Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak...

Jak chodziłem do gimnazjum to zapaliłem kilka razy i mi się podobało :'p

Ale poźniej jakoś czułem się po tym.... tępy.

Traz zdarzy mi się raz na rok/2

Opublikowano

Nie mówię tu o presji, lecz o osobach które nie rozmawiają z innymi, gdyby zrobić ankietę z 3kl gimnazjum to może 5% by zaznaczyło że coś brało kiedyś, w 2kl szkoły średniej by się tu już gorzej przedstawiało...

@up2

Trolling lvl up xD?

5% ? Jestem w 3 gim. i z jakiś 30 osób z mojej klasy, 18 brało. Pewnie mam patologiczną klasę ;/

Jeżeli chodzi o mnie to sam nieraz topy paliłem, raz na DXM mnie kumpel namówił i od razu się zniechęciłem. Według mnie miękkie narkotyki nie są złe, nie powodują ubytku na zdrowiu oraz myślimy bardziej kreatywnie, w dodatku nie spowodują uzależnienia fizycznego. Większe gówno to papierosy, alkohol czy twarde dragi jak np. dropsy.

Opublikowano

Jeżeli nigdy niczego nie braliście ani nie paliliście to nie bierzcie i nie palcie ;). Z marihuaną miałem tak, że zapaliłem raz, spodobało mi się. 3 miesiące później miałem okazję zapalić, zapaliłem. Teraz palę średnio 3-4 razy na tydzień.. Tylko ganja, o śniegu nawet nie myślcie, naprawdę.. :)

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...