Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak,tylko że gram na tym serwie i wiem jak jest, aby cokolwiek zdobyć trzeba się namęczyć, mając 113lvl mam ledwo 140kk,spaliłem już 2 razy zbroje tzn 2x po 10 red pereł

Skoro jest tak łatwo to dlaczego ludzie biegają z fms-em? na mapach 95?, dlaczego mają kiepskie eq?

Ulepki dropić z metków tak? :D przezabawne na mapie 95 respi się może z 4,5 metków z czego połowa jest wybijana przez graczy z innego królestwa.

http://img545.imageshack.us/img545/4607/gm2l4n86gbkev.png

Opublikowano

Tak,tylko że gram na tym serwie i wiem jak jest, aby cokolwiek zdobyć trzeba się namęczyć, mając 113lvl mam ledwo 140kk,spaliłem już 2 razy zbroje tzn 2x po 10 red pereł

Ledwo 140kk. Te yangi masz z samego expa chyba tylko, a tak to stoisz w m1.

Zarobek?

( Przykład ) Szaktułki ripa - po 90 - 100 kk masz za sztukę, ripa ubić trudno nie jest, także można coś nastukać kasy a nie marudzić.

Serwer bardzo polecam i zachęcam do grania bo jest warto, nie ma lepszego easy póki co na rynku moim zdaniem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dziekuje po zawodach wczesniej stracilem stal na 9 bo ulepszałem cofka ani stali ani eq ale trudno odrobie bo latwo perelki dropne godzina 23 2 cofka 94 lvl godzina do tylu 86 wchodze expie 94 lvl cofka tera jak jebn** znowu do 86 komedia jakas

5sc6.jpg

Opublikowano

Dziekuje po zawodach wczesniej stracilem stal na 9 bo ulepszałem cofka ani stali ani eq ale trudno odrobie bo latwo perelki dropne godzina 23 2 cofka 94 lvl godzina do tylu 86 wchodze expie 94 lvl cofka tera jak jebn** znowu do 86 komedia jakas

fakt, sytuacja nie przyjemne. Mi osobiście również zniknęło co nie co - perfct biżu, jednakże wydaje mi się, jak ogarną maszynę to zajmą się zaginionym eq, bo poznikało tego ogrom.. oby się wszystko unormowało, bo serwer cudo.

aw: Co ile respią się metki w red lesie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

były pewne problemy z konfiguracja przez co padało db, już wszystko powinno być sprawne i nic nie padać - jeśli ktoś stracił coś na forum pod shoutboxem jest informacja gdzie się zgłosić (wszystko będzie sprawdzone)

Przepraszamy za problemy.

Opublikowano

Ile tutaj gra osob w godzinach szczytu bo licznik pokazuje tylko 200os?

Ponad 1k czasami 1.1+ ;]

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Ziomki łatwo jest i to bardzo wbijasz na dt ubijasz ripa i jesteś 100 kk do przodu lub dropisz 15 takich szkat i na trute wymieniasz :)

Szkaty nieb śmierci można dropić, metki na mapce od 95 dropy są bardzo dobre,metki na mapce 110 jest bardzo dużo sposobów tylko trzeba chęci.

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Skoro jest tak łatwo to dlaczego ludzie biegają z fms-em? na mapach 95?, dlaczego mają kiepskie eq?

Ulepki dropić z metków tak? :D przezabawne na mapie 95 respi się może z 4,5 metków z czego połowa jest wybijana przez graczy z innego królestwa.

Trzeba grać kolego a nie stać w M1 . Owszem czasami jest tłok na mapach 95+ przy metkach, ale online codziennie 1k+. Więc lepsze to niż 200+.

Polecam szczerze, wbijać jest co robić na serwerze. Do 100 lvlu rzeczywiście idzie migiem.

imetin_logo.png

Opublikowano

Heh serwer zajebisty polecam każdemu,

jedyne co mnie martwi to ten śmieszny technik tzw. Hooltras,

postawił serwer Estius który nie powiem na początku cieszył się niezłą ilością graczy, no ale ten oto wspaniały hooltras myślał że tak będzie do końca serwera

i nie musi nic robić... po 1/2 tygodniach z 600-800 online osób zostało nwm.. 10 max w m1, i potem serwer OFF a on nadal bez słowa, ŻAŁOSNE tak dbasz o graczy?!

Quarel ciebie też serdecznie pozdrawiam!

A co do Invorii, to chyba zacznę tam grać skoro ten syfiasty serwer padł, bo tutaj widzę że administracja się interesuje nie to co na tamtym gównie za przeproszeniem.

aqu1.jpg
Opublikowano

To jest jakaś komedia, naprawdę. Wchodzę do gry, teleportuje się byle gdzie i kick, postać zbugowana. Teraz czekać 7 min. aż się zalogujemy na strone, odbugować.. Niestety kolejny teleport - to samo.

Pomijam już te wszystkie cofki, wywalanie wiecznie errorów w kliencie i wyłączanie się go po teleportacji. Mam dużo cierpliwości, ale jak tak dalej będzie to kończę bo zamiast się bawić to non stop nerwicy dostaje.

lownfast

Opublikowano

To jest kurwa jakaś komedia, naprawdę. Wchodzę do gry, teleportuje się byle gdzie i kick, postać zbugowana. Teraz czekać 7 min. aż się zalogujemy na strone, odbugować.. Niestety kolejny teleport - to samo.

Pomijam już te wszystkie cofki, wywalanie wiecznie errorów w kliencie i wyłączanie się go po teleportacji. Mam dużo cierpliwości, ale jak tak dalej będzie to kończę bo zamiast się bawić to non stop nerwicy dostaje.

Fakt, serwer ma chwilowe problemy z tymi off'ami, cofkami, bugowaniami się itd. ale chyba nie zarzucisz administracji że nic nie robią - jedna z najlepszych administracji na chwile obecną moim zdaniem.

Na forum bodajże jest jakiś temat, sposób na wyłączanie się clienta, może spójrz tam? A nóż znajdziesz rozwiązanie swego problemu i miejmy nadzieję, że problemy szybko miną.

Mimo chwilowych problemów z Invorią, gorąco zapraszam!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Chwilowe problemy ,ale po raz pierwszy jak gram na jakimś serwerze nie obawiam się ich, bo wiem że administracja sobie z nimi szybko poradzi bo to porządny Team.

Opublikowano

Gram na serwerze i powiem, że przez 6 lat gry w metina, z których większość przegrałam na privkach, to ten serwer jest najlepszy jaki widziałam.

Niesamowicie dopracowany, bo administracji nie sposób się przyczepić - najlepsza jaką spotkałam, pełen profesjonalizm, integracja z graczami na najwyższym poziomie. Można by słodzić godzinami, ale i tak nie sposób odbiec od rzeczywistości. Po prostu serwer idealny i oby graczy było tylko więcej i więcej, bo warto zawitać, a po tym na pewno zostaniecie na dłużej.

Pozdrawiam,

~Ryukia

PS

Jestem mi dosyć sporo wiadomo o problemach, które mają miejsce teraz na serwerze. Są one spowodowane zamianą maszyny i nie ma w tym ni krzty winy administracji, tylko hostujących.

Ale i tak za pewne lada dzień czy nawet szybciej uporają się z tym i wszystko wróci do wyśmienitych standardów.

Opublikowano

Żeby nie było płaczu, że serwer OFFLINE, a żadnych informacji nie dali :

" .. Zostaliśmy zmuszeni do przerwania działania serwera do dnia jutrzejszego. Dokładnej godziny nie podamy.

Wyjaśnienie: Jak ktoś jest na bieżąco z newsami to wie, że przenieśliśmy się na nową maszynę.
Okazało się, że nowa serwerownia z routerami za kilka milionów nie daje sobie rady z atakami. Ich routery wycinają też Naszych graczy co skutkuje tym, że nie możecie dostać się na serwer a jak się dostajecie to za X razem.
Jesteśmy równie mocno wkurzeni co i Wy, jednak my tego przewidzieć nie mogliśmy. Próbowaliśmy od 2 dni robić co się dało i naprawdę przesiedzieliśmy masę czasu i padamy na "twarz".
Przerwa trwa do jutra ponieważ jutro będzie cały zespół z tej serwerowni a teraz jest tylko jeden facet który niewiele może zdziałać. Jeśli w dniu jutrzejszym, cały zespół nie da rady to przeniesiemy się do innej serwerowni. Proszę nie narzekać bo to naprawdę nie nasza wina i osobiście jestem bardzo wkurzony bo wydałem na nowy serwer górę kasy po czym okazało się, że wyrzuciłem pieniądze w błoto plus muszę załatwiać kasę na nowy serwer w nowej serwerowni (prawdopodobnie, jeśli jutro nie "ogarną" swoich routerów). .. "

Pozdrawiam i przepraszamy.

/ Oby się wszystko dobrze ułożyło i już jutro ponownie zawitamy na serwerze.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Już osoba wyżej wkleiła news więc na tego robić nie muszą, dodam tylko że wszystkie informacje najnowsze o serwerze będą na str invoria.pl, forum oraz facebook.pl/invoria. Serwerownia myliła "ruch serwera" z ddosami (logowanie graczy na serwer itd) oraz wycinała im dostęp przez co pojawiały się błędy z logowaniem, kickanie itd.

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że serwer dzisiaj będzie online. Administracja z gorszymi problemami sobie radziła i wychodziła z tego zwycięsko więc miejmy nadzieję, że i z tym się uporają. A tak swoją drogą to może jakąś rekompensatę dacie? :>

1377774857-U369478.png

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...