Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja czasami wszczykuje se marichuanen do żył żeby być na haju

a tak serio serio to nie bo to świństwo wole wydawać kase na RP niż na jakiś szit

euio.png

czaje

Opublikowano

Tak, 3 razy. Tak przynajmniej wynikało z treści smsów. Pamiętajcie, branie != posiadanie :>

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Czasem zapalić, wypić z dobrą ekipą - owszem. Ale tylko papierosy, piwko/wódeczka.

Żadnego świństwa typu dopalacze, narkotyki, odpierdalacze... nie dziękuję. Nie bawię się w takie coś i nigdy nie będę.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nope i nie zamierzam, zwykłe gówno dające ludziom bez wyobraźni poczucie szczęścia przez jakiś czas.

Zależy o czym mówimy. Osobiście nigdy nie wziąłbym żadnego gówna ala kwas.

Nie brałem nigdy narkotyków i nie paliłem niczego. Większość robi to dla "szpanu".

Co po tym jest? Odlot na jeden dzień i nic więcej. Potem na starość każdy będzie tego żałował.

Nie zawsze chodzi o szpan. Jeśli raz sobie zajarasz, kupisz coś z coffie shopu (byłem w Holandii) to na prawdę nic Ci się nie stanie i nie odczujesz żadnych różnic w starości. Co innego z paleniem fajek. Płuca. :)

Na ostatnim Woodstocku wziąłem LSD. No i nigdy więcej :)

Każdy kwas to syf.

Nigdy w życiu nie będę, to tylko marnowanie życia i cennych chwil. Nie zamierzam także:

- Przeklinać

- Palić

- Pić alkohol

Złoty człowiek. : D

Wszystko jest dla ludzi, lecz w umiarkowanych ilościach.

To!

Tym samym - palić nie zamierzam, pić owszem ale z umiarem, zajarać sobie na spokój raczej nie (zależy).

Opublikowano

Z takich normalnych narkotyków to nie bo nie mam kasy i nie znam dilerów, ale raz na jakiś czas wpierdalam gałkę muszkatołową i acodin. Chciałem próbować bielunia, ale podobno tak rozpierdala mózg, że robisz rzeczy gorsze niż jakiś psychicznie chory człowiek, więc wolę nie ryzykować. Po gałce to wiem co robię i nawet gdy dostanę napadu śmiechu przy oglądaniu horroru to i tak mogę zaprzestać, ale po co? Śmiech to zdrowie.

Opublikowano

Tylko zioło,ale to nie narkotyk-co do samych narkotyków to nieee .

Zioło według polskiego prawa to też narkotyk ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Z narkotyków to jedynie zioło ;] I to raz na 2-3 miechy ^^

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Mieszkam w Holandii palilem zioło i hash wciągnęlem kilka kresek i zjadłem nawet grzybowa ale nie lubię i nie zażywać moze raz jakiegoś wypasionego gibona ze znajomymi ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Lepiej nie probowac zadnych narkotykow to jedno wielkie bagno w ktore wchodzisz i nie wychodzisz

nigdy tego nie tknolem i jest ok

Paliłeś tytoń ? Piłeś alkohol ? Pewnie o tym nie wiesz, ale powinieneś być uzależniony, gdyż np. marihuana i LSD jest mniej uzależniająca.

Pozdrawiam całe bagna.

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to nigdy nie brałem i nie zamierzam. To mi do szczęścia nie jest potrzebne :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zdarzyło się, ale to bardziej w celu sprawdzenia jak dana substancja będzie na mnie oddziaływała. W efekcie miałem jednorazową przygodę z różnymi substancjami.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Witamy.

Na razie nie myślimy o wyciąganiu konsekwencji, wszakże wszystko to może być wyssane z palca, ale jeśli zbierzemy wystarczająco dużo dowodów- tematów, zdjęć, postów na temat brania narkotyków- wszczniemy postępowanie i namierzanie po IP.

Pozdrawiamy

Profil Policji Rzeczpospolitej Polskiej.

Opublikowano

Witamy.

Na razie nie myślimy o wyciąganiu konsekwencji, wszakże wszystko to może być wyssane z palca, ale jeśli zbierzemy wystarczająco dużo dowodów- tematów, zdjęć, postów na temat brania narkotyków- wszczniemy postępowanie i namierzanie po IP.

Pozdrawiamy

o kurde ziomy nie wsadzajcie mnie wciągniemy kreske i sie dogadamy ja tylko na własny użytek

a i macie fan page??

euio.png

czaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...