Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od niedawna i polecam serwer.

Najlepszy jest mental i przy okazji najlatwiejszy. Wedlug mnie dagger druga najlatwiejsza postac.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bs jest wbudowany w kliencie

Mozna sie jakos skontaktowac z Arrayem? Napisalem mu pw i czekam 2 dzien...

tu napisz na pw forum, tam spam za duży albo na invoria.entergames.pl tam wiekszość pw jest bez sensu i niektóre przez przypadek pomijam.

sygna1.png

Opublikowano

Array masz bug na serwerze ze smocza alchemia

xxx
Itemy ktore chodzily po 10b teraz sa warte 400kk.To wszystko poszlo w obieg wiec pozostaje tylko cofka.
proponuje dodac alchemie do npc aby obeszlo sie bez niej.

Opublikowano

Array masz bug na serwerze ze smocza alchemia

xxx

Itemy ktore chodzily po 10b teraz sa warte 400kk.To wszystko poszlo w obieg wiec pozostaje tylko cofka.

proponuje dodac alchemie do npc aby obeszlo sie bez niej.

to nie bug, można bylo kupić w is przez ok. tydzień ale ludzie nie chcieli to zostały zastapione najslabszym losowym a ludzie sobie potke puścili.

Koleś chce zarobić na głupocie ludzi i sprzedawać jakiś "sposób" za 5b i tyle.

sygna1.png

Opublikowano

No serwer chyba za dobrze sie prezentował:> no jak sie pozbierałem i zacząłem wreszcie expić to o cofkach słysze jakichś ehh...naprawcie co macie naprawić i zostawcie to jak jest kto kupił taniej to niech ma

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

No serwer chyba za dobrze sie prezentował:> no jak sie pozbierałem i zacząłem wreszcie expić to o cofkach słysze jakichś ehh...naprawcie co macie naprawić i zostawcie to jak jest kto kupił taniej to niech ma

nie ma zadnych cofek, to wymysł graczy zadnej nie będzie wyżej już wyjaśniłem. Możesz grać spokojnie nic nie stracisz.

sygna1.png

Opublikowano

No gitara jak zawsze marudziłem tak ten swerwer polecam a i nie taki on easy;d

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

nie ma zadnych cofek, to wymysł graczy zadnej nie będzie wyżej już wyjaśniłem. Możesz grać spokojnie nic nie stracisz.

Nie bedzie cofki ... To propsy ;)

Po bugu ktory wykorzystal 1 typek, i posprzedawal doslownie w chuj przedmiotow za " frajer ", zarobilo na tym sporo osob. I nie powinno byc cofki ?

No tak, cofki nie bedzie, bo odejdzie od nich 10 graczy ....

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie bedzie cofki ... To propsy ;)

Po bugu ktory wykorzystal 1 typek, i posprzedawal doslownie w chuj przedmiotow za " frajer ", zarobilo na tym sporo osob. I nie powinno byc cofki ?

No tak, cofki nie bedzie, bo odejdzie od nich 10 graczy ....

Napisze jeszcze raz, nikt nie bugował pierw były legendarne w is potem zmienione na antyczne a na koniec na losowy najsłabszy bo gracze tak chcieli (wiekszość) ktoś kupil puscil plotke na ts o bugu i ludzi naciągał na jakiś "sposob" za bryłki ale za to został już ukarany.

czy tylko ja się nie mogę zalogować?

Daj anuluj a potem wpisz ponownie passy.

No gitara jak zawsze marudziłem tak ten swerwer polecam a i nie taki on easy;d

to medium/easy.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszam do sprawdzenia na naszym forum kalendarza eventów, który jest aktualizowany.
www.forum.NAZWASERVERA.pl/index.php?/topic/5876-kalendarz-event%C3%B3w/#entry42331

Kalendarz Eventów Invoria.pl

Styczeń

1. 15.01.2014 - Znajdź GM - Godzina: 18:00
2. 18.01.2014 | 19.01.2014 - Raty Serverowe
3. 19.01.2014 - Event OX - Godzina: 19:00
4. 29.01.2014 - Event OX - Godzina: 18:00
5. 31.01.2014 - Event ZUO - Godzina: 17:00

Luty

1.
2.
3.
4.
5.
DD.MM.R - Event Zuo - HH:MM

Marzec

1.
2.
3.
4.
5.
DD.MM.R - Event Zuo - HH:MM

Kwiecień

1.
2.
3.
4.
5.
DD.MM.R - Event Zuo HH:MM

~Team Invoria.pl

~[sGM]RoveN

Opublikowano

Zostałem okradziony...Napisałem do sup, ale czekam już 3 dzień i 0 odp...Gdzie mam się w tym udać?

Opublikowano

"Trudno dokładnie określić typ serwera posiada on elementy z medium oraz easy, serwer to taki easy/medium. Do 100 poziomu można powiedzieć ze jest easy ale po 100 już się robi trudniejszy, dodatkowo nie dropi masowo ekwipunek na 65 poziom oraz stalki by były cokolwiek warte." - powinno być w nazwie napisane "easy/medium" , mylicie graczy , a chciałem pograć :C

graphic.png

Opublikowano

"Trudno dokładnie określić typ serwera posiada on elementy z medium oraz easy, serwer to taki easy/medium. Do 100 poziomu można powiedzieć ze jest easy ale po 100 już się robi trudniejszy, dodatkowo nie dropi masowo ekwipunek na 65 poziom oraz stalki by były cokolwiek warte." - powinno być w nazwie napisane "easy/medium" , mylicie graczy , a chciałem pograć :C

był prefix [Easy/Medium] ale mod zmienił, bardziej jest easy maks lv. mozna w 12h wbić.

sygna1.png

Opublikowano

Ja odpuszczam sobie serwer. Miał potencjał, grało się super ale do czasu. Teraz bug na bugu, znikają itemy z IS, wartościowe postacie do gry to tylko "fizyczne", klasy magiczne praktycznie nie istnieją. Kontakt z administracją nie jest zbyt przyjemny, nie reagują na zgłoszenia lub jeśli zareagują to "nic nie da się zrobić". Było miło ale ja już dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...