Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 2 miesiącach odwyku od tej gry, wracam z kolegą. Server prezentuje się ładnie i widzę że ludzi Wam nie brakuje. Mam pytanie czy OX lub Zuo jest często czy raz na miesiąc ? ;-;

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Na serwerze pety są na start?

Pet nie jest na start lecz z misji można dostać feniksa lub lodowego feniksa.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

W metina nie grałem ponad rok, wbiłem na ten serwer ze względu na kolegów z klasy i bardzo mi się spodobał. Świetnie rozwiązane sklepy, biolog, robienie skilli na P, drop, yangi, wszystko!

Bardzo polecam serwer, jestem pod wrażeniem.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Każdy item sprzedaj się za 0 yang, nie ma zadnego yang buga.

Następny ox kiedy będzie to nie wiem bo będę musiał wgrać poprawke do niego a do tego potrzebny jest reset a na razie zadnego nie planuje.

Opublikowano

Każdy item sprzedaj się za 0 yang, nie ma zadnego yang buga. Następny ox kiedy będzie to nie wiem bo będę musiał wgrać poprawke do niego a do tego potrzebny jest reset a na razie zadnego nie planuje.

Yhy nie ma xD

To zrób reset z rana, a tak pozatym przydała by sie niszczarka eq bo nie wszystko da sie wywalić

175001456602037225492.gif

Opublikowano

nie ma, jedynie bledne ceny sprzedazy są w cliencie wszystko się za 0 yang sprzedaje, przedmioty mozna niszczyc u tej rozowej w m1 co sie na dungeon 130 wchodzi.

Opublikowano

Link do najnowszej wersji Clienta ze wszystkimi aktualizacjami do dnia 14.11

NA FORUM. (hosting: mega.co.nz)

STRONA GŁÓWNA -> FORUM -> AKTUALNOŚCI I OGŁOSZENIA

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nie ma, jedynie bledne ceny sprzedazy są w cliencie wszystko się za 0 yang sprzedaje, przedmioty mozna niszczyc u tej rozowej w m1 co sie na dungeon 130 wchodzi.

Tsaaa ja tam wiem swoje xD, a to spoko niewiedziałem.

Serio przydał by sie jutro jakis event ox lub zuo bo nudyy na serwie.

bqXd.png

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja olewa graczy, na tsie Arraya nie ma praktycznie nigdy. Zostałem okradziony, ssy z konta są, ale Array to olewa. Fajnie się grało, pozdrawiam gildię 69 :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

bo zepsuł mi się mikrofon i na razie nie mam po co wchodzić, było o tym info na kanale ts ale cofka ts była i chyba tego info już nie ma.

Opublikowano

Witam

Przedstawiam mój pierwszy film z serwera Invoria i zaraz pierwszy film z gry Metin2 na moim nowym kanale. Aktualnie jestem w trakcie rozwijania mojego nowego konta, ponieważ stare konto musiałem opusić.

Na starym koncie miałem 1300 subskrybcji, a więc znam się na YouTube, znam się na tworzeniu filmów. Jeśli macie ochotę mnie wsprzeć, zapraszam do lajkowania, oceniania, subskrykowania i komentowania mojego filmu/filmów oraz kanału.

Z czasem pojawią się kolejne filmy z kolejnych serwerów. Jeśli chcesz być pierwszym, który oglądnie mój film subskrybuj mnie. Dziękuję i życzę miłego oglądania.

http://www.youtube.com/watch?v=MWKcSD3rSpo

Opublikowano

Serwer jest dobry lecz ma kilka wad:
1.Ch*jowy wygląd ekwipunku.
2.Jasna kolorystyka minimapy i nic nie widać na niej..
3.Ciężko sie expi na małym lvl.
4.Ciężko o kase.
5.Nie ma magicznych metali w sklepie.
6.Pełno ludzi siedzących w m1 i robiących eq bs'em.

Jeżeli można zmienić tą kolorystykę i eq to podeślijcie mi link albo coś żebym mógł pobrać i wgrać.

Nie wiem czemu dostałem warna za poprzedni post o.O

Moderatorzy robią sobie jaja z tym dawaniem warnów.

Opublikowano

1. Mi tez sie nie podoba

2. Ja tam widze normalnie minimapke.

3. Jak dla cb sie slabo expi to chyba nie grales w pl :>

4. Na malym lv tak ale na wiekszym lv dobrze leci.

5. Pelno dropi tego z metkow, szkat i loterii, mozna tez u kowala zrobic z bodzia i zwoju.

6. Bs wgrany w client. Masz pod F5.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja olewa graczy, na tsie Arraya nie ma praktycznie nigdy. Zostałem okradziony, ssy z konta są, ale Array to olewa. Fajnie się grało, pozdrawiam gildię 69 :)

Potwierdzam... Administracja ma wywalone na graczy. Dodają tylko jakieś zesrane rzeczy do is'a, żeby chajs się zgadzał, a odpisać na forum nie ma już kto??

Tydzień czekam na odpowiedź, bo również mnie jakiś idiota ojebał z konta...

Opublikowano

miałem za dużo pw na forum i nie ogarniałem już, teraz napisz na pw forum serwera.

(Jak ktoś pisał to niech napisze jeszcze raz bo za duzo pw miałem i usunałem bo już nie ogarniałem bo wiekszość były bez sensu)

Opublikowano

1. Mi tez sie nie podoba

2. Ja tam widze normalnie minimapke.

3. Jak dla cb sie slabo expi to chyba nie grales w pl :>

4. Na malym lv tak ale na wiekszym lv dobrze leci.

5. Pelno dropi tego z metkow, szkat i loterii, mozna tez u kowala zrobic z bodzia i zwoju.

6. Bs wgrany w client. Masz pod F5.

Wiem że mam wgrany pod F5.

Tak samo jest z expem na początku.Mi słabo exp leciał bo gram szamanem wolniej ubijałem spota i może dlatego.

Od 45 exp miodzio mam tylko takie pytanie skąd wziąść stal i bambusa lub broń na 65?

Opublikowano

@UP wziąć*

jeżeli chodzi o stal i bronie 65 to np. metki w red lesie, a bronie na 75 myślę najlepiej ze szkaty rip'a :)

polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...