Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brałeś narkotyki?

Mączka

Narkotyki  

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bra?e? kiedykolwiek narkotyki?

• Tak
      130
    • Nie
      225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z mojej ciekawości, ankieta jest niepubliczna czyli nie zobaczycie tego co kto odpowiedział ;3... Można też stworzyć dyskusje o szkodliwości marihuany, ew. o hodowli xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nope i nie zamierzam, zwykłe gówno dające ludziom bez wyobraźni poczucie szczęścia przez jakiś czas.

Czasem moim zdaniem, lepiej sobie zajarać zielone raz na msc, niż palić papierosy cały czas...

@edit

No to okej :). Zresztą zobaczysz w szkole średniej, za rok, wszystko będzie bardziej kusić, chyba że będziesz niewychodzącą z cienia spierdoliną

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Czasem moim zdaniem, lepiej sobie zajarać zielone raz na msc, niż palić papierosy cały czas...

@edit

No to okej :). Zresztą zobaczysz w szkole średniej, za rok, wszystko będzie bardziej kusić, chyba że będziesz niewychodzącą z cienia spierdoliną

Nie spierdoliną tylko wartościowym, nie ulegającym presjom czlowiekiem :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

paląc marihuane zatrzymujesz się na takim poziomie rozwoju w jakim byłeś gdy zaczaleś palic :D (niby)

ogólnie nikomu kto pali to nie przeszkadza :)

wgl o czym ja tu piszę przecież marihuana to nie narkotyk :D !

co do pytania to tak cpam od urodzenia w wieku szesciu lat zacząłem ciągnąć z kanistra teraz wale w żyłe :D

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Nie mówię tu o presji, lecz o osobach które nie rozmawiają z innymi, gdyby zrobić ankietę z 3kl gimnazjum to może 5% by zaznaczyło że coś brało kiedyś, w 2kl szkoły średniej by się tu już gorzej przedstawiało...

@up2

Trolling lvl up xD?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie brałem nigdy narkotyków i nie paliłem niczego. Większość robi to dla "szpanu".

Co po tym jest? Odlot na jeden dzień i nic więcej. Potem na starość każdy będzie tego żałował.

@edit

Jak ktoś umie się powstrzymać to na pewno to zrobi. Da się i bez tego dobrze bawić ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ogólnie raz paliłem zioło, raz zapaliłem dopalacz, lecz nie z własnej woli tylko zostałem wrobiony, że tak powiem. No i teraz jak zapalę zioło to czuje się jak podczas palenia dopalaczu który kiedyś zapaliłem. Ogólnie polecam każdemu zdrowy tryb życia, bo jak wmieszacie się w to gówno to zobaczycie potem. Podam przykład mojego kolegi, rozpoczynał z piwkiem,ziołem teraz wpierdala grzybki jakieś :) Oczy wam się otworzą jak coś stracicie...

Opublikowano

Na ostatnim Woodstocku wziąłem LSD. No i nigdy więcej :)

Nie polecam, nie spodobało mi się. Warto spróbować ale trzeba uważać, żeby robić to z rozwagą :)

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

zioło może z 2-3 razy jak przyjeżdżam do polski żeby to jakoś odbić bo w angli to lipa innego gówna nie mam zamiaru brać dla mnie ten listek to jest natura a z natura sie nie powinno walczyć ;d a np amfa itp to sama chemia

Opublikowano

Nigdy w życiu nie będę, to tylko marnowanie życia i cennych chwil. Nie zamierzam także:

- Przeklinać

- Palić

- Pić alkohol

Jestem człowiekiem który ma zamiar nigdy siebie nie krzywdzić.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Wydział antynarkotykowy paczy :ninja:

Raz wypaliłem szluga jak to na gimbusa przystało, szału nie było, potem już więcej nie wracałem do tego.

Opublikowano

Jak ziele to narkotyk?

Ziele to ziele :f

A tak na poważnie to ciężko teraz o dobrego dealera, bo każdy dosypuje inne gówno -.-

Dlatego polecam hodowlę - ryzyko jest, ale korzyści też :)

Opublikowano

Nic nie brałem ale mimo tego każdy uważa mnie za ćpuna bo raz mi mąke do plecaka wsypali i nakablowali że amfetamine czy coś tam

Admin Cienia
Opublikowano

Nie brałem, nie paliłem, nie przyklejałem, lubie raz na rok się porządnie najebać i od czasu do czasu tabake pociągnąć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie brałem, nie paliłem, nie przyklejałem, lubie raz na rok się porządnie najebać i od czasu do czasu tabake pociągnąć.

Praktycznie jak D&G, lecz raz na jakiś czas coś zapalę. Lecz wytworów takich jak - koka, meta i innych białych, krystalicznych proszków nie mam zamiaru próbować. Tabakę to zimą jak mam katar ;>

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...