Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Reset jak i wszystkie zmiany są obecnie przeprowadzane, odświeżony serwer planuję otworzyć w niedzielę.

Słowa rybeusza.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

"kajsksas, dnia 06 Paź 2013 - 22:15, napisał:

Rzymianie op, dostali DMG.

Why "Jak grać?" nie działa?"

Wszyscy są "op"

- Aztekowie: Jak gobliny z Heroes V, mogą uderzyć, uciekać, uderzyć, uciekać i tak w kółko Macieju :P (szybkość)

- Chińczyki: Mogą uciekać przez płotki niczym koń. Niepokonani w terenach górzystych. (skok)

- Egipcjanie: Aż 2x więcej wytrzymałości! Bardzo przydatne.(2x wytrzymałość)

- Rzym: Typowy berserker dzięki temu że ma większe DMG. Nie opłaca im się unikać i blokować ciosów. (DMG)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Serwera nie polecam za nic.Zdobylem eq na poczatku i w ogole,pozniej zaczeli mnie bic z Chin chociaz ja sam z nimi bylem ,zabilem ich i przejalem ich eq ,chcialem schowac eq do domu i wpisalem /spawn aby dostac sie do miasta ,gdy bylem w miescie admin wlaczyl pvp i zabili mnie w 5 osob gdy mnie zabili odrazu wylaczyl pvp ten sserw to gowno!

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Serwera nie polecam za nic.Zdobylem eq na poczatku i w ogole,pozniej zaczeli mnie bic z Chin chociaz ja sam z nimi bylem ,zabilem ich i przejalem ich eq ,chcialem schowac eq do domu i wpisalem /spawn aby dostac sie do miasta ,gdy bylem w miescie admin wlaczyl pvp i zabili mnie w 5 osob gdy mnie zabili odrazu wylaczyl pvp ten sserw to gowno!

To Cesarz wami włada, nie admin. To Cesarz ma was ogarnąć, nie admin. To Cesarz może włączać i wyłączać pvp, nie admin. Admin nie jest władcą Chin, władcą Chin jest cesarz. To nie wina serwera, tyko osoby kierującej Chinami.

Opublikowano

Administracja nie ingeruje w sprawy wewnętrzne państw. Nie włączyłem PvP, jedynie włączyłem możliwość otwierania skrzyń. Niczym się nie bawiłem więcej. Ja nie będę się wtrącał w permisje państw, nie mój biznes, a jeżeli władca tego nie ogarnia, (co jest raczej mało prawdopodobne) zmieniamy go.

Opublikowano

@UPY

Ta, nie wina Adminów, tylko Chin. Zapewne pierwszego sami wybieraliście, a sam władca nie powinien mieć dostępu do komend, ale tylko do przyznawania pracy i innych rzeczy których wymaga gra. Więc jest to wasza wina, i tu pokazujecie że macie graczy w *****, zamiast się ogarnąć i oddać mu ekwipunek. Grałem, teraz nie zagram, szczególnie że latają cziterzy i goście z x-rayem.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

@UPY Ta, nie wina Adminów, tylko Chin. Zapewne pierwszego sami wybieraliście, a sam władca nie powinien mieć dostępu do komend, ale tylko do przyznawania pracy i innych rzeczy których wymaga gra. Więc jest to wasza wina, i tu pokazujecie że macie graczy w *****, zamiast się ogarnąć i oddać mu ekwipunek. Grałem, teraz nie zagram, szczególnie że latają cziterzy i goście z x-rayem.

Władca nie ma dostępu do komend administracyjnych.

Twoja wypowiedz jest bez sensu. Podam przykład na pluginie factions:

Wice lider mimo zakazu wywala pobratymca i go zabija. I co wtedy? Ten członek ponosi konsekwencje które nasuwa lider, nie administrator. Administracja nie ingeruje w konflikty frakcyjne.

To samo tu. Dlaczego mamy oddać przedmioty? Bo Cesarz myślał że się ogarniecie? Bo Cesarz myślał że jesteście zgraną grupą? Nie, to nie nasza wina. Tak jak mówiłem wcześniej to wina Cesarza który ślepo myślał że umiecie normalnie grać.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Haki? Jakoś nikt nie zgłaszał. Masz dowody? Nawet pozwalam je przesłać tutaj, bo wątpię aby to miało miejsce. Gdyby ktoś oszukiwał to od razu ktoś by nam zgłosił wraz z dowodami.

Opublikowano

@UP

Więc włączcie to PVP na spawnie. Twoja wypowiedź jest bezsensowna, bo zabili go na terenie objętym ochroną, którą wyłączyliście bo jakiś dzieciak chce go zabić. Nieważne kto to zrobił, ale to zrobili, a skoro piszesz że to nie był w dodatku jakiś nieznajomy przywódca jednej z nacji, ale administrator, to się jeszcze sami dobijacie. Możecie się bronić, ale ktoś kto wejdzie sam zobaczy co się na tym serwerze dzieje. Chyba, że macie PVP on w mieście, to gratuluję.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Jutro (12.10.13) o godzinie 14:00 odbędzie się event "Wielki skarb"! Przygotujcie drewno, proch i szykujcie się do bitwy. Będą cztery drużyny, która pierwsza zniszczy pozostałe, bądź jako pierwsza odnajdzie skarb wygrywa event.
O co chodzi?
Budujecie statek. Będziecie mieli na to 10 minut. Wypływacie nim na morze i szukacie skarbu/niszczycie wrogów. Liczba statków na drużynę to dwa. Nie ma określonego schematu budowy, zróbcie to jak najlepiej potraficie. Gdy zniszczycie przeciwników musicie odnaleźć skrzynię, w której będzie pewna rzecz. Gdy ją znajdziecie dana drużyna wygrywa event.
Nagrody:
Pół stacka diamentów dla całej drużyny + vip* na okres miesiąca.
Każdy, kto weźmie udział otrzyma mały upominek od adminsitracji. 5 diamentów.

* - Vip tylko dla tych, którzy przeżyli.

~Culturis Team

Opublikowano

Serwer polecam z całego serwa! Bardzo ogarnięta administracja i gracze, gra na serwerze jest bardzo realistyczna! Polecam wszystkim :)

Opublikowano

@UP Więc włączcie to PVP na spawnie. Twoja wypowiedź jest bezsensowna, bo zabili go na terenie objętym ochroną, którą wyłączyliście bo jakiś dzieciak chce go zabić. Nieważne kto to zrobił, ale to zrobili, a skoro piszesz że to nie był w dodatku jakiś nieznajomy przywódca jednej z nacji, ale administrator, to się jeszcze sami dobijacie. Możecie się bronić, ale ktoś kto wejdzie sam zobaczy co się na tym serwerze dzieje. Chyba, że macie PVP on w mieście, to gratuluję.

Żaden administrator nie włączył pvp...

Administracja nie ingeruje w sprawy wewnętrzne państw. Nie włączyłem PvP, jedynie włączyłem możliwość otwierania skrzyń. Niczym się nie bawiłem więcej. Ja nie będę się wtrącał w permisje państw, nie mój biznes, a jeżeli władca tego nie ogarnia, (co jest raczej mało prawdopodobne) zmieniamy go.

...Chris4132, chyba źle zinterpretowałeś moją wypowiedź...

Opublikowano

zagram na 100%

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Ehh, ktoś się zalogował na moje konto.. Można prosić o UnRegister ? Mam Premium, mogę przesłać SS konta.

Mój Nick: Wamakaz

Hasło zostało wysłane na PW. :)