Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZUO zaplanowane na dzisiaj odbedzie sie?

Raczej nie, ciężko z tym będzie. Murliz jak się nie mylę, pisał na forum że ZUO zostanie przeniesione na inny dzień.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

no z zuo będzię trochę ciężko bo były te problemy i nie miałem czasu dokończyć questa, niby mógł bym go teraz ale już nie będę resetował serwera po tym jak długo był off a takiego normalnego na jednej mapie respionego ręcznie się nie opłaca, jak będzie data dokładna to podam na forum.

/edit. na forum serwera dałem ankiete w dziale dyskusje kiedy gracze chcieli by to zuo.

Opublikowano

Serwer polecam, z prezki jest bardzo zachęcający, lecz na tych niższych lv trochę się nudziłem. Ogólnie spoko. Serwer bardziej medium jak już ;d Tylko niepokoi ta spadająca ilosć graczy. Ale rozumiem, że problemy z serwerem.

Opublikowano

Serwer polecam, z prezki jest bardzo zachęcający, lecz na tych niższych lv trochę się nudziłem. Ogólnie spoko. Serwer bardziej medium jak już ;d Tylko niepokoi ta spadająca ilosć graczy. Ale rozumiem, że problemy z serwerem.

Nuda na niższych lvl? Co masz na myśli bo moim zdaniem jest co do roboty.

Ilość graczy nie spada, po prostu serwer nie trybił tak jak powinien i wydaje mi się, że większość ludzi po prostu nie wchodziła na serwer z obawy na utratę EQ. Jak wszystko się unormuje na liczniku ponownie będziemy mogli zaobserwować 1.1k graczy Online.

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Akurat jak wolny czas jest to serwer nie idzie... Szkoda mam nadzieje że szybko się z tym uporają bo już 2 dzień problemy a PD z IS czas leci... A co do ZuO , 1 już odwołali mam nadzieje że chociaż to się odbędzie.

Opublikowano

Problemy pewnie zostaną rozwiązane na dniach.

Co do serwera to moim zdaniem jeden z lepszych w ostatnich miesiącach, jaki mam okazję odwiedzić.

Stary dobry medium z elementami easy, chociaż moim zdaniem jest odrobinę zbyt dużo rodzajów ulepszaczy (kwestia gustu prawdopodobnie).

Polecam i nie zniechęcajcie się do niego przez problemy techniczne (to nie wina administracji)

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Jest info dla niecierpliwych!

Zmieniamy maszynę.
Przenosimy się na nową maszynę. 
Wieczorem, około godziny 20. Pojawi się nowy client oraz będzie można spaczować clienta aby dostać się na nowy serwer. 

14:52 23.12.2013

imetin_logo.png

Opublikowano

Client na str glownej jest w pelni zaktualizowany? Tj nie bede musial pobierac jakichs latek?

Jedynie po zmiany maszyny będziesz musiał uruchomić przez patchera w celu zaktualizowania IP serwera :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

gdy pada db(lub się wyłączy je) licznik nie odswieza się (bo nie ma z czego czytać) i spada dopiero po jakimś czasie.

Dla clientów z 20 grudnia będzie też łatka 25mb.

Opublikowano

Ponieważ licznik pokazuje sprzed 10min

Czyli rozumiem, że po 20 +/- powinniśmy normalnie już grać na serwerze bez żadnych obaw o eq/cofki/wywalanie itd?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

no no no 22:21 a server nadal nie działa ale fajnie <3

Czytasz forum? Widocznie nie.. masz tam najważniejsze informacje.

Serwer BĘDZIE ONLINE w godzinach nocnych na 100%.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

nie czytam forum bo nie mam czasu na takie bzdety od tego chyba maja stronę główna o ile mi się wydaje? problem dodać newsa?

Przenosimy się na nową maszynę. Wieczorem, około godziny 20. Pojawi się nowy client oraz będzie można spaczować clienta aby dostać się na nowy serwer.
+ Będzie łatka 25mb do clientów z 20 grudnia dla tych którym nie działa patcher

wisa2.jpg
Opublikowano

nie czytam forum bo nie mam czasu na takie bzdety od tego chyba maja stronę główna o ile mi się wydaje? problem dodać newsa?

Przenosimy się na nową maszynę. Wieczorem, około godziny 20. Pojawi się nowy client oraz będzie można spaczować clienta aby dostać się na nowy serwer.

+ Będzie łatka 25mb do clientów z 20 grudnia dla tych którym nie działa patcher

Newsy dodają co pewien czas właśnie na forum, wystarczy szybciutko wejść - przeczytać, już wiemy co i jak.

Pewnie gdzieś przed 1-2 go wypuszczą.

Pozdrawiam, Wesołych Świąt!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

info z forum : "Witam, chciałbym zakończyć tym tematem masę spamu na forum. Więc trwa konfiguracja nowej maszyny zakupionej dziś po to by postawić serwer na nogi. Ludzie rozumiemy że jesteście wkurzeni tą całą sytuacją jednakże nie mniej niż my... Serwer powinien ruszyć jeszcze w godzinach nocnych.. Jesteśmy skonani i potrzebujemy 2-3h odpoczynku by wrócić do pracy i nie walnąć gafy przy maszynie..." nmzc :*

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Serwer Online

Więcej informacji na stronie głównej serwera.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Do którego poziomu jest możliwość zmiany profesji u starszej pani?

U handlarza jest zwoj zmiany skilli do 105 lvl :)

Opublikowano

Zapraszam na forum serwera do ankiety o zuo (dział dyskusje), na serwerze zostal aktywowany drop yang i przedmiotów 200%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...