Za dużo tych ulepszaczy... Nawet nie wyobrażacie sobie jak to psuje rozgrywkę :/ Zwykłe perły wystarczą ew. Broszurki lub na specjalne epiki jeszcze coś i tyle. Ech....

Opublikowano

Za dużo tych ulepszaczy... Nawet nie wyobrażacie sobie jak to psuje rozgrywkę :/ Zwykłe perły wystarczą ew. Broszurki lub na specjalne epiki jeszcze coś i tyle. Ech....

Do 150lvl nie jest wcale trudno eq zrobić. Wystarczy pochodzić troszkę na metki/mino/zapadline to zobaczysz, jak same wpadną w dużych ilościach. Na Rynku też jest ich bardzooo dużo. Fakt, eq + 175lvl to już jest co innego, bo to trudno zrobić ale Invoria się tym charakteryzuje, iż jest to serwer na dłużej :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zachwalałem serwer i będę zachwalać bo lepszego na rynku aktualnie nie ma, jednak moja cierpliwość się powoli kończy w jednej kwestii.

Balans postaci na serwerze to JEDNO WIELKIE GUNWO!

Dagger/Mental biją za xxx UJ dużo i jeszcze dalej, w ogóle dagger to jest jakby z innego świata.

Smok napierda** hity po miliardy obrażeń. Tworzy się tyle tematów na forum dt. Właśnie tego, jednak są one moim zdaniem lekceważone.

Ogarnijcie to, bo odechciewa się grać, bynajmniej mi.

Jednakże Invoria, to Invoria. Najlepszy medium/easy na rynku i mając taką opinie powiniście naprawiać, analizować najmniejsze drobiazgi które są zgłaszane.

Na serwer zapraszam bo lepszego nie znajdziecie. Dziś na liczniku zauważyłem 1220 Online, także wiary trochę macie.

Takie moje zdanie po 3 tygodniowej zabawie na serwerze i mam nadzieje że to nie koniec.

Pozdrawiam.

Invoria nie jest jednym z lepszych Polskich serwerów na Rynku, jest dobrym ale nie jedynym, ponieważ Dreikon również mu dorównuje, gra ponad 1,3k graczy, administracją się zajmuje i jest co robić. No ale Polecam ten serwer.

xD 

Opublikowano

Invoria nie jest jednym z lepszych Polskich serwerów na Rynku, jest dobrym ale nie jedynym, ponieważ Dreikon również mu dorównuje, gra ponad 1,3k graczy, administracją się zajmuje i jest co robić. No ale Polecam ten serwer.

Ale czy to jest prezentacja Dreikon*? Nie.

Wyraziłem swoje zdanie i tak, nadal uważam i będę uważał póki co, że Invoria to najlepszy medium/easy na Rynku.

ps. Można twój post ująć za reklamowanie innego serwera w nieswojej prezentacji, także... sio!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ale czy to jest prezentacja Dreikon*? Nie.

Wyraziłem swoje zdanie i tak, nadal uważam i będę uważał póki co, że Invoria to najlepszy medium/easy na Rynku.

ps. Można twój post ująć za reklamowanie innego serwera w nieswojej prezentacji, także... sio!

zalosny jestes ziom :D w kazdym temacie na forum lizesz d... z tymi samymi pytaniami i odpowiedziami :D

masz dobry plan na nabijanie sobie postow .... szkoda ze to takie zalosne :)

@ PvP jest zbalansowane ? czy Mental / BM >>> reszte ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

zalosny jestes ziom :D w kazdym temacie na forum lizesz d... z tymi samymi pytaniami i odpowiedziami :D

masz dobry plan na nabijanie sobie postow .... szkoda ze to takie zalosne :)

@ PvP jest zbalansowane ? czy Mental / BM >>> reszte ?

Mój post zacznę od wskazania ci środkowego palca.

Powiadasz że jestem żałosny, bo co? Bo pochwaliłem parę razy serwer?

Mówisz że w każdym temacie liże dupe tymi samymi pytania i opowiedziami - Sorry misiaczku, ten temat to jedyny w którym się bardziej udzielam i staram się czasem pomóc graczom oraz zachęcić nowych do grania bo jest warto. W dupie byłeś, gunwo widziałeś.

Patrz, nawet ci ładnie odpowiem na twoje pytanie:

Mental/Dagger koszą na serwerze. Body/wp/smok też coś ugrają, reszta nie bardzo.

A teraz możesz ładnie wypierd. spać, bo jutro do szkółki trzeba iść ;)

Narazicho.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jest jakiś sposób ,żeby nie wywalało mnie przy co drugim tp?

+ faktycznie przyda sie jakiś inny hosting,bo wczoraj kolega klienta pobierał 6 godzin...

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Wbije z kumplami i przetestujemy, bo Dre**on nie przypadł nam do gustu.

Moglibyście zmienić wygląd m1 na jakiś nowy, bo ten to już przeżytek.

I pierwszy raz widzę, żeby więcej shopów było u Redów:D

Opublikowano

Wbije z kumplami i przetestujemy, bo Dre**on nie przypadł nam do gustu.

Moglibyście zmienić wygląd m1 na jakiś nowy, bo ten to już przeżytek.

I pierwszy raz widzę, żeby więcej shopów było u Redów:D

Tream i inni youtuberzy graja w shinsoo dlatego jest tam wiecej sklepow.

Wbilem prawie 180lvl ale odchodze z serwera,poniewaz wieje nuda.

Array gdzies tam pisal,ze max lvl wbija sie w 12h a to g. prawda,poniewaz exp na niektorych etapach gry jest bardzo mizerny.Chwilami przypominaly mi sie czasy pla.

Ulepek jest zdecydowanie za duzo.Mam wrazenie,ze niektore nie sa nawet przewidziane w systemie ulepszen.3 strony w depo zajmuja same ulepszacze...

Ogolnie gdy bedziecie mieli jakis problem Array wam nie pomoze,poniewaz nie umie sprawdzic logow.Niedawno prawie kazdemu zniknely diably i daje sobie glowe uciac,ze do tej pory ich nie zwrocil.

Opublikowano

na dreikonie przynajmniej w administrajci nie ma takich przyglupow jak PatrzGleba

to nie jest prezentacja Dreikona :P

Opublikowano

Tream i inni youtuberzy graja w shinsoo dlatego jest tam wiecej sklepow.

Wbilem prawie 180lvl ale odchodze z serwera,poniewaz wieje nuda.

Array gdzies tam pisal,ze max lvl wbija sie w 12h a to g. prawda,poniewaz exp na niektorych etapach gry jest bardzo mizerny.Chwilami przypominaly mi sie czasy pla.

Ulepek jest zdecydowanie za duzo.Mam wrazenie,ze niektore nie sa nawet przewidziane w systemie ulepszen.3 strony w depo zajmuja same ulepszacze...

Ogolnie gdy bedziecie mieli jakis problem Array wam nie pomoze,poniewaz nie umie sprawdzic logow.Niedawno prawie kazdemu zniknely diably i daje sobie glowe uciac,ze do tej pory ich nie zwrocil.

nie wiem skąd ty sobie wymyśliłeś ze nie umiem sprawdzić logów bo nigdy tak nikomu nie pisałem, a diabły bedą oddane każdemu kto stracil do magazyny is (każdemu kto stracił a nie ze napisał 89lv ktory mial ledwo stal i nie kupował nic w is twierdząc ze z 30 minutami gry i stala zakupił od graczy)

sygna1.png

Opublikowano

Serwer off ze strona nie działa od paru dni i na serwer nie można wejść ????

wszystko działa normalnie, wyczyść cookies skoro ci już pare dni nie działa strona a clienta zaaktualizuj patcherem.

Wszyscy którzy stracili złotego diabła dnia 11 stycznia czyli dokładnie 116 osób mogą odebrać go w magazynie is. (u dozorcy)

Jeśli ktoś twierdzi ze go stracił a nie ma po prostu próbuje oszukać ponieważ diabły były oddane na podstawie kopii bazy przed zniknięciem.

sygna1.png

Opublikowano

No jest juz 15 styczen a ja go nie mam w depozycie a kupywalem do przez is...

[23:20:50 10.01.2014] - Kupiono Przedmiot - Skrzynia Kostiumów (M)
[23:20:06 10.01.2014] - Kupiono Przedmiot - Zwierzak: Złoty Diabeł
[23:18:58 10.01.2014] - Doładowano Konto SMSem - pack 4
i jeszcze ci ssa moge do tego wyslac

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...