Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kurde ziomy nie wsadzajcie mnie wciągniemy kreske i sie dogadamy ja tylko na własny użytek

a i macie fan page??

To nie są żarty. Zawsze możemy skontaktować się z administracją i poprosić ich o wyciągnięcie Twojego IP.

Pozdrawiamy

Profil Policji Rzeczpospolitej Polskiej.

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie są żarty. Zawsze możemy skontaktować się z administracją i poprosić ich o wyciągnięcie Twojego IP.

Pozdrawiamy

A co jeśli używam tora, czy policja nadal jest w stanie odnaleźć moje aktualne miejsce przebywania?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Witamy.

Na razie nie myślimy o wyciąganiu konsekwencji, wszakże wszystko to może być wyssane z palca, ale jeśli zbierzemy wystarczająco dużo dowodów- tematów, zdjęć, postów na temat brania narkotyków- wszczniemy postępowanie i namierzanie po IP.

Pozdrawiamy

Hahah niezła beka za pisanie postów chcą wyciągać konsekfencje :D a po dwa marny profil. Dodajmy to :

Art. 227 KK:

Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie

o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności

do roku.

I kto tu kur*a leży ;>? dowcipnisiu :)?

Edit :

A żeby mi się nie nudziło to ja to zgłosze na Policje ;) i zobaczymy kto tu będzie taki mąrdy.

Opublikowano

Hahah niezła beka za pisanie postów chcą wyciągać konsekfencje :D a po dwa marny profil. Dodajmy to :

Art. 227 KK:

Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie

o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności

do roku.

I kto tu kur*a leży ;>? dowcipnisiu :)?

Edit :

A żeby mi się nie nudziło to ja to zgłosze na Policje ;) i zobaczymy kto tu będzie taki mąrdy.

Heh, już mu konto usunęli więc to nie ma sensu ^^

Niezły troll :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Brałę, alko etylowy zawsze gdy jest okazja.

Oczywiscie, że tak, heh.

Myślę, że lepiej nie chwalic się tym na forum, jeszcze mi wydzial kryminalny zawita znowu albo inne problemy się znajda. ;)

Spoko, nie mogą brać tego jako dowodu. Małolat miałby wtedy ciepło :D

Opublikowano

Wziąłem apap na noc w dzień i myślałem, że umrę ;_; ostry narkotyk, nie polecam nowicjuszom.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie spierdoliną tylko wartościowym, nie ulegającym presjom czlowiekiem :)

Czy ktoś powiedział, że marihuanę trzeba brać wtedy, kiedy jest się pod presją albo jest komuś źle ? Ja palę z kumplami, bo mi się tak podoba, to jest dla mnie odmiana, po prostu chcę - biorę. Nie mam tak, że MUSZĘ. Nie uzależniam się od tego, nigdy.

Wole nie brać, trzeźwy umysł to podstawa

Czyli alkoholu też nie tykasz rozumiem ? Skoro trzeźwość to podstawa, to musisz być odwiecznym abstynentem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chyba każdy przeżywał upadki i najczęściej tutaj zaczynała się krótka (czasem i długa) przygoda z narkotykami. Też miałem smutny upadek i chęć chociaż doświadczenia tego uczucia wzlotu doprowadziła mnie do sięgnięcia po narkotyki, lecz miałem na tyle dużo szczęścia, że trafił mi się Bad trip i od razu z tego zrezygnowałem, dzięki czemu totalnie rzuciłem alkohol i tytoń (jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy)!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nie pije ! Nie palę ! Nie biorę ! Bo życie wole !

Oczywiście nie mam nic do ludzi którzy palą , piją , cpają , oni po prostu albo mają problemy i widzą rozwiązanie w np jaraniu albo zabłądzili w życiu .

ja np jedynie co to pije tylko i wyłącznie okazjonalnie ale zdarzy się np po szkole z kolegami albo wieczorkiem przed TV. ale nie tak żeby np po szkole się uchlać udawać pro koxa i rozjebać pół osiedla ;]

To jest tylko i wyłącznie moja opinia !

xmMfHrm.png
Opublikowano

Mary, haka, białe i próbowałem gałke, bo kumpel mnie namówił, ale chujowe wypić sie tego nie da :x myślałem, że bełat jebne po łyku i stwierdziłem, że nie pije tego xD

Baczke zdarza się, że przez tydzień, albo miesiąc codziennie coś pale, jakieś wiaderko, blancik, kanki itd (właśnie wiaderko przed chwilą zamykałem xD), a zdarza się, że miesiąc nie pale, bo robie sobie detox żeby wyczyścić organizm z thc.

Baka, to nie narkotyk, lecz lek na różnego rodzaju nowotwory!!! Konopie są tez bardzo dobrymi lekami przeciwbólowymi, można tez z nich robić liny, ubrania, kartki i bardzo szybko rosną.

Konopie, to cudowna i zadziwiająca roślina, obejrzyjcie sobie jakiś film dokumentalny o konopiach, to sami sie przekonacie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nic nie ćpam, nie piję, nie palę, ponieważ lubię być trzeźwy i tak nie mam zamiaru niczego tykać, bo choruję na derealizację (nikomu nie polecam) i ciągle się czuje inaczej od około roku więc postanowiłem, że nic nie będę brać i wybrałem po prostu inną drogę życia :) ciekawa historia :D

Opublikowano

boże jaka tu dzieciarnia, wkurwia mnie to, jebane gimbusy napiszą jedno zdanie i myślą że są najmądrzejsze, po chuj porównujecie zielone do amfy i innych twardych narkotyków? Brednie piszecie, że trzeba zapalić wtedy jak się ma zły dzień? Co ? Haha 15 latek napisze post i myśli że jest bogiem. Mam problemy w życiu bo jaram co jakiś czas hahaha :D

Opublikowano

boże jaka tu dzieciarnia, wkurwia mnie to, jebane gimbusy napiszą jedno zdanie i myślą że są najmądrzejsze, po chuj porównujecie zielone do amfy i innych twardych narkotyków? Brednie piszecie, że trzeba zapalić wtedy jak się ma zły dzień? Co ? Haha 15 latek napisze post i myśli że jest bogiem. Mam problemy w życiu bo jaram co jakiś czas hahaha :D

uwaga! mamy na forum eksperta.

lolol

Opublikowano

Najlepsze w tym temacie jest to, że prawie wszyscy, którzy mówią, to trudno jest się z tego wyciągnąć, nigdy nie próbowali (w skrócie w dupie byli i gówno zobaczyli).

Co do tematu, to z przymrużeniem oka nie, ale kumple tak, różne reakcje, jedni musieli, drudzy nad tym panowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...