Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Winged7Ever ; PanDaYT18
Region: EUNE
Level: 30
Kontakt: GG 
49386926, w grze dołączając do pokoju o nazwie Funny game ewentualnie pw
Dodatkowe informacje: W weekendy i dni wolne (od szkoły) wraz z kolegą będziemy organizować pojedynki 5 vs 5 (gry niestandardowe, draft). Dzisiaj pierwsza gra. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: lylu721114

RegionEUNE
Level: 30
Dywizja: Silver IV
Kontakt: pw 
Dodatkowe informacje: Chciałbym dołączyć go grupy 5 vs 5 w nowym sezonie 2014/2015 Linie (Jungle,mid,top)

Opublikowano

Nick: DrelasPLx

Region: EUNE
Dywizja: Bronze I
Kontakt: pw
Dodatkowe informacje: 17 lat. Szukam osoby do duo. Mam skype i ts.

Opublikowano

Nick:Hi im diabzi
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje:Szukam jakiś osób do grania normali (może być to nawet dziewczyna ) nie wymagam 30 lvlu :) 

Opublikowano

Nick:skmn123
Dywizja: Silver 2
Kontakt: Skype lub gra
Dodatkowe informacje:Miałem promote do g5 ale soloq :/ Zacząłem grać adc i lepiej nie patrzeć na match history mogę też iść na jungle :P

Opublikowano

Nick : xTherd
Region : eune
level : 30
dywizja : plat 2
Kontakt, pw tu lub gra
Dodatkowe : szukam kogos zeby wbic wspolnie d5, sezon konczy sie 11 listopada, zostalo 8 dni, najlepiej jakby ktos duzo gral.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nick: mieczos w lolu miczpos

Dywizja: Silver III
Kontakt: pw /lol
Dodatkowe informacje: chciałbym grać duo randedyi wbić G5 line top jg

76561198046924593.png
Opublikowano

Nick: podam pw

Dywizja: gold II
Kontakt: pw 
Dodatkowe informacje: chce wbić platyne, gram na L# i szukam kogoś z l# albo bolem gold 3 +

Opublikowano

Nick: WasiakPL

Dywizja: plat 5
Kontakt: pw/lol

SZUKAM OSÓB DO TEAMU ŻEBY WBIĆ PO GOLDZIE/SIVLERZE W 3V3 + 5V5 dla ikonek za 4 sezon

Opublikowano

Nick: xXPussyDestroyer69PLXx
Dywizja: Gold I
Kontakt: Forum
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo żeby wyjść z golda przed końcem sezonu, gram ADC. Gram na L# jak coś.

76561198053546969.png

Opublikowano

Nick: Shimitru

Dywizja: Platyna V

Kontakt: PW tutaj lub w grze, 5997365 (gg)

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat. Moge grac na wszystkich pozycjach jesli tego wymaga sytuacja, lecz mainuje mid i adc. Szukam osoby do grania rankedow duo. Ewentualnie jakiejs druzyny rankingowej. Nieopanowany rage podczas gry nie jest mile widziany, wyzywanie, afk, surr bo enemy team ma fb.. takim osobom z gory dziekuje. Najlepiej zeby ta osoba rowniez ogarniala swoja pozycje i zeby dywizje nie roznily sie znacznie od siebie (:

Opublikowano

Witam,
Tak jak w temacie...
Jestem MIDLANEREM (Gram na tej pozycji praktycznie od czasu utworzenia konta + kumple wybrali dla mnie tą linie gdyż była najbardziej odpowiadająca moim kryteriom i to był najlepszy wybór) który szuka gracza (Najlepiej Junglera) który byłby chętny na granie DuoQ przez bardzo spoory czasu (A może nawet do końca Naszej kariery)
Moje osobiste wymagania dla owego gracza to:
-Wiek najlepiej 17-18
-Oczywiscie mikro i TS
-Komunikatywność i "rozmowność" (Wiadomo, że niezbyt dużo ugramy w ciszy i zgadując co i jak)
-Div najlepiej Diax+
-Spory champ pool
-KDA na poziomie 3.0+ mile widziane
-Mainowanie tej pozycji (Nie chce nikogo kto gra ileś tam lub to jest jego x linia która ogarnia...chce kogoś kto ogarnia naprawdę cholernie ten busz)
-Oczywiście umiejętne gankowanie czy też określenie gdzie może być enemy jungler i co zamierza uczynić
-Wiele innych
To tak coś o sobie.
Jestem Jeremiasz, mam 18 lat, mieszkam w okolicach Gdańska i napierdykam w LoL'a od marca 2013 roku więc sądze, że Diamond w czasie około 1,5 roku to dobry wynik...
Moje KDA jest dość porządne i praktycznie nie przegrywam linii(Nie, nie wywyższam się po prostu znam moje umiejętności i grę i wiem co robić by nie z***** mida by nafeedować przeciwnika) lecz jeżeli nie potrafię zniszczyć enemy midera to próbuje chociaż przebić go ilością farmy i roamować na inne linie...
Znam podstawy jak i zaawansowane "techniki" gry na mojej linii...
Gram postaciami z mety jak i te poza które mają spory potencjał by je wykorzystać w grze (Mój championpool wynosi coś koło 70 picków na mida)
Jestem komunikatywny oraz sporo dostępny w grze więc nie mam problemu z dostowaniem się do godzin kiedy gramy...
Więcej info na PW a poniżej zapodaje linki do lolskilla i op.gg (Byłem ~700th najlepszym graczem na świecie Syndrą)
http://www.lolskill.net/summoner/EUNE/AveJerem
http://eune.op.gg/summoner/userName=AveJerem

Na chętnego czekam na priv w grze ;)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Nick:MrFrodoPl
Region:EuNe
Level: aktualnie 24
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: skypa mrtony997
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do grania draftów normali

Opublikowano

Nick:InsertCzaroHere
Dywizja:Gold1
Kontakt: poprzez skype czaro.komor lub pw na mpc i w lolu
Dodatkowe informacje : Szukam osób o dywizji min.gold1 żeby pograć duo by wyjść do platyny ^^
Jeżeli masz zamiar trollować i/lub flamić po każdej nie udanej akcji to sobie możesz z góry odpuścić grę ze mną ^^

Opublikowano

Vidavisi

Region EUNE
poziom 30
kontakt priv, w LoLu bądź na gg:3704277
Dodatkowe info:

Wspólnie z bratem poszukujemy od 3-8 może nawet kilkunastu graczy.
Dołączyć może każdy kto ma 30 poziom doświadczenia.
Nie obchodzi nas jaką masz dywizję, gramy na luzie, nie spinamy się, robimy to dla zabawy i samej przyjemności z gry.

Mile widziana jest umiejętności gry na 2 liniach.
W przyszłości planujemy (jeśli wszystko wypali) grać gry drużynowe rankingowe  :).
Jedynym wymogiem jest sprawny mikrofon i program teamspeak.

Opublikowano

Nick:Akukson
Dywizja:Plat 4
Kontakt: wymagany ts
Dodatkowe informacje : Szukam osoby do duo najlepiej ogarnietego adc z dobrym win ratio i kda, Mainuje supporta i mam na kilku z nich po 70% win ratio, potrzebuje kogos kto duzo gra bo chce diament 5 do konca sezonu

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : platyna 5

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

Szukam LUDZI do teamu 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda. (został już tydzien). Szukam osób tylko aktywnych i osób które chcą grać. Jak masz mi pisać ciedziennie, że nie masz czasu to wgl nie zawracaj mi głowy.... Wg mnie najlepiej, żeby te osoby były na lolu codziennie koło godziny 20. Jeżeli chodzi o dywizje, to zapraszam od golda w górę.

ps: w obecnej chwili mam 5 osób, z czego 3 mnie cisną na granie, ale nie da się zawsze razem spotkac na grze, dlatego szukam więcej lduzi.

nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

Opublikowano

Nick: xXPussyDestroyer69PLXx

Dywizja: Gold I

Kontakt: Forum

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo żeby wyjść z golda przed końcem sezonu, gram ADC. Gram na L# jak coś.

Nie polecam

Opublikowano

Nick: GoodGuyPrzemol

Poziom przywoływacza: 12. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kontakt: PW albo w grze

Komunikacja: TS3, Skype

Informacje:

Grałem na koncie od kolegi, dał mi czyste konto 30 lvl, wyszedłem na nim do Plat. IV ( Po około 400 grach ) i naszła mnie chęć zrobienia nowego konta, własnego. Mam tam zakupionego XP boosta.

Szukam kogoś KTO MA DUŻO WOLNEGO CZASU do wspólnego  grania normali, a może potem do rankedów. Oczekuje kogoś ogarniętego i chętnego do gry, nie trolla ani Boba.

Za problemy związane z brakiem prądu posiadam bana do czw. (6.11) więc można sobie po klikać.

Main-lane na starym koncie to AD, ew. Jungle.

### Pozdrawiam ###

Opublikowano

Nick:MrFrodoPl
Region:EuNe
Level: aktualnie 25
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: skypa mrtony997
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do grania draftów normali

Opublikowano

Nick: KsenioV2

Region: EuNe

Dywizja:Diament 5

Kontakt: skype: Kseniioo

Dodatkowe: szukam drużyny rankingowej do dłuższy czas grania.

Opublikowano

Nick: sattes10

Region: EuNe

Dywizja:Plat 5

Kontakt: pw/ingame/skype:sattes1997

Dodatkowe:Szukam chetnych do pogrania rankedow(smurfy s1/s4 i b1).Mige pouczyc grye lub poprostu pograc.Nie jestem jakims pro playerem ale mysle ze podstawy znam.

Wymagam tylko:

1.ts/skp/curse lub innego komunikatora

2.mutacji (dziewczyn ten punkt raczej nie dotyczy)

oczywiscie wole pw,poniewaz gram na smurfach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...