Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

paliłem, nie mam zamiaru tknąć czegoś innego.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nigdy. Chyba. że były w parówkach z lidla. To tak.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Trochę się paliło, ale z wiekiem człowiek dochodzi do wniosku, że jest staromodny i obecnie tylko wódka i papierosy

Opublikowano

Widać, że mamy na forum dużo ludzi nie żyjących na typowych, Polskich osiedlach :D

Baczka, to nie narkotyk, już robią testy w Polsce które udowodnią, że szkodliwość marihuany jest praktyczne zerowa, a przynajmniej na tyle mała by nie zagrażała zdrowiu bardziej niż alko czy szlugi :P

Tylko trzeba poczekać 15 lat xD Bo tyle będą trwały testy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeśli chcecie zobaczyć jak działa LSD to polecam 2CP. Szkodliwość jest praktycznie zerowa :)

Problemem jest to, że łatwo jebnąć bad tripa. Mimo to lepsze to niż jakikolwiek twardy narkotyk :)

2CP a LSD to dwa rozne swiaty. IMO bardziej podobny jest AL-LAD

Ale co ty tym gimbom bedziesz tlumaczyc jak wg nich wszystko (poza alkoholem oczywiscie, ew. ziolem) od czego czujesz sie inaczej = śmierć

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Ja od czasu do czasu zapalę jakiegoś blanta (z plantacji naturalnej kumpla ;) bez żadnego tytoniu ani nic ) tak 1 raz na 3/4 miesiące :) a tak to nie zażywam .. Jedyne co jeszcze kiedyś wziąłem to 1 kreska :D i tabletka ktora znieczula całe ciało i sie po tym mozna bić do woli,:D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy w życiu nie będę, to tylko marnowanie życia i cennych chwil. Nie zamierzam także:

- Przeklinać

- Palić

- Pić alkohol

Jestem człowiekiem który ma zamiar nigdy siebie nie krzywdzić.

Przeklinanie porownujesz do marihuany i uwazasz ze to niszczy zycie?

POZDRO!

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

wstrzykiwałem sobie marihunaen

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Trawka nic złego nie widzę w tym problemu. W średniowieczu stosowana była jako lek na raka. Teraz politycy zrobili z tego wielki narkotyk...

I tak paliłem pare razy, czasem na imprezie czy coś.

Natomiast twarde czyli np, amfa, koka, mefedron itp NIGDY nie próbowałem! Zwykła chemia i szajs.

Pozdr ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...