Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do graczy nie do założyciela serwera ;)

Czy jakość rozgrywki jest zadowalająca ? tzn . Czy exp , drop oraz robienie eq są odpowiednio dobrane do siebie ?

Wbicie maxymalnego poziomu wymaga wkładu w item Shop ?

W jakim czasie można osiągnąć maxymalny poziom oraz dobre wyposażenie? :)

I czy serwer działa na was tak ,że nie chcieli byście odejść na inny? :)

Opublikowano

Ciekawe jak ci zrobie jak nie mam czym. A to wyskakuje mi wtedy błąd jak daje otworz. ss ci nie dam ale tutaj masz co wyskakuje:! C:\Documents and Settings\Tomek\Pulpit\Metin\Invoria Client 22.11.2013.7z: Archiwum jest uszkodzone

erfgreg.png

Opublikowano

Ciekawe jak ci zrobie jak nie mam czym. A to wyskakuje mi wtedy błąd jak daje otworz. ss ci nie dam ale tutaj masz co wyskakuje:! C:\Documents and Settings\Tomek\Pulpit\Metin\Invoria Client 22.11.2013.7z: Archiwum jest uszkodzone

w momencie pojawienia się błędu odnajdź na klawiaturze klawisz Print Screen po czym przejdź do painta > CTRL + V Dalej już sobie poradzisz.

Opublikowano

Mam pytanie do graczy nie do założyciela serwera ;)

Czy jakość rozgrywki jest zadowalająca ? tzn . Czy exp , drop oraz robienie eq są odpowiednio dobrane do siebie ?

Wbicie maxymalnego poziomu wymaga wkładu w item Shop ?

W jakim czasie można osiągnąć maxymalny poziom oraz dobre wyposażenie? :)

I czy serwer działa na was tak ,że nie chcieli byście odejść na inny? :)

Ponawiam pytania . ;p

Opublikowano

w cliencie nie ma wirusów.

To z winy moleboxa (paczera do exeka) Ci tak wykrywa...

jmb9lw.jpg

opis wirusa:

Post przez pysiu	» 17.06.2004 (Cz) 17:27
Boxed.A - koń trojański

• 17/6/2004

Boxed.A jest koniem trojańskim, którego działanie polega na przeprowadzaniu ataku typu Denial of Service (DoS) w stosunku do wybranych serwisów www.
Aktywny trojan wyłącza usługi systemowe niektórych programów antywirusowych (monitor mks_vir nie zostaje wyłączony)
a niedawno z moich danych miał miejsce niewielki atak na pewną sieć w pracy w której pracuje moja mama, o dziwo korzystamy z jednego komputera, musiałam robić format całkowity -.-

przypadek? nie sądzę, jak już wirus dobiera się do czegoś co nie dotyczy gry metin2 to coś jest nie halo. zróbcie exeka bez wirusów.

więc, ponawiam pytanie ;)

who cares?

Opublikowano

up, sory ze nie odpowiedziałem na twój 1 post o tym wirusie ale nie zauwazyłem go.

Binka nie posiada zadnego wirusa oprócz od moleboxa (Packed.Molebox czy jak to było) i tych które posiada każda binka metina.

Te które wykrył ci antywirus musiały pobrać ci się jakoś inaczej i zarazić binke (Invoria.pl.exe)

Żeby nie było ze kłamie tutaj wrzucam binke którą pobiera patcher + skan

http://www.multiupload.nl/XDBF9RMAES

https://www.virustotal.com/en/file/3ca09a436201184ce02b7106afe3efda82e15ede896b6e327321013a3e075197/analysis/1385473293/
Opublikowano

gm się pomylil, byly pewne zmiany o bs ale nie zabraniające uzywania calkowicie przepraszam za jego blad i wszystkie konta zbanowane w ten sposob są juz odbanowane.

Niedługo odbędzie się pierwszy konkurs pvp - informacje na forum.

Opublikowano

Ja Jebie.. próbouje to ściągnąci nie moge.. ;c co za szajs..
1link jakiś error.. 2 i 3 bląd .. masakra jakaś ..

Opublikowano

Ja Jebie.. próbouje to ściągnąci nie moge.. ;c co za szajs..

1link jakiś error.. 2 i 3 bląd .. masakra jakaś ..

Mi leci dobrze. Spróbuj na innej przeglądarce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...