Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też skomentuje, ponieważ kilku graczy pisało mi że wasz serwer jest cały czas full ( co jest fizycznie przecież nie możliwe, kto o 5 rano siedzi na minecrafcie...). Postanowilem to sprawdzic i tak jak pisze mój poprzednik i tak, to jest plugin FakePlayersOnline:

8my50v.jpg

I takim sposobem mamy:

08e442.jpg

Tak, cały czas serwer 99/100 mimo tego ze na serwerze jest o wieeeele mniej graczy oraz bonusik:

9jye2b.jpg

Kupe fake graczy, mimo tego że na serwerze siedzi tylko 3 na co wskazuje status na forum. Ciekawi mnie któremu z was się chciało wymyślać tyle nicków :) ?

radiator0.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten plugin bardzo irytuje też to odkryłem przy wejściu na serwer zawsze pisze 99/100 kiedy gra z 40 graczy może mniej jest to po to by serwer nie odstraszał pustkami co i tak robi by gdy napiszesz coś do gracza fake nie odpisze.Drażni mnie też to ze na mapie nie mam co robić 2h błąkam się bez celu i nie spotykam żadnego gracza.Mapa jest piękna ale już miasta Rzym czy Kair nie są takie eleganckie w Kairze chyba byłem 5 minut ale nie widziałem żadnej piramidy.Co z tymi statkami z prezentacji kolejny bajer ?Grałem 5h nie miałem okazji spotkania żadnego okręty poza małymi łódeczkami porozwalanymi po oceanie.Rada na przyszłość zablokujcie komendę pl...

49yxrs.png

Opublikowano

Też skomentuje, ponieważ kilku graczy pisało mi że wasz serwer jest cały czas full ( co jest fizycznie przecież nie możliwe, kto o 5 rano siedzi na minecrafcie...). Postanowilem to sprawdzic i tak jak pisze mój poprzednik i tak, to jest plugin FakePlayersOnline:

8my50v.jpg

I takim sposobem mamy:

08e442.jpg

Tak, cały czas serwer 99/100 mimo tego ze na serwerze jest o wieeeele mniej graczy oraz bonusik:

9jye2b.jpg

Kupe fake graczy, mimo tego że na serwerze siedzi tylko 3 na co wskazuje status na forum. Ciekawi mnie któremu z was się chciało wymyślać tyle nicków :) ?

Nie wiem czy kiedykolwiek prowadziłeś serwer ale ja miałem okazje i wyciągnąłem z tego pewne wnioski, jeśli na serwerze siedzi 1 osoba to szanse że dołączą kolejne są marne, i tak z dnia na dzień popularność spada bo coraz mniej osób się loguje, ja ten problem wyeliminowałem stwarzając sztuczny tłum, jedynie Ci co odwiedzają stronę widzą prawdziwą liczbę a ta wieczorami waha się od 40-50 graczy więc efekty są.

Ten plugin bardzo irytuje też to odkryłem przy wejściu na serwer zawsze pisze 99/100 kiedy gra z 40 graczy może mniej jest to po to by serwer nie odstraszał pustkami co i tak robi by gdy napiszesz coś do gracza fake nie odpisze.Drażni mnie też to ze na mapie nie mam co robić 2h błąkam się bez celu i nie spotykam żadnego gracza.Mapa jest piękna ale już miasta Rzym czy Kair nie są takie eleganckie w Kairze chyba byłem 5 minut ale nie widziałem żadnej piramidy.Co z tymi statkami z prezentacji kolejny bajer ?Grałem 5h nie miałem okazji spotkania żadnego okręty poza małymi łódeczkami porozwalanymi po oceanie.Rada na przyszłość zablokujcie komendę pl...

Statki są zacumowane w miastach, gdybyś uważniej patrzył zauważyłbyś je. Komendy /pl nie widzę sensu blokować, nie po to została stworzona, dlaczego miałbym ukrywać nazwy pluginów które używam? Nie mam czego ukrywać.

Opublikowano

Człowieku ty mówisz do twórcy meumcrafta ,najlepszego serwera polskiego ,jaki kiedykolwiek powstał.

Jak śmiesz go porównywać ze swoim!!!

To zwykłe oszustwo ,a nie spryt.Siedzi jedna osoba ,a więc jest tylko jedna ,więc o czym my mówimy ,albo rybeusz szybko zrobisz przebudowę ,albo będzie jak z alfheiem ,czy jak to się tam piszę.

Opublikowano

Tymi slotami oszukujesz graczy.Mówiłem o statkach pływających a nie o zacumowanych .

Nikogo nie oszukuję, chcą sprawdzić prawdziwą liczbę graczy, droga prosta-strona serwera, pluginy również można sprawdzić. Jeśli chcesz wiedzieć to nie tylko ja to stosuję, po coś ten plugin powstał...

Człowieku ty mówisz do twórcy meumcrafta ,najlepszego serwera polskiego ,jaki kiedykolwiek powstał.

Jak śmiesz go porównywać ze swoim!!!

To zwykłe oszustwo ,a nie spryt.Siedzi jedna osoba ,a więc jest tylko jedna ,więc o czym my mówimy ,albo rybeusz szybko zrobisz przebudowę ,albo będzie jak z alfheiem ,czy jak to się tam piszę.

Już Ci mówiłem, czytaj ze zrozumieniem, ale ty to jak dziecko, nic nie rozumie, nikogo nie porównywałem do swojego serwera.

A tak w ogóle skoro to najlepszy polski serwer to dlaczego na nim nie grasz?

I nie siedzi tylko jedna osoba tylko 40-50, albo jak kto woli 99 :)

Opublikowano

Był najlepszy ,upadł finansowo ,niedługo reaktywcja.

Syf?Wypowiadać się jak nawet się nie grało ,po prostu gratulację-,-

Ahh upadł, czyli najlepszy nie był...

A tak w ogóle skąd wiesz że on na nim nie grał? Jesteś prorokiem?

Opublikowano

W serwer nic nie włożyłeś.Zebrałem opinie pomysł był genialny ale wam się nie udał mydliłeś oczy prezentacją jednak serwer to tylko ładna mapa i brzydkie budynki budowane przez was...

49yxrs.png

Opublikowano

Budynki są ładne, administracja jest miła, ale popieram że nic nie jest włożone w serwer, to sie po prostu nudzi jak uzbierasz full ekwipunek itp. Dodajcie coś ciekawego, nie mam pomysłu dokładnie co, ale coś co mogłoby wzbogacić rozgrywkę :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Widzę Wasze opinie na temat serwera i się cieszę. Krytykujecie go, czyli Wam na nim zależy i chcecie, byśmy go w jakiś sposób ulepszyli, by było więcej graczy i był on ciekawszy.

Opublikowano

Nie.. krytykujemy bo nie chcemy aby więcej osób na niego weszło :)

Krytykowanie mówi nam co jest źle i co mamy poprawić, więc tym samym poprawiacie go. A jeżeli chcesz aby serwer upadł to popieraj rzeczy złe, np. powiedz że "te lepianki z ziemi pasują do klimatu chin".

Twoja krytyka była by dobra jak by administracja nic nie robiła, jednakże mimo małej administracji staramy się aby serwer stał na nogach i nie upadał z bezsilności.

Następnym razem radzę pomyśleć zanim coś napiszesz.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie.. krytykujemy bo nie chcemy aby więcej osób na niego weszło :)

Nie przetłumaczysz mi tego. Krytykujecie, gdyż zależy Wam na nim. Dzięki Waszej krytyce wiemy co Wam się nie podoba i co można by poprawić. Pisz dalej i odświeżaj temat. :)

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie co to Krytyka może i odświeżamy wam temat i piszemy co macie spieprzone ale widząc to useerzy nie wchodzą na serwer :)

Gdybym chciał żeby upadł już by go nie było bo wasze zabezpieczenia są takiej jakość jak serwer...

49yxrs.png

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie co to Krytyka może i odświeżamy wam temat i piszemy co macie spieprzone ale widząc to useerzy nie wchodzą na serwer :) Gdybym chciał żeby upadł już by go nie było bo wasze zabezpieczenia są takiej jakość jak serwer...

Widząc nasze odpowiedzi, poprawki i eventy użytkownicy wchodzą na serwer ciekawi co nowego zrobiliśmy. Wchodzą mimo waszego trucia, wchodzą mimo tego że szczujecie serwer (nawet to wam nie wychodzi), gdyż wiedzą że nie jest taki zły jak piszecie, ponieważ wy piszecie tylko złe strony nie patrząc na te dobre.

My czytamy wasze komentarze i jak najszybciej staramy się przeanalizować a potem poprawić dane nieudogodnienia.

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie co to Krytyka może i odświeżamy wam temat i piszemy co macie spieprzone ale widząc to useerzy nie wchodzą na serwer :) Gdybym chciał żeby upadł już by go nie było bo wasze zabezpieczenia są takiej jakość jak serwer...

Widząc to userzy jednak mogą wbić. Poprawimy błędy i to jest pewne. Gdybyś chciał, żeby nasz serwer upadł, dawno byś to zrobił, a przynajmniej dążył do tego.

Opublikowano

HYh gratuluje zaparcia ale serwer wątpię aby długo przetrwał jeżeli chcecie grać na gównie to OK, znając życie jesteście pierwszy raz administratorami na serwerze Minecraft dal tego tak ten syf bronicie :)

49yxrs.png

Opublikowano

HYh gratuluje zaparcia ale serwer wątpię aby długo przetrwał jeżeli chcecie grać na gównie to OK, znając życie jesteście pierwszy raz administratorami na serwerze Minecraft dal tego tak ten syf bronicie :)

Pierwszy raz? Dobrze. To Twoje zdanie, nie psujmy Twojego świata.

Jest to dość spory syf, na którym gra z 30 osób codziennie minimalnie.

Opublikowano

Był najlepszy ,w Polsce nie ma serwera który był nie upadł ,a jak jest to sur+frakcje na 6000 slotów.

Bo nikt kto grał na meumcrafcie nie oceni go żle.

meumcraft? Stary meumcraft.

Był to serwer nastawiony na zysk. Aby coś zrobić trzeba było zapłacić. Aż dziwota że zbankrutowali, ja bynajmniej w to nie wierze.

Był co prawda epicki, ale nie miej od tego serwera, Tam było dokładnie to co tu, tylko że tam było mniej pluginów i każdy mógł zrobić miasto.

Budynki były tam takie same i nawet gorsze niż u nas. Główny administrator prawie tam nie wchodził a inni administratorzy nic nie robili. Grałem tam przez całą pierwszą wersję i połowę drugiej.

- Pozdrawiam, piekarz i wędrujący kapłan Bellatum i Kabalii a ostatecznie Nordów który wydał ponad 100 złotych za odrobinę rozrywki.

Opublikowano

Jak na serwer 100 slotowy to mało, mój świat jest bardzo ciekawy są w nim źli ludzie co niszczą serwery do Minecrafta i latające byki :)

49yxrs.png

Opublikowano

Upie nie mów tak,ten serwer nie jest głównem ,jest nieco niedopracowany ,a to że odświeżamy posty ,to również to ,że je nabijamy:)

2Up ,widocznie grałeś na innej edycji niż ja ,czy ty widziałeś stolice,to jest miasto ,przez które szło się 5 min ,budowli nawet nie ma co równać ,a czy mogę tu zostać rycerzem ,założyć zamek i wypowiadać wojne ,w teori niby tak ,ale w praktyce tylko na meumcrafcie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...