Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja sie teraz wypowiem.

Troche pograłem i Wam powiem - nie żałuje, dośc ciekawa rozgrywka, Niestety z braku czasu nie mam też zbytnio jak pograć, ale troche pograłem, porobiłem misje i musze przyznać - kawał dobrej roboty.

Jedynie co bym zmienił u Was na serwerze to resp bossów, za wolno sie respią jak na taką ilość graczy i na ilość misji, do których owe moby są potrzebne.

A tak to nie pozostaje mi nic innego tylko polecić serwer, jeżeli znajde chwilę czasu to z pewnością zagram! :)

Propo, sugerować licznikiem się spokojnie możecie, widać tą liczbe graczy którą licznik wskazuje, na każdym channelu jest od groma osób.

Jeszcze raz polecam i gratulacje odjebania dobrej roboty! :)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

To ja sie teraz wypowiem.

Troche pograłem i Wam powiem - nie żałuje, dośc ciekawa rozgrywka, Niestety z braku czasu nie mam też zbytnio jak pograć, ale troche pograłem, porobiłem misje i musze przyznać - kawał dobrej roboty.

Jedynie co bym zmienił u Was na serwerze to resp bossów, za wolno sie respią jak na taką ilość graczy i na ilość misji, do których owe moby są potrzebne.

A tak to nie pozostaje mi nic innego tylko polecić serwer, jeżeli znajde chwilę czasu to z pewnością zagram! :)

Propo, sugerować licznikiem się spokojnie możecie, widać tą liczbe graczy którą licznik wskazuje, na każdym channelu jest od groma osób.

Jeszcze raz polecam i gratulacje odjebania dobrej roboty! :)

jeśli chodzi o zwykłe bossy to się szybko respią, np. 9 ogonów co ok. 9 minut tak samo inne bossy (jedynie chyba królowej nie zmieniałem)

Metiny w red lesie co ok. 9minut, mapy 95+ co ok. 15minut, 145+ co ok. 30minut a bossy co 1h na mapach 145+ ale jest ich dużo ok. 4 na mapie 145 i ok. 4 na mapie 180lv.

sygna1.png

Opublikowano

jeśli chodzi o zwykłe bossy to się szybko respią, np. 9 ogonów co ok. 9 minut tak samo inne bossy (jedynie chyba królowej nie zmieniałem)

Metiny w red lesie co ok. 9minut, mapy 95+ co ok. 15minut, 145+ co ok. 30minut a bossy co 1h na mapach 145+ ale jest ich dużo ok. 4 na mapie 145 i ok. 4 na mapie 180lv.

Własnie mi głównie o królową chodziło, czekałem godzine i jej nie było :P A jeżeli reszta sie tak respi to elegancko ;)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Własnie mi głównie o królową chodziło, czekałem godzine i jej nie było :P A jeżeli reszta sie tak respi to elegancko ;)

Królowej ogólnie nie zmieniałem bo ma dwa miejsca respu jeden normalnie na końcu v1 a drugi w v3 (taka komnata pod końcem nie czerwona)

sygna1.png

Opublikowano

Królowej ogólnie nie zmieniałem bo ma dwa miejsca respu jeden normalnie na końcu v1 a drugi w v3 (taka komnata pod końcem nie czerwona)

Oooo, dzięki za rade! :) Będę mógł misje wykonać, dobra... znajde czas to na pewno wpadne na serwer. Dzięki jeszcze raz i polecam!:)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

nie ma Gleby w teamie.

W takim razie gratuluje ;), na serwer moze jeszcze warto wbic, widac jednak macie troche rozumu skoro go wywaliliscie.

Opublikowano

Tego co się dziś dowiedziałem nie zapomnę chyba do końca życia, rozmawiałem z człowiekiem który mnie okradł ( 10zł za trutkę) i wyśpiewał mi wszystko o skorumpowanych adminach na ts3 o zrzucaniach bossów przez postać Gm'ki ( JEJ CHŁOPAK MIAŁ PASSY I ROBIŁ TO POD JEJ NIE OBECNOŚCIĄ)

Tym którym mnie okradł i na dodatek wyśpiewał wszystko bYŁ HENIEK TAK ON ! HENIEK Z Ts3 który z adminami ts3 sie rozumial jak nikt. Tak wielu nie uwierzy ale napiszę to co on mi napisał mogę wrzucić SS;y z rozmowy na GG ale i tak wszyscy powiedzą że przerobione/ustawione. Niech się ktoś wypowie z adminów, z tego co mi napisał to tylko HA są normalni

TuT( TERAZ GM) Steel wchodził na kanał i AFK podczas wymian no to najs..

tak samo Jolunia. SSy mogę wrzucic tu czy na forum invorii, lecz i tak mało kto uwierzy bo tam wszyscy się trzymają w pewnym sensie razem żeby z serwera sie nie zrobiło gówno.

Zwykle jestem osobą cichą na tym forum i jak piszę post to z sensem, ale jak się dowiedzialem o tych rzeczach to naprawdę...

Steel pamiętasz akcję AFK? albo jolunia? Typek dawał 50zł za itemki a Jolunia sobie poszla afk, a potem jak do niej pisał to ona nie wiedziala o co chodzi.

Dziękuje, dobranoc. POZDRAWIAM

Opublikowano

Tego co się dziś dowiedziałem nie zapomnę chyba do końca życia, rozmawiałem z człowiekiem który mnie okradł ( 10zł za trutkę) i wyśpiewał mi wszystko o skorumpowanych adminach na ts3 o zrzucaniach bossów przez postać Gm'ki ( JEJ CHŁOPAK MIAŁ PASSY I ROBIŁ TO POD JEJ NIE OBECNOŚCIĄ)

Tym którym mnie okradł i na dodatek wyśpiewał wszystko bYŁ HENIEK TAK ON ! HENIEK Z Ts3 który z adminami ts3 sie rozumial jak nikt. Tak wielu nie uwierzy ale napiszę to co on mi napisał mogę wrzucić SS;y z rozmowy na GG ale i tak wszyscy powiedzą że przerobione/ustawione. Niech się ktoś wypowie z adminów, z tego co mi napisał to tylko HA są normalni

TuT( TERAZ GM) Steel wchodził na kanał i AFK podczas wymian no to najs..

tak samo Jolunia. SSy mogę wrzucic tu czy na forum invorii, lecz i tak mało kto uwierzy bo tam wszyscy się trzymają w pewnym sensie razem żeby z serwera sie nie zrobiło gówno.

Zwykle jestem osobą cichą na tym forum i jak piszę post to z sensem, ale jak się dowiedzialem o tych rzeczach to naprawdę...

Steel pamiętasz akcję AFK? albo jolunia? Typek dawał 50zł za itemki a Jolunia sobie poszla afk, a potem jak do niej pisał to ona nie wiedziala o co chodzi.

Dziękuje, dobranoc. POZDRAWIAM

bardzo ciekawe, tylko GM (zwykli) nie mają komendy /m a zuo są robione przez questa.

a Steel nie jest ani tutem, ani GM w sumie to nikim.

sygna1.png

Opublikowano

@Up

Kolego, teraz tak jest :)

W listopadzie tego nie było :}

Steel teraz wyczytalem, odszedł... No jak mi przykro ;(

Szkoda że był GM'em i TuT'em :x

@Edit

Wszyscy z TS3 wiedzieli o tym że Heniek kradnie, nawet z nim kradli, ale nikt nie zareagował jakoś .. np. Bandzior kradł raz ( lub pare) z nim potem już przestał bo spam na niego był...

To po co były te wymiany z tutem, gm'em etc skoro sobie szli afk ? Potem nikt nic nie wie...

@Edit 2

Co do komend, po jakiejś aktualizacji dopiero dali GM 0 komend... Tak to mieli do spawnowania etc. :]

Opublikowano

@Up

Kolego, teraz tak jest :)

W listopadzie tego nie było :}

Steel teraz wyczytalem, odszedł... No jak mi przykro ;(

Szkoda że był GM'em i TuT'em :x

@Edit

Wszyscy z TS3 wiedzieli o tym że Heniek kradnie, nawet z nim kradli, ale nikt nie zareagował jakoś .. np. Bandzior kradł raz ( lub pare) z nim potem już przestał bo spam na niego był...

To po co były te wymiany z tutem, gm'em etc skoro sobie szli afk ? Potem nikt nic nie wie...

@Edit 2

Co do komend, po jakiejś aktualizacji dopiero dali GM 0 komend... Tak to mieli do spawnowania etc. :]

od początku serwera zaden gm nie miał komendy /m, /ma itd

jedynie mieli /mm które respiły moby losowo na całej mapie co mogli robić tylko jak był event ( w logach było i nikt poza eventem nie uzywał)

sygna1.png

Opublikowano

Juz mnie sądem straszą w sensie napisał do mnie jakiś random o zniesławienie i że mnie do sądu pozwie..

Hmm jestem osobą anonimową i piszę to co mi się podoba...

Steel to twoje imie i nazwisko? TAK SAMO JAK Z HEJTEM NA FUBU ciekawe ze on jeszcze nikogo na policje nie podal o znieslawienie... BUM

@Edit

Btw. Bandzior fajnie się dziś gadało z Heniem i wspominało stare dobre czasy ? ;))

@Edit 2

btw co powiecie w sądzie/ Leszcz778 zniesławił mój nick w metinie O NIE...

Opublikowano

Juz mnie sądem straszą w sensie napisał do mnie jakiś random o zniesławienie i że mnie do sądu pozwie..

Hmm jestem osobą anonimową i piszę to co mi się podoba...

Steel to twoje imie i nazwisko? TAK SAMO JAK Z HEJTEM NA FUBU ciekawe ze on jeszcze nikogo na policje nie podal o znieslawienie... BUM

@Edit

Btw. Bandzior fajnie się dziś gadało z Heniem i wspominało stare dobre czasy ? ;))

@Edit 2

btw co powiecie w sądzie/ Leszcz778 zniesławił mój nick w metinie O NIE...

Steel nie jest w team od dawna i proszę o nim tutaj juz nie pisać jak masz jakieś sprawy do niego to pisz pw czy gdziekolwiek.

Zapraszam do konkursu na mis kobiety i mężczyzny na forum dział konkursy i eventy.

sygna1.png

Opublikowano

Żaden GM nie ma komend.

Jestem od początku na serverze i nigdy nie miałem komend na GM.

To po co Ci GM bez komend, jak nawet na inv nie można wejść? lol xD

Beka w ciuul, ale co do Invori to prawda, żaden gm nie ma komend. :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To po co Ci GM bez komend, jak nawet na inv nie można wejść? lol xD

Beka w ciuul, ale co do Invori to prawda, żaden gm nie ma komend. :D

na /inv akurat możemy wejść :P

Nie mamy dostępu do /item i /m

A po Co dla zwykłego GM więcej komend, niż /n(aby kontaktować się z graczami), /inv (aby czasami się schować) /go, /transfer( aby czasami gdzieś się tepnąć), /Block_chat(aby ograniczyć komuś pisanie)

Więcej komend zwykły GM nie potrzebuje

++++++++++++++++

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/7156-aktualizacja/page-3#entry51412

Zapraszamy na Forum do działu 'Nowiści i Ogłoszenia'

Tam znajdziecie temat odnośnie aktualizacji, która ma się niebawem odbyć.

Zwiększenie Lv

Nowe Bronie, Zbr Itp.

Zapraszamy na Forum po więcej Informacji na ten Temat

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zapraszam, także do konkursów, do których zapisy na naszym forum.

Rejestrujemy się na naszym forum - www.forum.nazwaservera.pl .

Patrzymy na prawo i wchodzimy w link wedle naszej płci.

Nagrody za konkurs są wyjątkowo wysokie.

~Serdecznie zapraszam i polecam konkurs - [sGM]RoveN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...