Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawno nie grałem na tak przyjemnym serwerze. Wszystko, co jest, odpowiada mi w 100% i pewnie zagoszczę tutaj na dłużej. Dobra robota!

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem. Jest opcja edytuj.

Ściągnij klienta, nowego patchera ze strony głównej. Nie instaluj żadnych kamermodów i tego typu rzeczy. Wszystko działa, sam wczoraj ściągałem i nie mam żadnych problemów z klientem.

Opublikowano

mozliwe ze ci patcher zle pobral

usun pliki

- invoria.pl z folderu clienta (głównego)

i

patch1.epk, invoria_sps.epk z "Pack" i zaaktualizuj clienta

Opublikowano

Serwer bardzo fajny i widac ze administracja nim sie interesuje , myslalem ze sie serwer nie pozbiera po tych problemach co mial kilka dni po starcie.

Najbardziej mi sie nie podoba w tym serwerze EG i ten caly hooltras .

Opublikowano

Hooltras jest tylko sponsorem i zabezpiecza serwer nie zajmuję się im, serwer jest mój i ja się nim zajmuję.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny i widac ze administracja nim sie interesuje , myslalem ze sie serwer nie pozbiera po tych problemach co mial kilka dni po starcie.

Najbardziej mi sie nie podoba w tym serwerze EG i ten caly hooltras .

EG nie robi serwerów i ja od dawna.. Tylko hostuje, zabezpieczamy, sponsorujemy i w razie czego pomagamy...

A to, że jakiś ytuber coś powie to nie oznacza, że jest to prawdą...

Od czasu azmala nie zajmuję się serwerami i graczami.. Array sam robi invorie/zajmuję się nią, tak jak inni moi partnerzy...

Opublikowano

Serwer polecam gra się przyjemnie i szybko się nie nudzi jedyny minus to liczba graczy :D bo nie ma wolnych metków czasem nawet o 3 w nocy.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Invoria i estius jedyne co maja wspolnego to sponsora, nic więcej.

@up2 musial ci patcher zle zaaktualizować i nie pobrać wszystkiego.

Opublikowano

@up W takim razie co powinienem zrobić, by zaktualizował mi wszystko? Chyba, że możesz mi ktoś zrobić SS swojego folderu z grą i SS z folderu pack bym wiedział, czego mogę nie mieć.

@Edit. Nie pomogło, jakiś inny pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...