Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Baka, Amfetamina/Metamfetamina/MDMA, Mefedron/Metkatynon 3-MMC.. duzo by wymieniac z grupy beta-ketonow, lsd, Kokaina, Tryptaminy - tylko dwa; 4-ACO-DMT i 4-HO-MET,

Baka - Raz na jakis czas lubie z funflami walnac wiaderko tradycyjnie jointa itp :P

Amfetamina - Siedze w tym juz 3 lata choc dopiero na poczatku tego miesiaca ukonczylem 18lat.. Przez to chujstwo rzucilem szkole (gimnazjum skonczylem - Dalej nic. To chujostwo daje uczucie falszywej przyjemnosci z zycia / *dlaczego nie szczescia? napisze na koncu* / mam wyjebane na problemy wole sobie jebnac porzadna krecha i poczuc sie lepiej. Teraz wlasnie leci 3 nocka bez snu i ladnie wystrzelony klikam w te literki ;) Psychoza amfetaminowa - da sie z tym zyc.. idziesz korytarzem a z tylu kroki slychac.. Uczucia hmm po prostu sie zjebaly np - na pogrzebie dziadka nie wiedzieli co ze mna jest przez ponad godzine plakalem bez przerwy.. na sam widok juz lzy lecialy. - SCIERWO..

Metamfetamina - Wole tradycyjna amfetamine niby meta lepiej wystrzeli.. to nie dla mnie - chyba ze freebase metamfetaminy - Wedlug mnie bardziej wyjebie w kosmos niz kokaina :)

MDMA - Na poczatku po 1 tabs potem zwiekszanie 1,5 tabs .. max 4,5 wzialem - gicior :D

Mefedron itp - Ladnie wystrzeli Cie na dobre 2h :) Lubie mieszac z amf. - mefedron top one z grupy beta-ketonow figuruje na mojej liscie. W chuj ciagnie do nastepnej krechy..

Lsd - Mjoodzioo :D tylko chujowo jak wejdzie tzn bad trip...

Kokaina - To znieczulenie na twarzy.. mrowienie... <3 podczas gry w karty nie mal stol rozjebalem tak ciskalem kartami.

4-ACO-DMT i 4-HO-MET - Na prawde polecam to osobom ktorzy nie wiedza jak dalej isc w te zycie.. Dzieki tym substancjom odbylem podroz w glab siebie - doslownie! :) Dzieki 4-aco-dmt i 4-ho-met odpowiedzialem sobie na wiele waznych pytan co do mojego zycia :)

Opioidy - Nie mam zamiaru miec kontaktu z substancjami z tej grupy ( heroina morfina itp.. )

* Uczucie falszywej przyjemnosci.. Rozmawialem raz z kolesiem od tych bardziej zaawansowanych cpunow ktorzy wala here iv ( kilka miesiecy temu zmarl.. ) i spytalem sie go czy to prawda ze z heroiny nie da sie praktycznie wyjsc. Zadal mi pytanie; Czy zrezygnowalbys ze szczescia? odpowiedzialem ze nie. Po 10-15sec zorientowalem sie o co chodzi. Dodal ze uzaleznienie od amfetaminy itp daje uczucie PRZYJEMNOSCI co jest chuj w porownaniu do heroiny itp ktore daja uczucia SZCZESCIA a z przyjemnosci latwiej zrezygrowac niz z szczescia.. :)

CO NAJBARDZIEJ MNIE UZALEŻNIŁO? - TYTOŃ - Wszystko bym zrozumial ale 3dni bez papierosa.. koniec swiata.

Skad mam pieniadze na to? Proste - Kradziez, handel.

w dupie mam Twoj hejt :) Mnie to lata.

EDIT@@@@ MPC FORUM REKLaMa aMF LOGO

52609256623f0.png

52609280b8713.png

Tyle z napisu dalo;

526092afd6c1a.png

Ino fajki brakuje zeby zapalic se xD tak jestem kurwa cpunem i chuj Ci do tego ;3

Pozdro :*

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to troche tego bylo
Ogolnie to:
- Kodeina ( opioid - pochodna morfiny, jedyny narkotyk od jakiego bylem uzalezniony fizycznie, mimo ze dawal meeega szczescie to gdy zabraklo to strasznie bolesny glod conajmniej 3 dni masaakra... rzucilem i nie wroce do tego choc czasem tesknie )
- Amfetamina ( sporo tego wciagalem, ale glownie na imprezach... no dobra czasem jak w metina chcialem nocami na topke nak*rwiac, wiem ze to chore )
- DXM/Acodin ( drug majacy zniszczona reputacje przez gimby... ale dawal taki odlot ze po 600mg latalem po innych wymiarach a po 900mg mialem faze zycia... a takie gimbuski wezma 150mg i placza ze sie w glowie kreci... conajmniej kilkadziesiat opakowan zjadlem tego w sumie)
- Mefedron (kultowy narkotyk w mojej okolicy wiec bralem, glownie przed wyladem do klubu... fajna sprawa w sumie ale sporo znajomych sie wkopalo)
- Grzyby - lysiczki ( piekna rzecz, oostre wizje, psychodeliczny odlot)
- Rozne tryptaminy RC jak 4ho-met czy 4aco-dmt (tryptaminy to ja kocham, bo na nich odkrywam inny swiat., a nie sa szkodliwe i nieuzalezniaja... cos pieknegl)
- Dopalacze (syf jakich malo... niewiadomo co to jest, bralem jakiegos "sztywnego misze" i "kosiora" - nic przyjemnego)
- Marihuana (jak dla mnie to nie narkotyk, lubie sobie zapalic z ziomkami lub przed snem)
- Benzodiazepiny ( leki antydepresyjne, wpieprzalem w ogromnych ilosciach podczas pewnego trudnego etapu mego zycia, ostro poprawialy nastroj)
- Tantum Rosa ( niby fajna substancja, ale denerwowalo mnie, ze haluny sluchowe i wizualne trwaja nawet 12h )
- LSD (moja milosc.... otwiera mi okno na idealny swiat po drugiej stronie rzeczywistosci. Szkoda ze trudno dostac u mnie)
- Piguly (rozne efekty mialem, raz lepsze raz gorsze, ale w sumie na imprezy niezle)

Teraz juz prawie nie biore stymulantow i opiatow, tylko tryptaminy, kwas(lsd)... od biedy dxm
i jest git... nigdy sie ostatecznie nie stoczylem przez dragi, trzeba miec silna wole :) ale i tak najgorszy nalog to metin xD wszystko da sie rzucic ale tego gowna nie

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

uwaga! mamy na forum więcej ekspertów w tej dziedzinie, niż nam się wcześniej wydawało.

lolol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a i owszem.. zdarzyło się parę razy tak z ciekawości .. podobno w życiu trzeba wszystkiego spróbować ..

Spróbowałam i stwierdziłam że już więcej tego nie zrobię :P

Opublikowano

No pare razy zdarzyło mi się ziele zapalic.

A po za marihuaną nic.

13 latek? Aha, aha.

@Top

Nigdy nie mam zamiaru tego świństwa próbować...

@down, xDxDxDxDxDxD

@@@ a wczoraj było 17, beka

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

13 latek? Aha, aha.

@Top

Nigdy nie mam zamiaru tego świństwa próbować..

Ty nigdy błędu nie popełniłeś? Sprawdź w moich procentach... Literówka

13 latek nie dobijaj mnie jak juz cos 16 latek :).

PS. Od kiedy 2 min. to 1 dzień?

320551442138510845087.png
Opublikowano

Nie, branie narkotyków to celowe i świadome niszczenie sobie życia, bo z tego gówna bardzo ciężko wyjść. Ludzie, którzy ćpają muszą naprawdę być niepoważni.

Opublikowano

Marihuanina też się liczy? Ja bym jej nie równał z kokainą, amfetaminą, heroiną itp.

Tak szczerze u Nas w szkole łatwiej o nią niż o pracę domową. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Hah to fajną masz szkołe :D

Jakoś nie specialnie uważam że maryha to jakieś mega gówno itp. ale nie mam zamiaru tego palić.

Ogólnie narkotyki to świnstwo ble i wogole syf xD

Nie widzę w tym nawet powodu do dumy jak ktoś bierze. To oznacza tylko jego słabość.

snikersproject1.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o narkotyki to:

- Zioło

- Metkatynon 1 raz

- Jeden raz jakiś dopek palony

Tak to wszystko, i nie uważam że od 1 spróbowania tak jak wymieniłem wyżej metkatynon, bym się uzależnił stracił życie itp.

Nikt mnie do tego nie namawiał, sam z siebie chciałem spróbować. Jestem zdania że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem oraz że dany osobnik musi mieć poukładane w głowie, jakby ktoś chciał pogadać na te tematy to pw.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...