Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mapa fajna, styl gry fajny ale niestety 0 ekonomi na serwie i administracja która nic nie robi....

ogólnie nie polecam

Nic nie robimy powiadasz? Skąd takie przypuszczenia?

0 ekonomii? To Wy tworzycie ekonomię.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shark niestety zgadzam się z nim/i serwer itd mapa fajna ale np jak ktoś chce sam pomieszkać to ma lipe jak pojdzie w podroz to juz nie wróci a w townie se wróci komendą , tak samo np wczoraj poszedłem do kairu pozabijałem ich po chwili sie wylogowałem i znalazłem się na spawnie z itemami co to ma być ? i znow mam zapierdzielac do skrzynki jakies 15k kratek ? już pewnie mi ją okradli a byłem bardzo bogaty

@edit przychodze skrzynka pusta z powodu serwera bo po prostu recconoctowalem a po zlaogowaniu znalałem się na spawnie ( nie że padłem bo itemy miałem te co przy sobie) ale te co z zabić innych do skrzynki chowałem już wzieli a tak to bym po zalogowaniu je wzioł i poszedł proszę o zwrócenie tych itemów bynajmniej połowe było ich bardzo wiele..

xmMfHrm.png
Opublikowano

Serwera nie polecam.Gralem od samego startu do 23:50 ponad ,zbudowalem dom i farme ,wchodze dzien pozniej i patrze a tu moj dom ma innego wlasciciela ,chociaz podatki w Chinach byly wylaczone przez tydzien wiec to nie moja wina. Administracja nie chce pomoc ,ciezko nawet odpisuje ,do tego o spamie na Chacie to juz nie wspone nie da sie nic ogarnac ,,przydalby sie jakis anty spam ale po co ,przeciez i tak admini nie pomagaja ,taka jest moja opinia.Pozdrawiam!

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@up

To słaby jesteś. Cały czas siedzę na tsie i gadam z Sharkiem. Prawie cały czas coś jest. Po prostu spam, trudno zauważyć niewyróżniające się białe literki.

Opublikowano

Denerwuje mnie fakt od startu proszę o założenie osady dla mojej szajki bandytów jak pisał rybeusz na 44 stronie z 3 claimów

podczas gdy shark twierdzi iż to plota można z 3 claimów ...

Opublikowano

to wasza administracja może jest jakaś upośledzona że nie widzi co na czacie piszą jak nawet ja jak gram to widzę co się tam dzieje

Opublikowano

weźcie się nie czepiajcie administratorów... Shark jest jeden na serwerze, pisze do niego 30 osób naraz, i chłopak nie wiem za co się chwycić.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Spróbujcie sami zapanować nad 40 osób, którzy spamują, nei da się nic przeczytać itp., wtedy możemy porozmawiać.

Nowy moderator: Kajsks

Opublikowano

@UP

Nie pisalem tylko do SHarka ,nawet pisalem do Najs. Ktory ma wyzsza range w CHinach i nimi sprawuje a w zaden sposob nie chcial mi pomoc napisal tylko "Jak mam ci pomoc" I wiecej juz nie zobaczylem jego odpowiedzi

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Same downy na tym serwie jestem sobie e Rzymie a ty "opos" mowi zabić go i wszystkie gimbusy sie na mnie zucają

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

Hah moja teoria się sprawdziła.

Serwer przetrzyma dokładnie miesiąc ,kojarzy wam się coś(atleif)

Współczuję Rybeuszowi i Sharkowi bo starali się i tak naprawdę mogło wyjść i jeszcze może

Giń oposie ,mam nadzieję ,że spalisz się w mym blasku...

Opublikowano

@up

Atleif?? Nawet nazwy nie umiesz przeczytać piłkarski-gimbusie.

@topic

Serwer ładnie się trzyma, to, że grają tu mało cierpliwi ludzie, którzy nie wiedzą, że ogarnąć 50 osób i zwrócić na nich uwagę to cud, to nie jest proste zwrócić uwagę na chat na którym wszędzie jest biało, ale staramy się. Mam nadzieję, że to się liczy :).

Chat globalny NAJPRAWDOPODOBNIEJ zostanie zniesiony. Nie będziecie musieli płakać.

Pozdrawiam,

Moderator Kajsks

Opublikowano

Współczuję Rybeuszowi i Sharkowi bo starali się i tak naprawdę mogło wyjść i jeszcze może

Staram się jak najlepiej pilnować czatu i uważam że nie źle mi to wychodzi.

Dziwne, mówisz że serwer upada... więc dlaczego na serwerze nadal siedzi tyle osób?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Piłkarski-gimbus wtf ,to twoje przezwisko w szkole ,współczuję:)

Nie mówię ,że upada ,tylko ,że może to zrobić ,widzicie sami opinie i że zainteresowanie od startu się zmniejszyło.

Jest to naprawdę dobry serwer nic co by sugerowało inaczej nie mówiłem ,ale brakuje im ogarniętej administracji ,że się tak wyrażę(opos)

Opublikowano

Gram z kolegą, no ale niestety, słaba ekonomia i można być zdanym tylko na siebie. Sami napędzamy gospodarkę... Czyli na serwerze nie będzie więcej niż 1000 denarów, bo nie można nowych pozyskać, a podatek to 10 dolców, więc jeszcze lepiej. Co najwyżej w karczmie można coś sprzedać o ile się nie mylę, ew. może jakaś praca jest. Chyba że są gdzieś jakieś wyraźne sklepy lub robota jakaś, gdzie można zarobić to proszę skierować, bo na serwerze nic o tym nie było. A administracja strasznie dobrana. Jednego coś zdenerwowało i od razu wyzywał i się gorączkował. Jedyna zabawa jest tylko z survivalu i nadziei na mod ze statkami.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Co do serwera..

Są bugi mimo, że w Beta powinno się je wykluczyć.

Ogółem.

Jest dobrze, jest akcja. Bitwy na morzu i dyplomacja. Ekonomia nie jest świetnie rozbudowana, ale to nie problem.

Najgorzej jest z Egiptem przez nowego Faraona. Demorsa..

Opublikowano

Nie tym razem, a jak już coś to ALfheim.

Czat globalny zostanie wyłączony dzisiaj wieczorem.

Serwer nie jest dla wszystkich i zdaje się że gdzieś już o tym pisałem.

Podjąłem specjalne psychologiczne kroki które mają wykluczyć automatycznie z serwera tzw. gimbazę.

Można ich poznać po wpisach które tutaj umieszczają, osobiście jestem zadowolony z takiego przebiegu i serwer wcale nie upada a rozwija się z dobrymi graczami :)

Inteligentni i mądrzy gracze znajdą na serwerze dobrą zabawę, a swołocz precz.

Opublikowano

Gram z kolegą, no ale niestety, słaba ekonomia i można być zdanym tylko na siebie. Sami napędzamy gospodarkę... Czyli na serwerze nie będzie więcej niż 1000 denarów, bo nie można nowych pozyskać, a podatek to 10 dolców, więc jeszcze lepiej. Co najwyżej w karczmie można coś sprzedać o ile się nie mylę, ew. może jakaś praca jest. Chyba że są gdzieś jakieś wyraźne sklepy lub robota jakaś, gdzie można zarobić to proszę skierować, bo na serwerze nic o tym nie było. A administracja strasznie dobrana. Jednego coś zdenerwowało i od razu wyzywał i się gorączkował. Jedyna zabawa jest tylko z survivalu i nadziei na mod ze statkami.

Co do prac. Zgłoś się do królów danej nacji po robotę. Za nią otrzymasz zapłatę. Czemu ma nie być? Najs zarobił SAM 2.500 denarów wcześniej. Administracja, o kogo Ci konkretnie chodzi? :)

Opublikowano

Wszedłem z Ciekawości. Ogólnie pomysł dobry, ale wykonanie słabe. Oto plusy i minusy serwera:

+ Pomysł (koncepcja mapy-świata oraz różnych cywilizacji - coś na zasadzie Age of Empires).

+ Spora ilosc graczy

Na tym plusy sie kończą. Teraz minusy:

- Lagi. Co kilka kroków cofa postać.

- Kiepskie budowle. Liczyłem na piękne, realistycznie wyglądające budynki odpowiadające stylom odpowiednich cywilizacji, a zamiast tego widziałem typowy freebuild (glowstone, wełna, szkło).

- De facto cywilizacje nie różnią się od siebie niczym. Jedyną różnicą jest lokalizacja, trochę inne budowle i nazwy miast.

- Wszystko działa na Towny, który jest świetnym pluginem, ale nie nadaje się do prowadzenia wojen (bo przejmuje się nie ziemie, a bonusowe claimy).

Podsumowując: Ten serwer nie ma do zaoferowania nic, poza ogromną mapą Ziemi ściągniętą z netu. Wszystko co tutaj znajdziecie możecie znaleźć na większości innych, w miarę dobrych serwerów. Jeśli ktoś liczy na minecraftowy odpowiednik Age od Empires czy Civilization to się zawiedzie.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Wszedłem z Ciekawości. Ogólnie pomysł dobry, ale wykonanie słabe. Oto plusy i minusy serwera:

+ Pomysł (koncepcja mapy-świata oraz różnych cywilizacji - coś na zasadzie Age of Empires).

+ Spora ilosc graczy

Na tym plusy sie kończą. Teraz minusy:

- Lagi. Co kilka kroków cofa postać.

- Kiepskie budowle. Liczyłem na piękne, realistycznie wyglądające budynki odpowiadające stylom odpowiednich cywilizacji, a zamiast tego widziałem typowy freebuild (glowstone, wełna, szkło).

- De facto cywilizacje nie różnią się od siebie niczym. Jedyną różnicą jest lokalizacja, trochę inne budowle i nazwy miast.

- Wszystko działa na Towny, który jest świetnym pluginem, ale nie nadaje się do prowadzenia wojen (bo przejmuje się nie ziemie, a bonusowe claimy).

Podsumowując: Ten serwer nie ma do zaoferowania nic, poza ogromną mapą Ziemi ściągniętą z netu. Wszystko co tutaj znajdziecie możecie znaleźć na większości innych, w miarę dobrych serwerów. Jeśli ktoś liczy na minecraftowy odpowiednik Age od Empires czy Civilization to się zawiedzie.

Co do paru rzeczy się nie zgodzę:

- Budowle nie są kiepskie, są dobre ale nie epickie.

- W każdej nacji budowle są całkowicie inne, nie wiem gdzie masz oczy...

- System Egiptu którym będzie władał Demors ma być inny niż reszty. To gracze wymyślili systemy poszczególnych nacji podczas swojego panowania. A że owi władcy nie chcieli tego zmienić to nie nasza wina. Widocznie im to odpowiada.

- Lagi? Ja nie miałem, może nie wszyscy mają.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ja mam lagi podczas tworzenia itemków. Budowle są kiepskie, przynajmniej w kairze. Najlepsze było miasto za czasów kotkowskiego. Kto wymyślił, aby kair wyglądał jak spawn na serwerze free build ? Aktualnie nie ma żadnego systemu gospodarki. Chciałem sprzedać kakao, został na czacie zakrzyczany. Chciał pracować w kairze, zostałem zakrzyczany....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...