Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Dämian http://www.lolking.net/summoner/eune/41604225#profile

Region: EUNE

Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) : Goldzik siedzi ale gram spokojnie jak platynka na 3 vs 3, platyna 2 była ale się nie grało.
Kontakt: GRA, PW na forum
Dodatkowe informacje: Szukam 2 ludków do wbicia jakieś platynki może nawet diament  na 3 vs 3. Gram sobie AP SOLO BOT, szukam junglera i top. Szukam kogoś plat+ 

TS + mikro musi być. 

Opublikowano

Po ostatnich zmianach w szeregach klanu Critical Mass, ponownie rekrutujemy. Poszukujemy wszystkich pozycji poza supportem (silv 3). Mile widziana będzie osoba która zechce zostać nowym prowadzącym. Link do regulaminu z którym należy się zapoznać przed rozmową kwalifikacyjną: http://critical-mass.pl/index.php?site=forum_topic&topic=15 oraz email rekrutacyjny: [email protected] Proszę nie zgłaszać się na forum ponieważ z jedną ze zmian klanowych było odejście prowadzącego (mnie) z powodu wypalenia się w LoL'u :p

Opublikowano

Szukam osoby do grania duo rankedów, mile widziany adc ponieważ moim mainem jest support,

Nick: sandman31

Dywizja: srebro

Kontakt: na forum bądź w grze

Opublikowano

Nick: Nerubianin

Dywizja: (Opcjonalnie) : już Gold 2
Dodatkowe informacje: Szukam gracza który sporo gra jak i w dzień i w nocy , wymagam jedynie jakiś ts/skype wiek min. 17lat 

najbardziej preferuje gre na topie,jungli oraz adc

Nerubianin_eune_121_1_logo.png

Opublikowano
Nick: Andr0

Region:EUNE

Dywizja: platyna 3

Kontakt: lol / pw

Dodatkowe informacje: Szukam duo na poziomie platyny. Planuje wbić diament. Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Opublikowano

Nick: eM Esquire
Level: 30
Dywizja: Platinum III
Kontakt: LOL
Dodatkowe informacje: Szukam teamu do grania ranków 5vs5. Gram mid lub ad

Opublikowano

Nick: SHAQQN
Region: EUNE
Dywizja: B II
Kontakt: LOL

Dodatkowe informacje:  Szukam kogoś do duo. Ktoś kto wie co robi i umie podjąć słuszne decyzje, wie jak zareagować na wydażenia podczas meczu. Dywizja B II +

Mam dość grania z trolami. byłem B I 98 LP i potem plaga troli az do B II 3 LP. Przegrywam wygrane mecze bo focus leci na tanka a adc nie                                     jest pod niczyją opieką. Komunikacja na poziomie, TS / MUMBLE, itp ! 

Opublikowano

Nick: kondzio961
Region: EUNE
Dywizja: S2
Kontakt: PW

Dodatkowe informacje: Poszukuje osoby która pomoże mi wbic Golda. Moge grać na kożdej pozycji

Opublikowano

Nick: Shararel
Dywizja: Bronze I
Kontakt: Ts 3, gra
Dodatkowe informacje: Poszukuję chętnej osoby do DuoQ, która pomogła by mi wyjść do wyżeszej ligi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: michuxkox
Dywizja: aktualnie platyna 4
Kontakt: pw forum/zapro w grze a pozniej podam skype/tsa
Dodatkowe informacje: Poszukuję chętnej osoby do DuoQ, która jest na podobnym poziomie ja gram mida i jungle najwiecej wiecej info na pw

Opublikowano

Nick: Zieloe
Dywizja: Platyna 2
Kontakt:  w grze
Dodatkowe informacje: Poszukuję chętnej osoby do Duo. Gram mid/jungle. 

Opublikowano

Nick: Zawai
Dywizja: Gold 3
Kontakt: pw w grze

Dodatkowe informacje: Szukam ranked teamu mam gold 3 gram topa ewentualnie adc 

Gram od około 16/17 godz do około 22 a w piątek i sobotę do 24/1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: BejitaSan
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver IV
Kontakt: dodawac do friends w grze, ewentualnie pisac pw na mpc
Dodatkowe informacje: Szukam teamu rankedowego. Mogę grać na top, jungla, adc i mid.

Opublikowano

Nick: QiuasPL

Level: 29

Dywizja: Brak

Kontakt: PW w LoLu

Dodatkowe informacje: Szukam osób (ogarniętych) do grania 4fun. Mogę grać na każdej linii i w jungli. 

Opublikowano

Nick: Wojt3k
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) Plat V
Kontakt:  pw,gg,lol
Dodatkowe informacje:   Zapraszam wszystkich chetnych chcacych wybic sie z plat lub G2,G1 (obowiazkowo ts,curse)

76561197963226730.png

Opublikowano

Nick: True Sir Marthes

Dywizja: Diamond V

Kontakt: private message lub po prostu w LOL'u

Dodatkowe informacje: Szukam tylko i wyłącznie ogarniętej osoby z przedziału Diamond IV - Diamond II do grania duo rankedów. Jestem junglerem.

Opublikowano

Nick: chakeRek,

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: Szukam ADC/SUPPA/TOPA do nowo założonego teamu 5v5. Ogarnięci, ze skillem, poczuciem humoru i bez flame.

Dywizje nie niżej niż platyna 3. Obowiązkowo ts3. Koniecznie po mutacji. Przyda się dość duży champpool na swoją pozycję, będziemy starali się grać w wielu kombinacjach. Znajomość mechanics itp.

Opublikowano

Nick: Liooox

Dywizja: Platyna 3
Dodatkowe informacje: Szukam osob w przedziale D4-P5 do grania duo. Mile widziane osoby z botem.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Nick: JaLurek

Dywizja: Bronze I

Kontakt: Gra, forum, skype, ts

Dodatkowe informacje: Gram na midzie/supporcie w ostateczności adc, szukam junglera/adc. Dywizja raczej nie gra roli, ale najlepiej B1+.

76561198053546969.png

Opublikowano

Nick: Deeez Nuuuts
Level: 23
Dywizja: Brak
Kontakt: Skype, ts, lol, 
Dodatkowe informacje: Mój skype: plemn1k, przeniosłem się z NA na EUNE iż gdyż ponieważ grają tu moi znajomi, gram 4fun, bez spiny. 

Opublikowano

Nick: Xaren099
Level: 30 (<3)
Dywizja: (Opcjonalnie) Wooden 10 (silver 2)
Kontakt: skype ts na profilu all info
Dodatkowe informacje:  nO jestem prosem , mam tam chyba 100 gier cassiopeją jestem cziterem tak przyznaje sie i ogólnie lubie moje teame takie tam caitlyn 0/16 w teamie fajnie jest, Skype: karol.piasecki8

Gram chyba dobrze jak na silver 2/1 w last season bronze bo przerwa ale teraz pompa .. grałem z kolegą platynka i miałem np w meczu draven thresh (gram często adc ale wole mida (ahri <3 ) ) i sam vayne bo muj sópp (przymusowy "kayle") poszła w afka, enemy był gold 3/4 :P xddd

Opublikowano

Nick: Merixon
Region: EUW!!!
Level: 10 (zaraz 11)
Dywizja: XXX
Kontakt: W grze, na forum rzadko bywam.
Dodatkowe informacje:  Proszę nie zrażać się LVL'em, jestem osobą (nawet :D) ogarniętą gdyż na EUNE mam konto Silver 5, gdy gra się z 30 lvl'ami (ok.) normale to leci więcej expa niż normalnie na tym niskim lvlu dlatego pograłbym sobie z osobą 30 lvl. Gram głównie Akali i Heimerdinger. (Mid)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...