Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z 7, jest tak ponieważ dt/ww i tak ma wiele ułatwień dt - pieczęcie z jednego spota, brak mobów na metinie morderstwa, ww - jak tamte w dt + 1 metin i nie trzeba mapy a jak by dalo się z 2 po paru dniach szkaty ripa/smierci i bronie 75 byly by nic nie warte a chodzi o to by miały jakąś wartość.

Opublikowano

z 7, jest tak ponieważ dt/ww i tak ma wiele ułatwień dt - pieczęcie z jednego spota, brak mobów na metinie morderstwa, ww - jak tamte w dt + 1 metin i nie trzeba mapy a jak by dalo się z 2 po paru dniach szkaty ripa/smierci i bronie 75 byly by nic nie warte a chodzi o to by miały jakąś wartość.

Mozna jakos przekladac SM, handlowac nimi?

Mam na 2 kontach po 250 SM bodajze, w sumie nawet nie wiem skad sie wziely, z ponad miech tu nie gralem.

zhda.png

Opublikowano

Mam pytanie skąd można dostać magiczne metale :) Nie widzę u NPC a u niektórych YouTuberów widziałem po 200 sztuk :>

Pozdrawiam :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Dropią w duzych ilościach z metinow/bossow oraz mozna otworzyć za księgi opatrzności u kowala 1 ks. = 1 metal a dropi ich bardzo duzo i mozna wymieniać masowo.

+ jak wymieniasz bilety np 200 sztuk i medrca to mozesz wylosować 200 metali.

Opublikowano

Takie pytanko, kiedy zostanie naprawiony pierścień anty-exp ? :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

UWAGA!

Oficjalne Forum Invoria

→ Forum Invoria - Ogólne

→ Konkursy i Eventy

[KONKURS] Zareklamuj Invorie! Wygraj nagrodę!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pierścień nie jest zbugowany, celowo byl usunięty z serwera ale niedługo zostanie dodany inny. A co do konkursu o reklamie serwera nie życzymy sobie reklam na innych serwerach.

Opublikowano

Zaczolem gre pare dni temu na serwerze , gra sie fajnie tylko jest 1 problem , w ciagu dnia serwer wywala 2-3 razy +co 2-3h pojedynczych graczy , macie zamiar cos z tym zrobic?

I takie mam pytanko , skoro jest bs pod f6 to moge ustawic sobie np 4 konta 1lvl i na kazdym koncie bs 5 slotow?

Opublikowano

Pobrałem go na początku i mi jakoś nie przypadł do gustu.
Teraz widzę, że się rozwinął, administracja się stara więc ponownie pobieram i gram ;)
Małe pytanie. Opłaca się grać BM? Dobry w pvp, wojny?

Opublikowano

Serwer polecam.

Miła atmosfera, dużo ludzi, wszystko ładnie dopasowane, wszyściutko gra i buczy.

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak zmienic wyglad ekwipunku z takiego kwadratowego na normalny jak ktos pomorze daje like!!

Witam i o pomoc pytam :)  <3 

Opublikowano

Chyba z 2 tygodnie szukałem instalowałem próbowałem różne serwery.

Ten jest idealny. Polecam naprawdę. A wybredny jestem bardzo.!!!

imetin_logo.png

Opublikowano

Siemka.

Polecacie grać bo szukam właśnie jakiegoś serwera na zimę ?:D

Parę pytań

1. Jako nowy gracz ciężko będzie zacząć ?

2. Jak z dropem ulepszaczy dużo trzeba na wbijanie eq ?

3. Jak z bonami szybko się robi perfekt ?

Opublikowano

Siemka.

Polecacie grać bo szukam właśnie jakiegoś serwera na zimę ? :D

Parę pytań

1. Jako nowy gracz ciężko będzie zacząć ?

2. Jak z dropem ulepszaczy dużo trzeba na wbijanie eq ?

3. Jak z bonami szybko się robi perfekt ?

Siema

1.Nie łatwo zaczniesz dobry drop kasy i wgl dasz radę :)

2.Ulepszacze dobrze dropią :)

3.Ja np wbijałem perfect eq 2godz :)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Strona przez cały czas działa jak powinna. U ciebie musi być coś nie tak, spróbuj z innej przeglądarki.

Opublikowano

Zajebisty serwer, zajebista Administracja.

Nic tylko polecać i grać, tak więc zapraszam do gry wszystkich tych, którzy się zastanawiają nad grą! Naprawdę warto :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...