Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis został dodany support serwera

invoria.entergames.pl

na forum nie ogarnialem bo bylo za duzo pw + wiekszość bez sensu tutaj powinien każdy otrzymać pomoc.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam poznikaly mi itemki z konta ktore kupilem w Is. Do administracji wielokrotnie pisalem i nic nie zrobili. Nie polecam serwera. Jak sie czegos nie potrafi robic to sie tego nie robi. ;)

Opublikowano

Wyłączyłem AntyWirusa + Pobrałem patchera i łatki i takie coś.

tata.jpg

Patcher musi być w głównym folderze clienta..........

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jest przecież ...

123.jpg

Mam to samo, dlatego aktualizuje patcherem, a uruchamiam grę przez launchera :).

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Tak odejdę trochę od tematów, gdzie znajde metiny diabła i śmierci?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

jmb9lw.jpg

opis wirusa:

Post przez pysiu	» 17.06.2004 (Cz) 17:27
Boxed.A - koń trojański

• 17/6/2004

Boxed.A jest koniem trojańskim, którego działanie polega na przeprowadzaniu ataku typu Denial of Service (DoS) w stosunku do wybranych serwisów www.
Aktywny trojan wyłącza usługi systemowe niektórych programów antywirusowych (monitor mks_vir nie zostaje wyłączony)
a niedawno z moich danych miał miejsce niewielki atak na pewną sieć w pracy w której pracuje moja mama, o dziwo korzystamy z jednego komputera, musiałam robić format całkowity -.-

przypadek? nie sądzę, jak już wirus dobiera się do czegoś co nie dotyczy gry metin2 to coś jest nie halo. zróbcie exeka bez wirusów.

who cares?

Opublikowano

Serwer stabilny, jakość rozgrywki na wysokim poziomie, duża ilość graczy oraz świetnie dopracowany serwer.
Polecam oraz zapraszam.

lg9a.png

Opublikowano

Ja mam taki mały problem..Wypakowuje Invorie i pojawia mi się okno do wypakowania i po 2sek znika i nic nie chce wypakować a jak chce to otworzyć to błąd wyskakuje.A jak ściągam Mega to na 7% mi się zatrzymuje i nic nie idzie?Hellp.

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...