Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daa rade ustawić zeby bs kupował 200 zmianek a nie tylko jedną ? bo jak ustawie mix 5 itemków to strasznie zamula.

Opublikowano

Ludzie pomóżcie,pobrałem bonusa,wszystko pięknie ale kiedy wchodze w gierke,loguje się,wpisuje bony i kiedy naciskam start bonus mi nie zmienia bonów.Próbowałem różnych sposobów i nic.Chodzi tutaj o serwer Laneris.pl.

Opublikowano

Ludzie pomóżcie,pobrałem bonusa,wszystko pięknie ale kiedy wchodze w gierke,loguje się,wpisuje bony i kiedy naciskam start bonus mi nie zmienia bonów.Próbowałem różnych sposobów i nic.Chodzi tutaj o serwer Laneris.pl.

Pewnie dlatego, że na servie jest inne id zmianek niż domyślne. Zrób nową postać wyczyść całe eq potem kup zmianek całe eq i na bocie w zakładce "Opcje" obok id "zaczarowanego przedmiotu" wcisnij "Wybierz". Jeden lub dwa razy nacisnij, to może pomoże

Ja mam takie pytanie. Zostawiłem sobie mixowanie na noc i jak chwile temu sprawdziłem kompa to wszystko było wyłączone :(. Miałem zakupione zmienki więc widze że zmieniało max 40 minut . Wie ktoś może dlaczego tak jest ? Nie było żadnego błędu po prostu MT2 sie wyłączył razem z botem :D

A i jeszcze jedno. Ma wpływ na pracę bota to że wszystko jest zminimalizowane? Bo przy innych programach wydawało mi się, że jak nie minimalizuje to są mniejsze lagi i wszystko płynniej chodzi.

Opublikowano

Sprawdzam uruchomionym za pomocą .dll Dam znać czy też samo wyłączy. Bo sprawdzałem znów i wyłączyło też po około 40 minutach. W .mix

Mowa tu o serwerze Argentus : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...