Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm czyli najpierw twierdzicie, że typek ma 4000 sm zamist 40000 sm. Dowód:yzmgj1.jpg

Post napisany o godzinie 18.40.

A teraz twierdzicie, że nikt nie kupił za przelew? Dowód: 9lo8uu.jpg

Śmierdzi mi tu na kilometr, skoro nikt nie kupił to skąd ma 4k sm? Kto zadaje sobie to samo pytanie like ;)

hahah pierdole ich i ten zaklamany serwer ide na xxx
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm na poczatku okazywalem szacunek do malysza i reszty ekpiy sadzilem ze to bedzie server na skale roku

liczba osob jest przerazajaca to jest bardzo dobry fakt

ale patrzac na to co oni zrobili trzeba sie porzegnac z serverem jeszcze przed startem

wierzchowiec 70 % na potwory 3 itemy na doswiadczenie pety i fryzurki caly biolog nawet petardy i pokrzywy sa 100 % na ku tez jest juz nie wspominajac o koniu ...

jedna wielka masakra ...

server na skale roku tak jak to juz pisalem ale chec zdobycia jak najwiecej $$ jest przerazajaca ... to zniszczy servwer

jak na razie nie polecam grac

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Hm na poczatku okazywalem szacunek do malysza i reszty ekpiy sadzilem ze to bedzie server na skale roku

liczba osob jest przerazajaca to jest bardzo dobry fakt

ale patrzac na to co oni zrobili trzeba sie porzegnac z serverem jeszcze przed startem

wierzchowiec 70 % na potwory 3 itemy na doswiadczenie pety i fryzurki caly biolog nawet petardy i pokrzywy sa 100 % na ku tez jest juz nie wspominajac o koniu ...

jedna wielka masakra ...

server na skale roku tak jak to juz pisalem ale chec zdobycia jak najwiecej $$ jest przerazajaca ... to zniszczy servwer

jak na razie nie polecam grac

widac ze jestes gimbuskiem bo tylko w is patrzysz a pisali ze to co w is bedzie do zdobycia w grze wiec co to za problem napinaczu

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Jeżeli jakaś mała gildia chce ts,udostępnie im ts`a za darmo (poprostu własny prywatny ts)

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

No troche dowaliliscie z tymi cenami w IS , jak do 3 dni uda mi sie pobrać clienta to bd gral, jakos wszedzie jak bez IS , i nie narzekam . Grajcie tez bez i nie płaczcie,

Proponowałbym w takim razie dać kupony sm zeby dropily z czegoś albo o polowe zmienjszyc cene sm

Opublikowano

Jezu a już myślałem że będzie coś fajnego kolejny syf,jprd jak chcecie zarobić to do pracy;] PRZESADA Z TYMI CENAMI

Ravia to samo kilka zł i już skille P podziękował cze

Opublikowano

nie no is żałosny wręcz 100 % pod is serwer . ale zagram nigdy majątku na is nie wydawałem i nie wydam . ;) i co z tego że nie będą mieć graczy jak im zalezy na tych co grają na is a tych co są bez isa w sumie mogą miec 4 literach ;) pozdrawiam

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

IS;

Błogosławieństwo Życia (25 sztuk) Błogosławieństwo Życia po użyciu przywraca Ci 100% Twoich punktów zdrowia.
-
Brakuje ci 52 Monet!
Błogosławieństwo Smoka (50 sztuk) Błogosławieństwo Smoka po użyciu przywraca Ci 100% Twoich punktów życia i magii.
-
Brakuje ci 33 Monet!

Blogo smoka lepsze i jest wiecej sztuk a jest tansze ? FUCK LOGIC

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja gram dla przyjemnosci i nie przejmuje sie ze ktos wydal kase na is - a niech ma co mnie to obchodzi wole sobie dojsc do tego sam nie musze zlotowek wydawac bo mam na co w realu :) - niektorzy sa zbyt zazdrosni

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Jakiś tydzień temu gdy o starcie serwera nikt praktycznie nie myślał, to administracja Nas zapewniła, że się na niczym nie zawiedziemy. A tu buuum! Patrze, a tam IS wypchany rzeczami po brzegi, ale najgorsze to są ich ceny. Laminero kiedyś tam mówił w swoim vlogu "Serwer nie dla pieniędzy/ nie pod is ...". Zobaczymy jak te rzeczy z IS będą leciały w grze, czy po prostu będzie sens konkurowania z ludźmi, którzy władowali w IS.

@AW

Gdzie wydropie miecz na 15lvl?

Opublikowano

Nie ma zadnych SM...

v1res tak na kazdym serwerze robi, prosta sprawa z edycją zawartosci strony, pewnie każdy z Was to potrafi a dajecie się takiej marnej prowokacji.

Laminero nawet nie sprawdzał zawartosci SM typka, tylko tak napisał, bo myślał, że na prawde doładował :-)

LwG

Opublikowano

6 minut, już się nie moge doczekać startu serwera. :DDD Mam nadzieję że nie będzie nudno i moglibyście urozmaicić drop z metków :) Powodzenia napewno wejde.

Opublikowano

NIe rozumiem trochę tego bólu dupy o ten is, przecież TUTAJ SĄ TACY PRZECIWNICY ISU - ZARZEKAJĄ SIĘ, ŻE NIC NIE WPŁACA, A POTEM SRU LECĄ SMS Z TELEFONU MAMY. Czy to podchodzi pod hipokryzje?

AW: Czy server wystartuje normalnie i nie będzie cofek, resetów na początku?

Opublikowano

Zapraszam do gildii ZajePlayboy (Chunjo)
mamy kanał VIP3 na ts-x.pl jak ktoś jest zainteresowany by dołączyć do
naszej ekipy wbij na teamspeak3

Opublikowano

Niby nie mogłem się doczekać, ale potem zauważyłem IS'a. Ehh... serwer zapowiadał się boski, teraz już wiem, że jest bardziej pod is'a niż Re*ential. Masakra, jeśli nie zamierzacie usunąć tych przedmiotów jak wierzchowce 70% potwory i nie zamierzacie zmniejszać cen w is to ja się żegnam. Zresztą pewnie nie tylko ja. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...