Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, w końcu jak to mówią wszystko dla ludzi. Było to bardzo dawno i na palcach jednej ręki można policzyć ile razy.
Za więcej już podziękuję, spróbowałem nie spodobało mi się i tyle :P

Opublikowano

Nie, nie biorę bo jakby mnie kto przyuważył to bym chyba w gestapo wylądował. Ale osobiście widziałem mózgo-jeby różnego rodzaju.

Opublikowano

Kiedyś wziąłem bucha marichuaniny ale na szczęście okazało się że koleżanka miała "lewego" dilera i nic mnie nie złapało (Pamiętam jak się wkurzyła jak zobaczyła że dała 30 zł za coś co wygląda na przyprawy), od tamtego czasu nigdy nawet papierosa zapaliłem choć czasami jest ciężko jak się chodzi do technikum gdzie wszyscy palą.

Opublikowano

Mam 3 kg koksu na hacie cisnę na prądzie 24/7 nie śpię od 3 lat :*

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

dla tych co piszą "nie paliłem marihuany bo to gówno" serdeczny chuj w dupe bo skąd wy kurwa możecie wiedzieć czy to gówno skoro nie paliliście?

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

dla tych co piszą "nie paliłem marihuany bo to gówno" serdeczny chuj w dupe bo skąd wy kurwa możecie wiedzieć czy to gówno skoro nie paliliście?

propsy ziomek

Nie ćpałem i nie mam zamiaru, czuję się dobrze i bez tego.

Nie można nazwać palenia marihuany ćpaniem.

Palę od pół roku z umiarem. Wiem kiedy potrzebuję i kiedy mogę zajarać.

Czuje się z tym świetnie marihuana daje mi nowe granice które mogę osiągać. Zawsze gdy zapalę czuję się odstresowany. Nie palę papierosów bo to gówno, alkoholu też nie piję bo nie lubię. Wódka to dla mnie gówno. Wyniszcza organizm bardziej niż ziółko.

Wszystkiego w życiu można spróbować.

Pozdrówki dla wtajemniczonych w temat, oby z fartem.

Opublikowano

Marichuaen? Na co komu to potrzebne?

A tak na serio nie brałem i nie zamierzam. Bez sensu to dla mnie tak samo jak palenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...