Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Albicoovlod

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Platyna 3

Kontakt: Forum, LoL

Dodatkowe Informacje: Szukam ranked teamu, glownie 3v3, lecz 5v5 tez moge, chcialem zrobic odskocznie od tego YoloQ i wbic wyzsza dywizje na innych rankedach, zeby konto nie wygladalo tak pusto  -.-  Wymagam ogarnietych graczy najlepiej Platyna V+ lub przynajmniej graczy ktorzy sa w stanie ogarnac cos w Platynie/Diamencie, nie guzdramy sie tylko szybko i sprawnie wbijamy dywizje. Mozna tez pograc YoloQ.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Mocar14

Region: EUNE

Dywizja: Brąz I 

Kontakt: PW, skype - mocar1414

Dodatkowe Informacje: Szukam ranked teamu (glownie 5v5) ogólnie ludzi do gry.Wymagam ogarnietych graczy najlepiej Brąz I / II + lub przynajmniej graczy ktorzy sa w stanie ogarnąć grę i wybić się z tego brązu, nie guzdramy sie tylko szybko i sprawnie wbijamy dywizje. 

Opublikowano

Nick: Umync

Region: EUNE

Lvl: 30

Dywizja: Silver V

Kontakt: LoL,TS3,Skype

Dodatkowe info: Poszukuje teamu do gier rankingowych 5vs5 / 3vs3

Opublikowano

Nick:RisenQuadra
Region:EUW
Level: 10
Dywizja: brak ( Gold 2 EUNE ) 
Kontakt: w lolu, zapraszam
Dodatkowe informacje:Szukam ludzi do lvlowania smurfa razem ze mną, samemu troche nudno, a w grupie zawsze raźniej ^^

Opublikowano

Nick: ELsoMajkel

Region: Nordic East

Level: 30

Dywizja: silver V ale szybko idzie w gore bo smurfuje ;p 

Kontakt: Na lolu

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do Duo albo druzyny rankingowej 5vs5.

Nick: ELsoMajkel

Region: West

Dywizja: silver III 

Kontakt: Na lolu

Dodatkowe informacje: Szukam druzyny rankingowej 3vs3 albo 5vs5. Jestem ogarnięty 3vs3 poniewaz sporo grałem z moim ostatnim teamem ;p 

Opublikowano

Nick: Luitchien

Region:EUNE

Level: 13

Dywizja: -

Kontakt: Lol

Dodatkowe: poszukuje kilku graczy do gry. Chodzi mi raczej o osoby od 10+ lvl'a do dajmy na to 20.

Sam mam 13 lvl smerfuje. Poszukuje osob dlatego ze przytlacza mnie natlok feederow itd.

Jesli ktos jest zainteresowany prosze na pw w lolu. Nick Luitchien serwer EUNE.

Moja linia? Jungla. Spirit Guard Udyr ; )

Opublikowano

Nick:PAKUR
Region:EUW
Level: 16
Dywizja: (Opcjonalnie
Kontakt: LOL
Dodatkowe informacje: szukam kogos do wbijania 30 lvl

Opublikowano

Nick: TheRevim
Dywizja: (Opcjonalnie) G2      Team (S2)
Kontakt: Gra, podam ts'a
Dodatkowe informacje: Szukam mid'a do teamu 

Opublikowano

Nick:Inmateo,Yaiba
Dywizja: Plat2,Diam5
Kontakt: w grze: Inmateo
Dodatkowe informacje: szukamy ludzi do gry aby utworzyć team rankedowy 5v5.Szukamy ludzi tylko posiadających Platyny lub Diamenty,najlepiej jakby to były osoby mainujące poszukiwane pozycje.

Inmateo: top/jungle (kwestia dogadania sie)

Yaiba: mid

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Nick: Podam w odpowiednim czasie
Dywizja: Gold V
Kontakt: tylko priv tu
Dodatkowe informacje: Szukam/y 1 BoL ViP'a z mózgiem nie ze spacją do gier DuoQ i 3v3 wymagamy aby mutacji no i ts obowiaskowo

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Nick:Podam jak bedzie trzeba
Dywizja: (Opcjonalnie) silver II i ciagle coraz wyzej.
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje:Szukam osoby do duo , ktora w miare dobrze ogarnia i zalezy jej na wygranej .

Mam 16 lat wiec najlepiej ktos w przedziale 15-17 .

Opublikowano

Nick: Shimitru

Dywizja: Gold I

Kontakt: PW tutaj lub w grze, 5997365 (gg)

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat. Moge grac na wszystkich pozycjach jesli tego wymaga sytuacja, lecz mainuje mid i adc. Szukam osoby do grania rankedow duo. Ewentualnie jakiejs druzyny rankingowej. Nieopanowany rage podczas gry nie jest mile widziany, wyzywanie, afk, surr bo enemy team ma fb.. takim osobom z gory dziekuje. Najlepiej zeby ta osoba rowniez ogarniala swoja pozycje i zeby dywizje nie roznily sie znacznie od siebie (:

Opublikowano

Nie obchodzi mnie czy gram z chłopakiem/dziewczyną, Twoja sytuacja rodzinna, czy jesteś/aś gruba/chuda, masz multum znajomych/nikt Cię nie lubi etc. MASZ MIEĆ POCZUCIE HUMORU < chodź by minimalne> i znać podstawy LoL'a!  ;) 

Nick:                               GM NightFury

Region:                          EU West

Level:                             22 lvl

Dywizja:                          Unranked

Kontakt:                         PM w grze

Dodatkowe informacje:  Szukam kogoś <jak wszyscy w tym temacie  ;) > do gry na EUW. Od razu mówię, jeżeli ma być spina o każdy               popełniony błąd, patologia, brak korzyści z gry itd. to już możesz przestać czytać. Nie jestem smerfem, gram od...  dwóch tygodni (?), mam 15 lat, aktualnie nie mieszkam w Polsce. Szukam kogoś z kim nie zmarnuje czasu w grze, miła atmosfera, ktoś kto ogarnia grę, uczy się z każdą porażką i stara się naprawiać swoje błędy i je zrozumieć. Sam nie jestem nie wiadomo jak dobry <spokojnie, wystarczająco dobry żeby grać bez przeszkód ^_^ >, wiele muszę się zapewne nauczyć, ale nie myśl że nic nie umiem. Nie będę się więcej rozpisywać, zainteresowany wspólną grą to  zaproś, wtedy pogadamy. Przeważnie gram na topie < Tank / assassin - bardzo ciekawe build'y wymyśliłem  ^_^ >, bot < adc, na supp'a muszę uzbierać runki > wcześniej mid-lane z TF'em < zaprzestałem także z powodu runek, na 30 lvl się ogarnie  ^_^ >. W jungli nie zawsze wygrywam bo trafiam na lepszych, a jungler jest najważniejszą pozycją i nie chcę psuć całemu team'owi gry z mojego powodu, a więc ogólnie rzecz biorąc - top i adc. Nie miej o mnie opinii typowego ,,gimba,, skoro mnie nawet nie znasz.

Btw, jak ktoś przeczytał to z góry dzięki za wytrwałość w czytaniuuu  :rolleyes: 

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nick: Sztiffen
Level:30
Dywizja: Diament
kontakt: pw lub league of legends
Dodatkowe informacj: Sprawa wygląda tak szukamy jednej osoby do składu 3vs3 oto wymagania:
-nie denerwować się kiedy przegrywamy
-być rozmownym
-minimum gold 3

Opublikowano

Nick: Bonus JPG

Level:30
Dywizja: Platyna 3

Kontakt: W grze lub na Skype

Szukam drużyny na normale/rankedy (5v5 i 3v3). Mogę grać wszędzie.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Nick Silevok
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver IV  ( Tak naprawdę to nie mam szczęścia do teamu. Robiłem już serie do Silvera I... ale zwyczajnie 10 razy pod rząd mieć afkera lub feedera w teamie to nawet jak niemal za każdym razem linie wygrywałem to już nic się zrobić nie dało. Między innymi dlatego tu piszę bo nie wierzę, że następnym razem wylosuje bardziej ogarniętych ludzi.)
Kontakt:

-LoL

-Skype  (podam w razie chęci wspólnej gry)

-TS
Dodatkowe informacje: Preferuje mid, jednak Na topie również daje sobie radę a w przypadku kontaktu z drugą osobą powinienem sobie poradzić na supporcie ew adc.

Szukam głównie drużyny do gry jednak gdyby ktoś chciał mogę pograć w duecie

Opublikowano

Nick:  podam na priv
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna 3
Kontakt:  priv na forum
Dodatkowe informacje: Mam 18lat . Szukam kogoś do duoQ lub grania teamówek 5v5 . Gram supportami. Posiadam TS3+mikro .

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Nick:sattes10
Dywizja: Gold V
Kontakt: gra :D
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do ranked teamu wolne mid,top,jungle

Wymagam:

-skp

-mutacji

-dywizja gV+

Opublikowano

Nick: PrimeLiberty
Dywizja: Gold 4
Kontakt: , Skype-danio704  gra i Forum :)

Dodatkowe informacje: Wiek-17, gram na każdej pozycji, mile widziane osoby w podobnym wieku Szukam chętnych osób do grania w Teamie :) Pozycja teamu 3x3 to Silver 3 i czekamy na osoby chętne do 5v5 ;)

Opublikowano

Nick:

Crowley06

Region:

EUNE

Level:

30

Dywizja:

Silver III

Kontakt:

PW

GG

35694104 (GG)

Dodatkowe informacje: Wiek 16lat. Gram na Top, mid, adc.

Szukam osoby chętnej do duo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...