Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer zajebisty zagram na 100%. widać, że robiony nie na odwal tylko z chęcią i zaangażowaniem. :D

P.S. IsAmU przegląda temat, może się wypowie? <3

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer zajebisty zagram na 100%. widać, że robiony nie na odwal tylko z chęcią i zaangażowaniem. :D

P.S. IsAmU przegląda temat, może się wypowie? <3

I co ma napisać ' Polecam serwer ' i dostać warna? ^^

Kruszynka@ ty grasz ze względu tylko na te nagrody? z twoich wypowiedzi tak to wnioskuję ;) - skoro napisali, że dadzą nagrode na start to raczej dadzą co nie:)

Top@ serwer wygląda bardzo interesująca + widać po vlogach, że administracja nie ma 15 lat i chce zrobić dobry serwer :]

Opublikowano

Na tym filmie z ulepszeniami słabo widać więc napiszę:

dodajcie tym zbrojom połysk. Żeby nie było tak, że wcale się nie błyszczy na +9 a wokół niej latają iskry.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Na tym filmie z ulepszeniami słabo widać więc napiszę:

dodajcie tym zbrojom połysk. Żeby nie było tak, że wcale się nie błyszczy na +9 a wokół niej latają iskry.

Świecenie jest bardzo dobre. Inaczej widać w grze a na filmiku. Ps. Prosimy o pomysły na serwer(:

Opublikowano

Asek pisał, żebyśmy jakieś propozycje podesłali, no to ja mam kilka.

Po pierwsze: Radio odpalane z poziomu gry (wiele stacji do wyboru).

Dwa: Arena PVP, troszkę zmieniona. Zliczało by się serie zabójstw na tej arenie, osoba z największą serią killi pod koniec miesiąca dostanie jakiś upominek, czy tam coś.

Trzy: System patronów, w każdym mieście by stał patron danego królestwa. My możemy od któregoś lvl-a wykonywać dla niego misje, a w zamian otrzymamy losowe bonusy (błogosławieństwo) na okres 24h, po tym czasie możemy znów wziąć misję. (ewentualnie coś tu zmienić).

Cztery: Prostym, a fajnym dodatkiem do gry jest "Test DMG", na którym testujemy swoje DMG skili, hitów itd...

Opublikowano

Asek pisał, żebyśmy jakieś propozycje podesłali, no to ja mam kilka.

Po pierwsze: Radio odpalane z poziomu gry (wiele stacji do wyboru).

Dwa: Arena PVP, troszkę zmieniona. Zliczało by się serie zabójstw na tej arenie, osoba z największą serią killi pod koniec miesiąca dostanie jakiś upominek, czy tam coś.

Trzy: System patronów, w każdym mieście by stał patron danego królestwa. My możemy od któregoś lvl-a wykonywać dla niego misje, a w zamian otrzymamy losowe bonusy (błogosławieństwo) na okres 24h, po tym czasie możemy znów wziąć misję. (ewentualnie coś tu zmienić).

Cztery: Prostym, a fajnym dodatkiem do gry jest "Test DMG", na którym testujemy swoje DMG skili, hitów itd...

Świetnie. Pomysły mi się podobają przedyskutujemy je (: Proszę o Wiecej

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie! Na pewno wejdę jak wystartuję, oraz możecie liczyć na reklamę serwer u mnie na kanale yt. :)

Aha i chciałbym przedstawić kilka pomysłów, oraz zadać kilka pytań.

Pomysły:

- Statystyki, ale nie bonów, lecz: Zabójstw! O tak, zróbcie żeby dało się sprawdzić ile np. zabiliśmy graczy ze swojego królestwa, wrogiego i ile mobów.

Pytania:

- Będziecie zwiększać max lvl i dodawać nowe bronie / zbroje?

- Czy ciężko będzie wbić max lvl, oraz zrobić epiki?

- Czy napiszecie jakie bonusy dają pety?

- Jaki jest max lvl petów?

- Czy będzie można nagrywać serię na youtube z serwera?

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie! Na pewno wejdę jak wystartuję, oraz możecie liczyć na reklamę serwer u mnie na kanale yt. :)

Aha i chciałbym przedstawić kilka pomysłów, oraz zadać kilka pytań.

Pomysły:

- Statystyki, ale nie bonów, lecz: Zabójstw! O tak, zróbcie żeby dało się sprawdzić ile np. zabiliśmy graczy ze swojego królestwa, wrogiego i ile mobów.

Pytania:

- Będziecie zwiększać max lvl i dodawać nowe bronie / zbroje?

- Czy ciężko będzie wbić max lvl, oraz zrobić epiki?

- Czy napiszecie jakie bonusy dają pety?

- Jaki jest max lvl petów?

- Czy będzie można nagrywać serię na youtube z serwera?

1.System taki jest już dodany

2.Tak(:

3.Wszystko zależy od czasu gry i chęci

4.Zostanie to wam przedstawione w kolejnych Dracos.pl Official Trailer #

5.Zostanie to wam przedstawione w kolejnych Dracos.pl Official Trailer #

6.Oczywiście (:

Pozdrawiam i czekam na kolejne sugestie.

Uczeń
Opublikowano

duzo youtuberow widze :P bedzie co w szkole na lekcjach robic i bedzie co robic na wagarach: DD

Opublikowano

I co ma napisać ' Polecam serwer ' i dostać warna? ^^

Kruszynka@ ty grasz ze względu tylko na te nagrody? z twoich wypowiedzi tak to wnioskuję ;) - skoro napisali, że dadzą nagrode na start to raczej dadzą co nie:)

Top@ serwer wygląda bardzo interesująca + widać po vlogach, że administracja nie ma 15 lat i chce zrobić dobry serwer :]

Nie gram dla nagród mavex .. już się dopytać nie można ? po to jest zapowiedz chyba nie ? nawet jak by nagród jakiś nie było to bym grała bo serwer Pro ;) a jak nie wiesz o co chodzi to się najlepiej nie udzielaj :x

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Jak z tymi skillami będzie? ( Możliwe, że było ale dużo trochę czytania ) bo nie rozumiem systemu.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jak z tymi skillami będzie? ( Możliwe, że było ale dużo trochę czytania ) bo nie rozumiem systemu.

A czego tu nie rozumieć?

10ku do G i 10 Kamoli do P. Księgi, rady i egzo dropią z metinów ...

Opublikowano

Ilość ksiąg i kamieni wymaganych jest zmniejszona. już nie bd potrzebował ponad 50 książek żeby skill wbił na m+ albo g+ u nas wystarczy 1 kamień 1 ku do np. z m7 do m8 albo g6 do g7

Opublikowano

Jak będzie w końcu z tymi broniami 75 ?, będzie się je przerabiało na jakieś do expa ?

Opublikowano

Mógłbyś rozwinąć Co ze smokiem??

Chodzi mi czy bedzie on wykorzystany na serwerze? Nie wiem jakis drop z niego ulepszaczy na epiki itp.

@Edit

1ku do G

1 kamyk do P?

Nie lepiej 10? >.<

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Jak będzie w końcu z tymi broniami 75 ?, będzie się je przerabiało na jakieś do expa ?

Tak Będzie 1 osobny set broni z małym Dmg . Set ten będzie posiadał średnie i umki oraz bon na potwory niewykluczone że jeszcze na nieumarłych

Chodzi mi czy bedzie on wykorzystany na serwerze? Nie wiem jakis drop z niego ulepszaczy na epiki itp.

@Edit

1ku do G

1 kamyk do P?

Nie lepiej 10? >.<

Wszystko Ok tylko jaki Smok na naszym serwerze jest na tą chwile około 5/6 smoków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...