Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO TAK TERAZ W IS ZA 100 ZŁ JEST 1400 MONET TO JAK KTOŚ KUPIŁ SOBIE PRZED ZMIANĄ TO MA 600 MONET DO PRZODU. Kur*a świetnie ogarnięta administracja widze

Nikt nie kupił.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh, moglibyście dać 250-300 monet za sms 30zł bo nadal jest lekka przesada.

@antywarn:

1. Jakie szkatułki dropiom z mobów i co z nich można zdobyć?

2. Podacie bonusy petów z is?

@edit: @up Zerknij na moją wiadomość na pw, do ciebie

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Client z megaupload sciaga mi sie 50kb/s a z mega.co.nz przy 8% się zawiesza ;/ Czyli pogram sobie za jakieś 3-4h ..

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

PD 7 dni - 91 sm

SMS 17 zł - 90 sm

w chuj ci administratorzy pazerni na hajs, powinniście is wyłączyć : )

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Ehh, moglibyście dać 250-300 monet za sms 30zł bo nadal jest lekka przesada.

@antywarn:

1. Jakie szkatułki dropiom z mobów i co z nich można zdobyć?

2. Podacie bonusy petów z is?

@edit: @up Zerknij na moją wiadomość na pw, do ciebie

Czy Ty kurwa nie możesz zrozumieć, że za SMS'a dostają mniej niż za przelew? Wejdź kurwa sobie do sklepu w LoLu i tak samo jest.. ja pierdole. To, że jesteś gimbusem i nie masz konta w paypalu czy nie potrafisz używać PSC to nie nasza wina.

Przykro mi, że nie podpierdolisz mamusi komóreczki i nie wyślesz sms'a na konika.

I niech jeszcze ktoś napisze "serwer pod IS" a pod co ma być kurwa? Co? Może mają z własnej kieszeni opłacać maszynę? Tępi, zawistni Polacy.. czasem się wstydze mojej narodowości przez was.

Opublikowano

Czy Ty kurwa nie możesz zrozumieć, że za SMS'a dostają mniej niż za przelew? Wejdź kurwa sobie do sklepu w LoLu i tak samo jest.. ja pierdole. To, że jesteś gimbusem i nie masz konta w paypalu czy nie potrafisz używać PSC to nie nasza wina.

Przykro mi, że nie podpierdolisz mamusi komóreczki i nie wyślesz sms'a na konika.

I niech jeszcze ktoś napisze "serwer pod IS" a pod co ma być kurwa? Co? Może mają z własnej kieszeni opłacać maszynę? Tępi, zawistni Polacy.. czasem się wstydze mojej narodowości przez was.

flat,550x550,075,f.jpg

Ale w innych grach i itemshopach nie ma aż takiej przepaści.

30zł - 190 monet = 60zł (380)

20zł - 220 monet = 60zł (660)

Prawie 50% różnicy, czyli przepaść niesamowita - w innych grach jest to max. 25% a więc Twój argument jest inwalidom i wypierdalaj!

@AW

Mam nadzieję że będzie coś jeszcze zmienianie w tym IS - najbardziej liczę na sms'y

Opublikowano

Ty, kurwo, światowa. Ty masz PSC i wypierdalaj wyjebać hajs, też wydam, chodzi o gospodarkę serwera.

Lepiej postawić is, w którym nikt nic nie kupi, czy dać mniejsze i żeby kupiło 5x tyle osób? Myślenie nie boli.

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Jeśli masz kogoś wyzywać, to najpierw upewnij się że masz rację, ponieważ już kilka lat temu skończyłem gimbaze, więc co najwyżej gimbusem możesz być ty. Wystarczy pomyśleć, może nie każdy ma zamiar robić przelew, bo woli wysłać sms'a skoro ma na koncie zaliczmy 50zł z czego 30 mu się nie przyda, rozumiesz? a i nie nazywaj mnie: dzieciakiem, gimbusem itd., a jeśli masz jakiś problem to zapraszam na ts3, ew. to jakiegoś baru na piwo i tam się wszystko wyjaśni.

@antywarn:

Jakie itemki można wydropić ze szkat, które dropiom z mobów?

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

dokladnie a pierdolą na FuBu ze leci hajs tylko ze na balmorce za 30zł kupisz konia, wierzchowca, i jeszcze SM zostana

Bronisz Fubu To wypierdalaj do wieprza Prawic Moraly innym !!!!!!!!!!

@AW

Do ktorego expic na dzikusach?

Opublikowano

Ty, kurwo, światowa. Ty masz PSC i wypierdalaj wyjebać hajs, też wydam, chodzi o gospodarkę serwera.

Lepiej postawić is, w którym nikt nic nie kupi, czy dać mniejsze i żeby kupiło 5x tyle osób? Myślenie nie boli.

Od kiedy Ty płaczesz, że za drogo? Przecież wylizałeś na poprzednim serwerze prywatne zuo itp i posprzedawałeś z gildią eq i dodałeś "mogę przestać grać w metina bo jestem taki bogaty" więc pytam się.. gdzie ten Twój hajs kaciku z firlesów?

PS

Przerobiony tekst Sokoła :

Coś tam jeszcze pierdoliłeś, że za drogo pety i wierzchowce..

Nie kupuj ich! ONE NIE SĄ DLA LAMUSA.

Opublikowano

nie bulwersuj się :/ zacznimy od tego, że więcej osób ładuje sms'em -> wychodzi na jedno

2. lepiej żeby więcej osób kupiło jak is będzie tańszy niż mniej jak będzie droższy

3. to, że ty kradniesz mamie która cięzko musi harować pieniądze nie znaczy, że każdy tak robi ;)

aw@

czy medale dropiom lepiej czy tak jak na pl?

Opublikowano

nie bulwersuj się :/ zacznimy od tego, że więcej osób ładuje sms'em -> wychodzi na jedno

2. lepiej żeby więcej osób kupiło jak is będzie tańszy niż mniej jak będzie droższy

3. to, że ty kradniesz mamie która cięzko musi harować pieniądze nie znaczy, że każdy tak robi ;)

aw@

czy medale dropiom lepiej czy tak jak na pl?

Drop medali jest powiększony kilkakrotnie.

Jeśli masz jakieś pytania to pisz śmiało, postaram się na nie odpowiedzieć jeśli oczywiście będę znać odpowiedź.

@edit: Za ile wejdzie ktoś z administracji ts3? Bo czekam i czekam, żeby mi kanał założyli i tak od kilkunastu minut już nikogo tam nie widać -.-

Opublikowano

wyje-bao-bao ts'a

24790528697226300755.png

Opublikowano

Hm czyli najpierw twierdzicie, że typek ma 4000 sm zamist 40000 sm. Dowód:yzmgj1.jpg

Post napisany o godzinie 18.40.

A teraz twierdzicie, że nikt nie kupił za przelew? Dowód: 9lo8uu.jpg

Śmierdzi mi tu na kilometr, skoro nikt nie kupił to skąd ma 4k sm? Kto zadaje sobie to samo pytanie like ;)

12412png_nennnnw.png

»ωнαтєvєя yσυ sαy, sαy ιт ωιтн cσnvιcтισn.«

Opublikowano

PD ( tydzien ) - 91 sm

doladowanie za 20 zl - 90 sm

Rozjebaliscie system chlopcy. Jeszcze te wymysle itemki z niepotrzebnie przesadzonymi bonusami. IS IS IS IS . Z ast*um bylo to samo, pierwsze graczy nie sluchali a teraz ich nie maja :) tu bedzie podobnie jezeli sie to nie zmieni.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...