Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiada, system ulepszeń nie jest zły, lecz przeraża mnie ilość ulepszaczy i skrzynka z bonami. Bardzo mile zaskakującym pomysłem jest, prowadzenie Vlog'u i mam nadzieję, że będzie, to kontynuowane i uzupełniane.

Posiadam kilka pytań w stronę administracji:

Jaki jest przedział lvl nowych map?

Czy serwer był już testowany przez liczne grono graczy?

Jaki lvl można osiągnąć przy średniej grze, około 4H?

Koń na start jest podstawowy?? Myślę, że jeżeli tak, to lepszym rozwiązaniem na medium będzie bojowiec.

Czy na przedmioty nisko lvl'owe są potrzebne ulepszacze?

Od jakiego lvl'u będzie można się dostać na najniższy dungeon?

Kiedy pojawi się dla graczy sygnatura promująca serwer?

Drodzy gracze, jeżeli tylko możecie, to na zapowiedzi serwera klikajcie "lubię to", brakuje jeszcze 13, aby na start były do wyboru zwierzaki.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Hmm.. Server świetny @_@ Na pewno zagram :D Ale :

- Bronie są świetne, lecz te sztylety hmm.. nie przekonują mnie.. 80 i 90 lvl są ok, 120 i 130 niby też chociaż są do siebie podobne ( zmienił bym to ) ale te między nimi są okropne ;/

- Zbroje nie są brzydkie :) Jedyne co bym dodał to nowe świecenia poszczególnym zbroją ( jeśli się da ) np. 2 pierwsze zbroje 1 świecenie, 2 kolejne inne itd.

- Pety coś dodają? Różnią się czymś między sobą? Wszystkie wyglądają super :)

- Odrzucają też bonusy.. Rozumiem że to ma być medium, a nie easy, ale jednak wolał bym jak by było np. 2k hp i 3khp, a nie 1,2,3k hp -.- za dużo zmieniania i wchodzą tutaj ludzie z bs ;/

- Handlarze są ok, chociaż wieją hardem.. + ile są itemki u handlarza i + ile są kd :) na + ile można ulepszyć/zdobyć kd?

- Biżu wygląda fajnie, ale też mam pytanie : Jak wyglądają bony w biżuterii? Czy są takie same ale większe w lepszych itemach? Tzn. czy np. pierwsze kolce mają 2k hp, następne 3k itd. Czy bony się zmieniają? Typu pierwsze mają 1k hp, a drugie mają silny na zwierzęta...?

- O co chodzi z tą doliną przywódców? :P Kto pierwszy ten lepszy czy chodzi o to że żeby iść do dungeonu potrzeba 18 ludzi z kluczami ( jeśli to 2 to czy zwiększona została ilość max ludzi w pt? )

- Dungeony wyglądają fajnie, ale mam nadzieję że nie będzie to bezmyślne latanie do odpowiedniego miejsca by zabić bossa... I mam nadzieję że będzie się opłacać chodzić na dungeony ^^

- Expowiska są ok, ale z tego co wiem Mapa 4 światy jest za duża dla słabych komputerów i są lagi :/

Chyba tyle :P Wiem .. Dużo :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Powiedziałeś, że bojowiec po 2-3 dniach.. czyli w IS'ie go nie ma?

Poza tym co według Ciebie znaczy "wyrównanie szans w pvp"? Mam rozumieć, że woj body będzie mógł na lajcie ściąć BM'a? Oczywiście założyliście, że taki BM rozbija spoty/ metiny x3 dłużej i powinno być "coś za coś"? Nie wspominając, że nie ma możliwości rozbicia większości bossów z buta.

Opublikowano

W Twoim vlogu przeraziła mnie trochę jedna rzecz. 75lvl w 2tygodnie? Przecież na "prawdziwych" hardach, które teraz wychodzą to w 2tygodnie dobija się 99lvl.

I tu jest moje pytanie. Serwer na prawdę jest taki ciężki? No ale mimo wszystko i tak zagram z ekipą :)

Opublikowano

up

To jest raczej nieporozumienie. Na oficjalu idzie wbić 73-75lvl w jakieś 10 dni. (zaczynając od zera na nowym servie)

Napiszcie mi którego to startuje.

i.. Zwój zmiany profesji (mental>body) jest dostępny w grze/ is? Mam nadzieje, że nie.

Opublikowano

W Twoim vlogu przeraziła mnie trochę jedna rzecz. 75lvl w 2tygodnie? Przecież na "prawdziwych" hardach, które teraz wychodzą to w 2tygodnie dobija się 99lvl.

I tu jest moje pytanie. Serwer na prawdę jest taki ciężki? No ale mimo wszystko i tak zagram z ekipą :)

Ale ja mówiłem o graniu 2-3h dziennie nie 20h dziennie :P jak bedziesz gral wiecej to i w pare dni wbijesz :)

up

To jest raczej nieporozumienie. Na oficjalu idzie wbić 73-75lvl w jakieś 10 dni. (zaczynając od zera na nowym servie)

Napiszcie mi którego to startuje.

i.. Zwój zmiany profesji (mental>body) jest dostępny w grze/ is? Mam nadzieje, że nie.

1 rzecz wyżej napisałem, nie zwoju nie będzie

No to jest 50 lajków i mamy pety na start , fajnie :* , tylko szkoda ze tak późno start :D

Zgadza się pety dzisiaj zostaną dodane na start, a jeżeli prezka dojdzie do 100 lajków to będzie kolejna niespodzianka,

Pewnie zastanawiacie się czemu chcemy te lajki i wgl, a no po to, że widzimy zainteresowanie i motywuje nas to do kupna reklamy etc....

Powiedziałeś, że bojowiec po 2-3 dniach.. czyli w IS'ie go nie ma?

Poza tym co według Ciebie znaczy "wyrównanie szans w pvp"? Mam rozumieć, że woj body będzie mógł na lajcie ściąć BM'a? Oczywiście założyliście, że taki BM rozbija spoty/ metiny x3 dłużej i powinno być "coś za coś"? Nie wspominając, że nie ma możliwości rozbicia większości bossów z buta.

Jest to na tyle zotymalizowane, że osoby o tym samym eq zalozmy bm vs body. Nie ma tak , że bm zdejmie go na hita/dwa musi przejść pare serii :) Wydluzylismy to po to zeby pvp jednak troche trwalo :)
Opublikowano

Mówisz wbicie 70lvl w kilka dni?. To nie lepiej dać lżejsze wbijanie do np. 80/90lvl , a potem dopiero schody? :)

Wszyscy w chwile wbiją 80/90 lvl, a potem zacznie się narzekanie że wolno exp leci.. No będzie wolno leciał jak 80 wbijemy w 1 dzień, a gdy zaczną się schodzi do z 80 na 90 będziemy bić 4 dni...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nazwałem to VIDEO PROMOTION bo na trailer to nie wygląda ale mam nadzieję że do konkursu się zalicza : )

Zaliczy :)
Opublikowano

wg powinniscie zrobic zeby expilo sie caly czas fajnie i przyjemnie np 2 razy szybciej niz na ravii to by bylo perfekcyjnie pewnie przy no lifieniu w 3dni 75lvl by byl ale do groty nie wejda juz bez skilli :D

Opublikowano

Mam nadzieję że dungeony nie są zrobione tak by przechodziło się jeden przez godzinę :P... Fajnie jak są długie, ale siedzieć cały czas przez godzinę..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Mam nadzieję że dungeony nie są zrobione tak by przechodziło się jeden przez godzinę :P... Fajnie jak są długie, ale siedzieć cały czas przez godzinę..

Nie , każdy dungeon ma limit 30min najwiecej :P
Opublikowano

Ponad 160 ulepszaczy ? :O troche dużo ale co tam :) Może by jakąś vote albo raty troche zwiększyć ?

Na ile serwer jest opłacony ?

Jak z broniami 75 ?

Z broni 75 czy 65 next ?

veou4z.jpg

Opublikowano

Ponad 160 ulepszaczy ? :O troche dużo ale co tam :) Może by jakąś vote albo raty troche zwiększyć ?

Na ile serwer jest opłacony ?

Jak z broniami 75 ?

Z broni 75 czy 65 next ?

z 65 :)

co do rat hmmmm proponujcie :)

Opublikowano

A właśnie.. Co z PD? :> Możliwe że już było to poruszane, ale jakoś nie mam ochoty szukać na 5 stronach (lenistwo) :)

Raty są dobre... Za bardzo się przyzwyczailiście do standardu : Easy - max lvl w 3-5 dni, Medium - 2-3 tyg, Hard - 2-3 miesiące... Moim zdaniem powinno zostać jak jest ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

A właśnie.. Co z PD? :> Możliwe że już było to poruszane, ale jakoś nie mam ochoty szukać na 5 stronach (lenistwo) :)

Raty są dobre... Za bardzo się przyzwyczailiście do standardu : Easy - max lvl w 3-5 dni, Medium - 2-3 tyg, Hard - 2-3 miesiące... Moim zdaniem powinno zostać jak jest ;)

PD z metkow/bossow/ IS
Opublikowano

System Ulepszeń został zmieniony ze względów wizualnych (zmotywowały nas
wasze wypowiedzi,sugestie i opinie.)nowy system ulepszeń zostanie
zaprezentowany w ''Official Trailer #1 Dracos.pl'

który ukaże się na Youtube w godzinach Wieczornych Pozdrawiamy Administracja Dracos.pl

Opublikowano

A co powiecie na bronie do expa? :) Myślę że takie bronie zawsze się przydają ^^ Broń 75 lvl -> 120lvl ( jeśli później zwiększy się max lvl to dodać ).. Bronie na 75 lvl mogły by mieć mały % na potwory np. 10%, a bronie na 120 np. 15-20 %. Bronie na 75lvl dropiły by z ripka ^^...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...