Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na serwer 100 slotowy to mało, mój świat jest bardzo ciekawy są w nim źli ludzie co niszczą serwery do Minecrafta i latające byki :)

Tak. Bardzo ciekawe. Ta rozmowa do niczego nie prowadzi.

Upie nie mów tak,ten serwer nie jest głównem ,jest nieco niedopracowany ,a to że odświeżamy posty ,to również to ,że je nabijamy:)

2Up ,widocznie grałeś na innej edycji niż ja ,czy ty widziałeś stolice,to jest miasto ,przez które szło się 5 min ,budowli nawet nie ma co równać ,a czy mogę tu zostać rycerzem ,założyć zamek i wypowiadać wojne ,w teori niby tak ,ale w praktyce tylko na meumcrafcie:)

Nie wszystko jest idealne.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Upie nie mów tak,ten serwer nie jest głównem ,jest nieco niedopracowany ,a to że odświeżamy posty ,to również to ,że je nabijamy:)

2Up ,widocznie grałeś na innej edycji niż ja ,czy ty widziałeś stolice,to jest miasto ,przez które szło się 5 min ,budowli nawet nie ma co równać ,a czy mogę tu zostać rycerzem ,założyć zamek i wypowiadać wojne ,w teori niby tak ,ale w praktyce tylko na meumcrafcie:)

Czy na rycerza nie trzeba było wydać pieniędzy?...

Widziałem stolice, i nie były gorsze od naszych. Sam Demors który budował Kabalję może potwierdzić, gdyż u nas jest faraonem. Nie, przez żadne miasto nie szło się 5 min. gdyż był wyznaczony nie aż taki duży cuboid.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie na rycerza dostawało się nobilitację od władcy lub wykazywało się w bitwie

Stolica nie państwa chodzi mi o spawn ,jaki był w ostatniej edycji ,ale mniejsza:)

hoopek hackuj ich!!!

Opublikowano

Stolica nie państwa chodzi mi o spawn ,jaki był w ostatniej edycji ,ale mniejsza:)

hoopek hackuj ich!!!

Hahaha, leżę i płaczę ze śmiechu. I to Ty tak prosiłeś o unbana, obiecywałeś, że się poprawisz xD Świetna komedia panowie. Kontynuujmy.

A teraz w obecnej chwili zapraszam na TS serwera. ^^

Opublikowano

hoopek hackuj ich!!!

Nie włamie się bo nie umie, chwali się tylko aby podnieść swoje ego. Poza tym hacking służy do znajdywania luk w bezpieczeństwie i ich poprawiania. A jeśli chodzi Ci o rozwalanie, to nazywa się fachowo cracking.

Opublikowano

Nie prosiłem o ub i nie obiecywałem ,że się poprawię ,płaczesz ze śmiechu nad ilorazem inteligencji ,ahh i znowu hejtuje ,ale niew idze innego wyjścia.

Tak wgl. to nawet nie wiem czy mam bana,o na tsa może wbiję ale to za 1 h:)

Up.ale ja wiem ,żartowałem tylko:)

Opublikowano

Rybeusz w parę dni mogę znaleść luki w waszych pluginach, macie taką dobrą maszynę ze nawet was nie stać na dedykowany adres ip...Podejrzewał ze kupiliście tani serwer i tylko powiększyliście liczbę slotów ;)

49yxrs.png

Opublikowano

Po co mi jakaś Łapka ?

Nic aktualnie nie będę grifował wszedłem na serwer pogadałem trochę z Rybeuszem i człowiek ma łeb na karku, wypisałem to co mi się nie podoba napisałem mu na serwerze pogadał jak człowiek więc nie ma co dalej się kłócić.

49yxrs.png

Opublikowano

meumcraft? Stary meumcraft.

Był to serwer nastawiony na zysk. Aby coś zrobić trzeba było zapłacić. Aż dziwota że zbankrutowali, ja bynajmniej w to nie wierze.

Był co prawda epicki, ale nie miej od tego serwera, Tam było dokładnie to co tu, tylko że tam było mniej pluginów i każdy mógł zrobić miasto.

Budynki były tam takie same i nawet gorsze niż u nas. Główny administrator prawie tam nie wchodził a inni administratorzy nic nie robili. Grałem tam przez całą pierwszą wersję i połowę drugiej.

- Pozdrawiam, piekarz i wędrujący kapłan Bellatum i Kabalii a ostatecznie Nordów który wydał ponad 100 złotych za odrobinę rozrywki.

Nie każ mi proszę się irytować ;) Nikt nie zmuszał Cię do wydania ani złotówki, serwer musiał jakoś zarabiać bo płaciliśmy na miesiąc 200zł, mimo tego że gracze dotowali zawsze wychodziliśmy na zero, lub 2-3 złote na plus albo minus. Tak samo można było bardzo dużo osiągnąć nie wydając nic i takie osoby właśnie osiągnęły najwięcej...

Biorąc pod uwagę że te 100zł wydałeś sms-em ja otrzymałem od Ciebie tylko 40zł, a państwo się na Tobie wzbogaciło więcej niż nasz serwer. Serwer upadł dlatego że musieliśmy do niego dokładać, od sierpnia do stycznia, 6 miesięcy, to nie jest krótki czas jak na serwer minecraft.

Jako że to nie temat o serwerze MeumCraft, proszę nie poruszać tutaj jego tematu, nie ma sensu spamić w kogoś temacie... jednakże musiałem odpowiedzieć na ten post, ponieważ poczułem się urażony czytając to że niby administracja zarabiała na serwerze... gdybyśmy zarabiali to jaki byłby sens wyłączania go?

Pozdrawiam, RadiatoR.

radiator0.jpg

Opublikowano

Nie każ mi proszę się irytować ;) Nikt nie zmuszał Cię do wydania ani złotówki, serwer musiał jakoś zarabiać bo płaciliśmy na miesiąc 200zł, mimo tego że gracze dotowali zawsze wychodziliśmy na zero, lub 2-3 złote na plus albo minus. Tak samo można było bardzo dużo osiągnąć nie wydając nic i takie osoby właśnie osiągnęły najwięcej...

Biorąc pod uwagę że te 100zł wydałeś sms-em ja otrzymałem od Ciebie tylko 40zł, a państwo się na Tobie wzbogaciło więcej niż nasz serwer. Serwer upadł dlatego że musieliśmy do niego dokładać, od sierpnia do stycznia, 6 miesięcy, to nie jest krótki czas jak na serwer minecraft.

Jako że to nie temat o serwerze MeumCraft, proszę nie poruszać tutaj jego tematu, nie ma sensu spamić w kogoś temacie... jednakże musiałem odpowiedzieć na ten post, ponieważ poczułem się urażony czytając to że niby administracja zarabiała na serwerze... gdybyśmy zarabiali to jaki byłby sens wyłączania go?

Pozdrawiam, RadiatoR.

Ja też czuję że muszę szybko odpowiedzieć na twój post, gdyż ty jak i inni mogli mnie źle zrozumieć.

Nie mam nic do meumcrafta. Po prostu podałem przykład że żaden serwer nie jest idealny. Ja z moim bratem nadal uważamy że to był jeden z najlepszych serwerów.

Wiem jak działa te przeliczanie z sms i wiem że dostaliście mniej, jednakże każdy człowiek i tak musiał zapłacić aby coś zrobić. Taka jest prawda, niezależnie od tego ile dostaliście wy a ile państwo to i tak ludzie musieli płacić.

Ja myślałem tak, skoro ja wydałem tyle pieniędzy, a wy dostaliście tyle to i inni pewnie też wydali trochę pieniędzy i pewnie z tego też coś dostaliście. A że każdy musiał coś wydać to praktycznie z każdego gracza coś mieliście.

Dajmy na to że aby serwer się utrzymał potrzebujecie 200 zł miesięcznie. Gra u was 50 osób i każda osoba zapłaciła 20 zł sms'em aby jako tako grać, ile to wychodzi? Tak na oko 400 zł. Więc wychodzicie z zyskiem.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Pozdrawiam, RadiatoR.

Na szczęście teraz serwery np. na ovh staniały, 16 gb maszynę za 100 zł można kupić, ja ją mam i nic złego się nie stało jeszcze. Tak że polecam szczerze.

Opublikowano

@Shark

No ty chyba Sobie Jaja z Nas Robisz... Czy ty Wiesz Chłopie co to jest Myślenie? Powiadasz, że zależy nam na serwerze, dlatego wstawiamy swoje opinie.. Na Czym ma nam zależeć, na Domkach z Dirtu? A Może Chcemy Zostać Moderatorem i Podbić cały świat swoją głupotą. Spójrzmy Prawdzie w Oczy, mamy w Dupie ten serwer, a ja chcę Zniechęcić innych Graczy do tego Serwera by nie Zmarnowali Tam czasu, skoro Mają Takich Zarąbistych Moderatorów, którzy nawet nie potrafią odróżnić Pozytywnej i Negatywnej Reklamy Serwera. Wiesz Czemu Tyle Osób Tam Gra? Bo łatwo Zadowolić Plebs. Proszę ja cię, Gracze wchodzący na Serwer Chcą Tylko Bezpiecznego Survivalu, albo Freebuild. Nasunął mi się Pewien Serwer, który niedawno Upadł. Może ktoś z was go Kojarzy, Jest a raczej był to serwer Pandora, który cechował się Doskonałą Mapą. Dodatkowo, był to Serwer na Modach. Nie były to mody typu Industrial, ale dodawały One Średniowieczne Bronie i Tego Typu Przedmioty. Wiesz Czemu on Upadł? Pomijając, że był to Serwer dla Premium, to Upadł bo Gracze nie umili Docenić Potencjału i pracy włożonej w Serwer. Woleli Survivale czy Freebuildy zrobione w Kilka Dni. Z Mojej Strony Tyle ''Krytyki'' a Może zachęcania Do Serwera, według Sharka. Przecież On Wie Lepiej Co Ja Piszę i Co Mam na myśli.

Opublikowano

@Shark

No ty chyba Sobie Jaja z Nas Robisz... Czy ty Wiesz Chłopie co to jest Myślenie? Powiadasz, że zależy nam na serwerze, dlatego wstawiamy swoje opinie.. Na Czym ma nam zależeć, na Domkach z Dirtu? A Może Chcemy Zostać Moderatorem i Podbić cały świat swoją głupotą. Spójrzmy Prawdzie w Oczy, mamy w Dupie ten serwer, a ja chcę Zniechęcić innych Graczy do tego Serwera by nie Zmarnowali Tam czasu, skoro Mają Takich Zarąbistych Moderatorów, którzy nawet nie potrafią odróżnić Pozytywnej i Negatywnej Reklamy Serwera. Wiesz Czemu Tyle Osób Tam Gra? Bo łatwo Zadowolić Plebs. Proszę ja cię, Gracze wchodzący na Serwer Chcą Tylko Bezpiecznego Survivalu, albo Freebuild. Nasunął mi się Pewien Serwer, który niedawno Upadł. Może ktoś z was go Kojarzy, Jest a raczej był to serwer Pandora, który cechował się Doskonałą Mapą. Dodatkowo, był to Serwer na Modach. Nie były to mody typu Industrial, ale dodawały One Średniowieczne Bronie i Tego Typu Przedmioty. Wiesz Czemu on Upadł? Pomijając, że był to Serwer dla Premium, to Upadł bo Gracze nie umili Docenić Potencjału i pracy włożonej w Serwer. Woleli Survivale czy Freebuildy zrobione w Kilka Dni. Z Mojej Strony Tyle ''Krytyki'' a Może zachęcania Do Serwera, według Sharka. Przecież On Wie Lepiej Co Ja Piszę i Co Mam na myśli.

xD Czytałem to w jakimś tam rytmie, jako słowa piosenki.

Wiem co to myślenie, lecz ja jestem specyficznym człowiekiem. Chcesz zniechęcić, odświeżasz nam temat, piszesz co Ci się nie podoba, a my to naprawimy. Może dla Ciebie gracze to tylko nic nie znaczący plebs, lecz nie dla wszystkich. Nikt Was nie zmusza do gry na serwerze, my dbamy o graczy, słuchamy ich i większość rzeczy naprawiamy.

Opublikowano

@Shark

Posłuchaj mnie Kolego Drogi. Plebsem nazwałem Osoby które łatwo zadowolić Survivalem czy Freebuildem, a nawet serwerem z Jednym wartym uwagi Pluginem. Wiesz co mi się nie podoba? Administracja (Poza Rybką). Spróbuj to zmienić. Myślisz że Poziom serwera Zmienisz Albo Graczy i ich Myśli? Co naprawiliście do tej Pory? Może Bug z Lejem. A Może Statki, które się bugują? Odpuść Sobie Sharku Kochany, Marzenia To Jedno, a rzeczywistość to Co innego.

Opublikowano

@Shark

Posłuchaj mnie Kolego Drogi. Plebsem nazwałem Osoby które łatwo zadowolić Survivalem czy Freebuildem, a nawet serwerem z Jednym wartym uwagi Pluginem. Wiesz co mi się nie podoba? Administracja (Poza Rybką). Spróbuj to zmienić. Myślisz że Poziom serwera Zmienisz Albo Graczy i ich Myśli? Co naprawiliście do tej Pory? Może Bug z Lejem. A Może Statki, które się bugują? Odpuść Sobie Sharku Kochany, Marzenia To Jedno, a rzeczywistość to Co innego.

Nie znasz mnie, więc mnie nie oceniaj. Administracji nie zmienimy. I tak tam nie grasz, więc skąd możesz wiedzieć i oceniać moje czyny na serwerze? Nie zmienię graczy, ani ich myśli. Znam różnicę między marzeniami, a rzeczywistością.

Opublikowano

@Shark

Czy ja mówię o tym że Chcę Zmienić Administrację? Podałem to jako Przykład Rzeczy Niemożliwej Dla Ciebie. Myślisz że umiesz zmienić świat Ale Tak nie jest. Gram tam pod nickiem Cerynis, więc nie Wmawiaj Mi Że tam Nie Gram. Moi Kumple Okradli Oposa A Ja Kilku Rzymian i Mirerura. Skoro Znasz różnicę, to spojrzyj prawdzie w Oczy i ujrzyj to, że Nie Nadajesz się na Moda, skoro nawet nie Ogarniach Chatu.

Opublikowano

Zasmarkany pokemonie który walisz swojegi małego siusiaka podniecając się kasowaniem bez powodu moich postów - jesteś żałosnym gimnazjalnym wypierdkiem i tylko mnie rozbawiłeś czymś takim. Nie miałem pojęcia że można być tak zjebanym nołjalfem. Szczerze mówiąc chuj mnie obchodzi już i ten wątek i całe to żałosne forum zdominowane przez gówniarzy grających w Tibię. Nie mam cierpliwości do dzieci.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@Shark

Czy ja mówię o tym że Chcę Zmienić Administrację? Podałem to jako Przykład Rzeczy Niemożliwej Dla Ciebie. Myślisz że umiesz zmienić świat Ale Tak nie jest. Gram tam pod nickiem Cerynis, więc nie Wmawiaj Mi Że tam Nie Gram. Moi Kumple Okradli Oposa A Ja Kilku Rzymian i Mirerura. Skoro Znasz różnicę, to spojrzyj prawdzie w Oczy i ujrzyj to, że Nie Nadajesz się na Moda, skoro nawet nie Ogarniach Chatu.

Nie ogarniam chatu powiadasz? Opowiedz mi jeszcze. Nie wszystko jest możliwe, nie myślę, że mogę zmieniać świat, bo tak nie jest. Nie próbowałem Ci wmówić, że tam nie grasz, tylko napisałem. Jest różnica z napisaniem, a wmawianiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...