Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówicie, że 75 lvl w 2 tygodnie, 75 lvl to będzie jutro jak ktoś się obkupi.

Jakiś jaszczur 70 potwory, fryzura 10 potwory, więcej mi się nawet sprawdzać nie chce bo troszkę żałosne to jest ;x

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne, że jest do zdobycia. Bez przesady, będę się meczył pare dni a jakaś osoba dostanie od rodziców pieniążki i w 10 sekund ma to co ja ^^

No cóż takie jest życie, że jedni mają lepiej drudzy gorzej , ale jak dla mnie lepsza satysfakcja jest jak się samu wydropi niż kupi w is . :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Umiecie czytac kur.wa ludzie pisal dracos ze ceny zmieniaja bo nie te wgral

Z tego co widzę, to wierzchowiec z 1750 sm został edytowany na 400 sm, gdzie sms za 30 zł to 170 sm. Trzeba wydać 90 zł smsem na jebanego wierzchowca, damn it, małysz.. hajs się nie zgadza, ale na nas nie zarabiaj ;o

pazerność na hajs, aww

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Proponuje zmniejszyc ten smieszny bon 70% na potwory jak zreszta wiekszosc ludzi .

Z tym bonem gra bedzie tak bezsensowna ze ludzie z pelna kieszenia wklepia setke w 2 dni , dodatkowo bicie bossow przez to bedzie mega ułatwione .

Opublikowano

Mówicie, że 75 lvl w 2 tygodnie, 75 lvl to będzie jutro jak ktoś się obkupi.

Jakiś jaszczur 70 potwory, fryzura 10 potwory, więcej mi się nawet sprawdzać nie chce bo troszkę żałosne to jest ;x

ślepy mnichu, nie rozumiesz, że 75lvl w 2 tygodnie to jak ktoś nie maniaczy i gra 2-3h? Beka.

Opublikowano

Z tego co widzę, to wierzchowiec z 1750 sm został edytowany na 400 sm, gdzie sms za 30 zł to 170 sm. Trzeba wydać 90 zł smsem na jebanego wierzchowca, damn it, małysz.. hajs się nie zgadza, ale na nas nie zarabiaj ;o

pazerność na hajs, aww

dokladnie a pierdolą na FuBu ze leci hajs tylko ze na balmorce za 30zł kupisz konia, wierzchowca, i jeszcze SM zostana

Opublikowano

Te ceny w is to już zmniejszone? Bo jeśli to jest dla nich zmniejszenie to raczej tego nikt nie będzie kupował...Takiego wierzchowca na 480h powinno się za 170 sm max. A nie 400 ja pierdole. Radze zmniejszyć te ceny bo to będzie porażka. Jak dla mnie to ceny powinny spaść o min. 50% albo za 30zł sms dostawać 400 sm a nie 170...

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

ślepy mnichu, nie rozumiesz, że 75lvl w 2 tygodnie to jak ktoś nie maniaczy i gra 2-3h? Beka.

Nawet taki, który gra 3h przy pełnym wykupieniu się, posiadając z 200% expa, 80 czy ileś tam na potwory jest w stanie to wbić w 1 dzień, odśwież sobie mózg.

Opublikowano

mialbyc serwer roku ........ IS = dno roku.... mialo byc tak fajnie :) wydajcie sobie 350 zl to topke macie.. tak to chyba odpuszcze ;)

ziom tutaj to 350zł za mało bedzie

na innych serwerach np ravia za taką sume jestes ustawiony do konca gry :)

jak nie zmniejsza wszystkich cen o 50% to ja dziekuje za taki serwer kurwa IS jak na PL/u

czekaja tylko na szybki zarobek juz mogliście lepije zrobić płatną rejestracje za 5zł i bym wam na opłate maszyny starczylo ale po co lepiej zarobić hajs a malysz niech spłaci swoje dlugi

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się przecież mówił że ceny zmniejszy , a jak wam ceny nie odpowiadają to wcale w is pakować nie musicie przecież wam nie każe , a jak chcecie to nie grajcie w cale płakać nie będziemy ( inni gracze co nie kupują w is ) :P

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Co to za kosmiczne ceny w is? Żeby kupić pd na 3dni 11zł. grałem już na tylu serwerach i ceny były pd na 7 dni po 6-7zł. Fryza żeby kupić muszę wydać ponad 30zł!!! Ponieważ nie mam możliwości zrobienia przelewu, jak ceny w is pozostaną nadal takie same rezygnuje z serwera. Weźcie pod uwagę że większość korzysta z formy płatności sms.

Opublikowano

Kurwa ogarnijcie się.. Najlepiej... By ktoś wydawał setki czy tysiące złotych byście mieli sobie na czymś pograć.. Ktoś wam kupuje gry na PC? Ktoś nieznajomy.. Od tak? No NIE.. To czemu oni mają dawać wam fajnego privka za nic? Po to jest is by mieli też coś z tego... Nie chcecie kupować to nie kupujcie Jezu i skończcie z tym marudzeniem..

Zbieram like ;x

Opublikowano

IS = masakra

Ceny są kompletnie nieadekwatne do monet jakie się dostaje (funkcja sms jest chyba najbardziej skrzywdzona)

SMS

170 monet = 30zł - a powinno być przynajmniej 250

PRZELEW

250 monet = 20zł

To trochę przesada, na żadnym innym serwerze nie widziałem tak nieopłacalnego itemshop'a jeżeli chodzi o sms'y

Powodzenia jeżeli ktoś będzie chciał sobie zakupić pd + rękawice + wierzchowca itd. to będzie musiał pół wypłaty zastawić xD

Opublikowano

Kurwa ogarnijcie się.. Najlepiej... By ktoś wydawał setki czy tysiące złotych byście mieli sobie na czymś pograć.. Ktoś wam kupuje gry na PC? Ktoś nieznajomy.. Od tak? No NIE.. To czemu oni mają dawać wam fajnego privka za nic? Po to jest is by mieli też coś z tego... Nie chcecie kupować to nie kupujcie Jezu i skończcie z tym marudzeniem..

Człowieku ale ty zrozum że oni by się nawet z takiego is nie utrzymali, bo kto by tam kupował w ogóle? Chyba tylko FuBu....a już koniec tematu przecież napisali na forum że zmieniają ceny w is.

A tak właściwie to wie ktoś czy pety są na start czy tylko is?

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Ceny w is są zbyt duże (pety po 200sm? powinny być max po 100-150sm) tak samo wierzchowce, więcej osób to kupi, jak będzie taniej, ponieważ nikt nie będzie wydawał 50-100 zł na wierzchowca którego mają przez np. 10h.

ps: Wiem że ceny zmieniają, albo i nawet już skończyli zmieniać (tego nie wiem)

Jeśli nadal zmieniacie ceny to dobrze, a jeśli te co są teraz, to są zbyt wysokie. Sam miałem zamiar kupić peta, wierzchowca i może kilka innych rzeczy w is, ale patrząc na aktualne ceny, nie mam zamiaru nic kupować.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

NO TAK TERAZ W IS ZA 100 ZŁ JEST 1400 MONET TO JAK KTOŚ KUPIŁ SOBIE PRZED ZMIANĄ TO MA 600 MONET DO PRZODU. Kur*a świetnie ogarnięta administracja widze

@DOWN

ale nie tylko za 100 zł zostało zmienione inne tez ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...