Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh ludzie nikt nic nie wie czy server juz zdechl?

Czuć już padliną, z dnia na dzień coraz mniej ludzi przez tą profesjonalną i urojoną własną serwerownie entergames.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Czemu nie warto czekać ? Ciągle w grze ponad 800os .. a problemy ma każdy serwer .

Nie rozśmieszaj mnie ostatnio grałem, serwer nie działał z dobrą godzinę i na liczniku z tego co pamiętam ponad 500 osób było. Więc wskazania tego licznika możesz sobie o kant pupy potłuc.

sygnatura3k.png

Opublikowano

No nie wiem .. jak dla mnie jest dużo graczy w grze , a pozatym na tą chwile jest malo dobrych serwerów , więc mimo wszystko wole poczekać i grać tu niż iść na jakiś serwer który powstał przed świętami i jest tam max 200-300graczy .

0qvf.png

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie ostatnio grałem, serwer nie działał z dobrą godzinę i na liczniku z tego co pamiętam ponad 500 osób było. Więc wskazania tego licznika możesz sobie o kant pupy potłuc.

skoro pokazywał to tyle było. A jeśli Ty nie mogłeś wejść to trzeba było spaczować clienta albo spróbować z 2-3x sie połączyć.

Opublikowano

skoro pokazywał to tyle było. A jeśli Ty nie mogłeś wejść to trzeba było spaczować clienta albo spróbować z 2-3x sie połączyć.

Kiedy serwer będzie sprawny do użytku?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

z glownego konta mnie wywalilo i nie moglem sie zalogowac, a postac bonujaca itemki byla zalogowana....

A tak poza tym goraco polecam serwer. Juz dawno tak mi sie przyjemnie nie gralo. Nie za trudno, nie zalatwo.

Opublikowano

Dodam, iż jutro ( tj. 26.12 ) na serwerze ( według aniekty na forum ) odbędzie się ZUO o godz 20.

Zapraszam na serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A dziala juz ?

Niestety nie, coś długo jest OFF..

Oby lada moment go włączyli.

/

Serwer Online

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Siemka mi jakis error wyskakuje, jest jakas latka czy cos ? HELP ME

@Edit

Takie cos :
http://oi41.tinypic.com/6z6j9h.jpg

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Siemka mi jakis error wyskakuje, jest jakas latka czy cos ? HELP ME

@Edit

Takie cos :

http://oi41.tinypic.com/6z6j9h.jpg

Wbij na forum serwerowe, na pewno ktoś ci pomoże, ewentualnie napisz na pw do któregoś z adminów.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wbij na forum serwerowe, na pewno ktoś ci pomoże, ewentualnie napisz na pw do któregoś z adminów.

Siedze na tym forum , szkoda ze Shoutbox od 20postow. zaraz napisze temat.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...