Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu mam błąd łączenia z serwerem? :C

Spatchuj clienta.

kuler123 - musisz pobrać clienta i w niego wkleić patchera :D

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

Z całego serca ODRADZAM gre na serwerze. Przynajmniej do ustąpienia problemów które mają. Nie da się 30 min spędzić bez wywalenia z gry i błędów łączenia z serwerm (ostatnio wywala mnie co ok 5 min....)

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Pograłem trochę ponad tydzień na tym serwerze i rezygnuje, szkoda czasu.

Administracja - stara się, pracuje przy serwerze itd. Tylko szkoda, że nie ma żadnych rezultatów ich pracy. Nadal jest tak jak było - wywala postacie, wywala kanały.

Osobiście, nie da się tam przyjemnie grać. Ja naprawdę nie mam czasu na takie pierdoły, co postawie sklepik to po dwudziestu minutach go wywala, przecież to strata czasu..

Na serwerze są ciekawe innowacje, rozwiązania itp. lecz niestety, nie ma on większej przyszłości. Cały czas pracuje tak samo, liczne przerwy techniczne praktycznie nic nie dały, a jeżeli dały to niewiele.

Dziś również sobie chciałem pograć, nawet się boje wylogować bo nie wiem czy się znów zaloguje. Nie da się nazwać rozrywki na tym serwerze "przyjemną", bo wcale taka nie jest. Dla mnie to totalna porażka, żeby nie dało się pograć normalnie przez chociaż dwie godziny.

Jeśli ktoś może marnować swój czas, bo ma go na tyle dużo i również posiada stalowe nerwy to serwer jest jak najbardziej dla niego. Ja natomiast rezygnuje i zrobi to pewnie spora część osób jeśli tak dalej będzie.

lownfast

Opublikowano

Pogyrwam sobie od około 2 godzin i jedynie co mogę powiedzieć to to, że serwer jest bardzo fajny, lecz te lagi i ciągłe wywalanie kanałów/postaci strasznie mnie odpycha od tego serwa.

Gdyby było to ogarnięte (a nie jak to ktoś mówił do 20 stycznia ma "już" nie być lagów i wywalania channeli) to serwer na prawdę byłby godny polecenia, ale w tej chwili oddanie biologa zajmuje conajmniej 5 minut przy czym 10razy Cię wyloguję.

Opublikowano

Co racja, to racja.

Serwer sam w sobie jest cholernie dobry i chcę się na nim grać, można go polecać ale wywalanie kanałów jest cholera zbyt częste by można nw. normalnie funkcjonować, zrobić ww czy cokolwiek, postawić ten głupi sklepik.

Przed świętami licznik dobijał 1200 graczy Online ( odjąć postacie na bs, sklepiki jest ok 1050 potencjalnych graczy ) w godzinach szczytu, sklepików w m1 było bardzo dużo.. teraz w godzinach szczytu liczba graczy waha się między 850 - 980 max, niby są święta, nie każdy ma czas na grę, nie którzy na pewno gdzieś wyjechali, ale żeby spadek aż o te 300 graczy? No way. Wszystko za sprawą wyrzucania channeli/ czasem lagów/offami/cofkami ( które miały miejsce w czasie problemów z maszyną, gdzie poznikało eq, a nie zostało jeszcze oddane ). Radzę jak najszybciej się uporać z tymi problemami, bo kurcze.. jeszcze tydzień i będzie krucho na serwerze, bardzo krucho.. jednakże polecam serwer, warto wbić, pograć i mieć nadzieje, że kłopoty miną jak najprędzej.

Hej,

Edit# /

Z tego co wyczytałem na forum, problemy z serwer są spowodowane tym, że serwerownia ma uszkodzony jakiś dysk.

Dlatego loga itd.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wszystko zrzucają na tą serwerownie.

Jedna serwerownia zła, to się przenieśli i ta też ma jakieś problemy, zbieg okoliczności?

Trochę dziecinne jest tłumaczenie błędu w taki sposób. Wywalanie kanałów nie jest od maszyny bo i na tej i na tej wywalało kanały, także bajki mogą opowiadać gdzie indziej.

lownfast

Opublikowano

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Wszystko zrzucają na tą serwerownie.

Jedna serwerownia zła, to się przenieśli i ta też ma jakieś problemy, zbieg okoliczności?

Trochę dziecinne jest tłumaczenie błędu w taki sposób. Wywalanie kanałów nie jest od maszyny bo i na tej i na tej wywalało kanały, także bajki mogą opowiadać gdzie indziej.

Ale jak mieli pierwszą maszynę to nie było lagów itp to po co zmieniali na inna?

Opublikowano

Ale jak mieli pierwszą maszynę to nie było lagów itp to po co zmieniali na inna?

Bo myśleli że poprawi to płynność gry itd. a wyszło jak wyszło..

Mnie osobiście wywala z serwera co mniej więcej 1 - 1,5h więc nie jest tak źle..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

jutro znikną problemy

Nie wytrzymywała baza... za słaby RAID... (jechaliśmy po bandzie)

Opublikowano

To co się dzieje na serwerze to śmiech i skandal.. Nie da się grać.. Logujesz się po 5 min a jak już się uda wreszcie wbić na grę to i tak za kilka minut wywali .. I tak w nieskończoność !!

Porażka !!! Na prawdę zniechęca do gry na tym serwerze

Serwer może i fajny sam w sobie ale przez to wywalanie setki razy w ciągu dnia i co chwile wyłączające się chanele nie zagram i nie polecam

Opublikowano

To co się dzieje na serwerze to śmiech i skandal.. Nie da się grać.. Logujesz się po 5 min a jak już się uda wreszcie wbić na grę to i tak za kilka minut wywali .. I tak w nieskończoność !!

Porażka !!! Na prawdę zniechęca do gry na tym serwerze

Serwer może i fajny sam w sobie ale przez to wywalanie setki razy w ciągu dnia i co chwile wyłączające się chanele nie zagram i nie polecam

Najlepsze jest to, że już nie wywala, a Ty najwyraźniej albo próbujesz po prostu zaszkodzić serwerowi albo nie byłaś w grze od wczoraj.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że już nie wywala, a Ty najwyraźniej albo próbujesz po prostu zaszkodzić serwerowi albo nie byłaś w grze od wczoraj.

Napisanie prawdy o serwerze to Twoim zdaniem jest "próba zaszkodzić" ?? Całkiem ogarnięty tok myślenia masz :)

Wczoraj ( i nie tylko wczoraj ) wywalilo mnie tyle razy ze już dzisiaj jakoś nie mam ochoty nawet tam wchodzić.. gra się dla zabawy a nie po to żeby się wkurrr.. przez cały dzień

p.s. właśnie wbiłam zobaczyć i............... wywala tak samo jak wczoraj :) aż z 10 min udało mi się pograć .. i to ma być "już nie wywala" ?? :D

Opublikowano

Napisanie prawdy o serwerze to Twoim zdaniem jest "próba zaszkodzić" ?? Całkiem ogarnięty tok myślenia masz :)

Wczoraj ( i nie tylko wczoraj ) wywalilo mnie tyle razy ze już dzisiaj jakoś nie mam ochoty nawet tam wchodzić.. gra się dla zabawy a nie po to żeby się wkurrr.. przez cały dzień

p.s. właśnie wbiłam zobaczyć i............... wywala tak samo jak wczoraj :) aż z 10 min udało mi się pograć .. i to ma być "już nie wywala" ?? :D

To masz cos z netem bo nikogo juz nie wywala tylko ciebie :)

Opublikowano

Proszę Cię, zobacz mój post z wczorajszego dnia, sam napisałem, że grałem wtedy około 2 godzin i nie dało się usiedzieć paru minut bez wywalenia, teraz gram od 8 i ani razu mnie nie wywaliło, tak samo innych, wczoraj zresztą pod wieczór również ani razu mnie nie wylogowało, nawet nie dostałem najmniejszego laga, także jeżeli Ciebie "ciągle" loga to wina leży po Twojej stronie, a nie serwera,

Opublikowano

Czytając twoje posty, odnoszę wrażenie że to jest wina administracji, że serwer wyrzuca itd. gdy to gunwo prawda, pracowniki w ich serwerowni się po prostu opierdala*ą i dlatego jest takie bagno.

Z tego co napisali na forum, DZIŚ W NOCY ZAŻEGNAMY WSZYSTKIE PROBLEMY, trzymajmy ich za słowo.

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer na prawdę jeden z lepszych na którym grałem, ale to co się tam dzieje to porażka. Trzeba mieć szczęście żeby się zalogować a i tak po kilku minutach relog... Dopóki to się nie zmieni to nie mam zamiaru tam grać.

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Czytając twoje posty, odnoszę wrażenie że to jest wina administracji, że serwer wyrzuca itd. gdy to gunwo prawda, pracowniki w ich serwerowni się po prostu opierdala*ą i dlatego jest takie bagno.

Z tego co napisali na forum, DZIŚ W NOCY ZAŻEGNAMY WSZYSTKIE PROBLEMY, trzymajmy ich za słowo.

Zapraszam na serwer!

Jakie odnosisz wrażenie to tylko i wyłącznie Twój problem.. nie ma żadnego słowa o tym ze Administracja jest zła :) ale to ze wywala co kilka minut niestety jest prawda i nie powiesz ze nie

z tego co Admin pisał na forum DO 20 STYCZNIA PROBLEM BĘDZIE ROZWIĄZANY.. trzymajmy ich za słowo :) ale sorry do 20 stycznia tu już połowę graczy nie zostanie

Opublikowano

To chyba podziękuję za serwer. Fajnie się grało, ale logować się do gry 10min bo na żadnym ch nie łączyło, gdy połączyło to po kilku sekundach wywaliło i tak w kółko Szkoda bo serwer fajny...

Opublikowano

Jak ktoś się nie może zalogowac bo ma że łączenie trwa to wpiszcie pasy od nowa i sie polaczycie =)

` Zagrajmy na Invoria.pl - Wbijamy 125 , Otwieramy Szkaty , Loteria [#9]

http://www.youtube.com/watch?v=3S9B0bWxp-I&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

` Zagrajmy na Invoria.pl - Znowu Fail ? ;/ [#10]

http://www.youtube.com/watch?v=2S9H_PUhTDc&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Jakie odnosisz wrażenie to tylko i wyłącznie Twój problem.. nie ma żadnego słowa o tym ze Administracja jest zła :) ale to ze wywala co kilka minut niestety jest prawda i nie powiesz ze nie

z tego co Admin pisał na forum DO 20 STYCZNIA PROBLEM BĘDZIE ROZWIĄZANY.. trzymajmy ich za słowo :) ale sorry do 20 stycznia tu już połowę graczy nie zostanie

Ziomuś, jakiego 20 stycznia? xD

Pisali przecież że w następną noc ogarną wszystko.

+ chyba już się co poprawiło, bo od 2godzin mnie ani razu nie wyrzuciło ;)

Pozdrawiam!

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...