Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak ktoś pisał już wcześniej (CheaTOver :3) Świetnym pomysłem było by wprowadzenie broni do expa, które robiłoby się z broni 75lvl. Przypuśćmy, że na tą broń dużo ulepszaczy by było potrzeba.

I jeszcze chciałem się zapytać jak szkolić kowalstwo? Jakieś księgi się dropi, czy wykonujemy misje np. od kowala? I jak wygląda zwiększenie szans procentowo, przy rozwiniętej tej umiejętności na maxa? Bo bez sensem było by gdyby kowalstwo rozwinięte perf podnosiło by szanse na ulepszenie o 5%, ale tak samo gdyby podnosiło o 50%...

Nowicjusz
Opublikowano

Zagram na 100%, projekt ciekawy jak i nowości, miejmy nadzieję, że serwer nie padnie po pierwszym ataku ddos.

Opublikowano

Jaki jest % na ulepszenie? ;)

ZR_o79.gif

Opublikowano

bardzo ogarnięta administracja sam osobiście nie zagram na serwerze bo w metina nie gram ale jak bym grał to bym na pewno zagrał na nim

Opublikowano

już jest 83 lajków i bd jeszcze więcej pewnie :p, z tego co mówiłeś za 100 lajków kolejna niespodzianka powiesz jaka ? :D
Czekam na serwer z niecierpliwością :P
Edit. co raz większe zainteresowanie serwerem widzę 446 osób w zapowiedzi :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, a raczej prośbę.

Kiedyś nie tak dawno ktoś na MPC do działu tworzenie czy tam gdzieś tam dodał taką bajerowską nową trawę 3d uber mega pro i każdy się tym jara :X te nowe tekstury są teraz wszędzie

Mowa o tym ->

aiho.jpg

Serdeczna prośba - możecie je sobie odpuścić i zostać przy standardowych? One tylko zamulają kompa i nic nowego nie wnoszą.

btw. może udostępnicie jakieś forum dyskusyjne? albo ts?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

A ja mam parę pytań po vlogu Małysza, a więc:

Kto jest głównym administratorem/pomysłodawcą/założycielem serwera? Laminero czy Małysz? Jaka jest rola Laminera, a jaka Małysza na tym serwerze?

Jaki będzie w końcu to serwer? Na vlogu u Laminera, było można wywnioskować, że będzie to medium, a Małysz mówi, że to easy...

Proszę o odpowiedź :)

Opublikowano

Wkoncu jakis konkret!

Pomyslcie nad tym zeby max lvl to byl 250 ;p

Maxymalny lvl podobno będzie 250, tylko będzie on zwiększany stopniowo. A te ulepszacze które są pokazane w zapowiedzi to są już przygotowane do 250lvl :)

Opublikowano

A co powiecie na bronie do expa? :) Myślę że takie bronie zawsze się przydają ^^ Broń 75 lvl -> 120lvl ( jeśli później zwiększy się max lvl to dodać ).. Bronie na 75 lvl mogły by mieć mały % na potwory np. 10%, a bronie na 120 np. 15-20 %. Bronie na 75lvl dropiły by z ripka ^^...

Ponawiam ^^

PS. 104 like ;D Co chcecie wprowadzić na start? :>

Zbieram like ;x

Opublikowano

Kiedy start ,bo nie doczytałem?

@BTW Postaram sie zrobic jakis fajny trailer i najlepiej żeby znani youtuberzy go wrzucili jak mi cos fajnego wyjdzie :P (Tak mam kanal na yt :D)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Administracja Serwera Dracos.pl ma przyjemność pokazać wam officialny system ulepszeń dla Postaci Wojownik

Dracos.pl Official Trailer #1 [W]ojownik+Bonus

http://www.youtube.com/watch?v=LJHgSz9ihV4

Zbroje i bronie w końcu pasują :D Moim zdaniem bomba, szczególnie bronie :) Co do tego update'u z broniami na 75 lvl do expa : Zanim ktoś wbije 75 lvl by w ogóle mieć broń na 75 i jeszcze np. 115 lvl by mieć drugą do expa ( jeśli wprowadzicie broń bo tej na 75 lvl ) to troszkę minie więc będzie czasu na update :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Czy jest 6th skill? Oby nie gdyż to psuje całą zabawę...

6 skill jest u sur i szmanów :P

Zbroje i bronie w końcu pasują :D Moim zdaniem bomba, szczególnie bronie :) Co do tego update'u z broniami na 75 lvl do expa : Zanim ktoś wbije 75 lvl by w ogóle mieć broń na 75 i jeszcze np. 115 lvl by mieć drugą do expa ( jeśli wprowadzicie broń bo tej na 75 lvl ) to troszkę minie więc będzie czasu na update :)

Pomyślimy :)

Hehe już ponad 120 lajków , normalnie idziecie jak burza , można wiedzieć jaka jest niespodzianka za 100 lajków bo nie powiedzieliście jeszcze :D

NIespodzianka to niespodzianka ;> W sumie dużo zalezy od tego ile lajków bedzie na koncu to moze bedzie mega niespodzianka :)

Narazie macie peta na start :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...