Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten system zgłoszeń to pic na wode tych zgłoszeń oni pewnie nawet nie otrzymują- kontakt z adminami jest zerowy bo juz drugi dzień na wszelakie sposoby probuje odzyskać konto- bez skutków. Nie dość że zainwestowałem troche w ten serw to jeszcze tak mnie olewają. Nie ma odp. ani na GG ani na system zgłoszeń ani na PW na tym ich forum.

Akurat kontakt z Administracja jest idealny, jakos ja dostalem odpowiedz na zgloszenie. A Ty jezeli jakos nie dostales odpowiedzi, to znaczy ze zgloszenie bylo nie jasne i zagmatfane. Proponuje czesciej odwiedzac TS.

Serwer nastawiony pod is ? ty chyba nie wiem co mówisz. Truty dropią z zinów i z bossów na mapie 160, zresztą jest tego pełno w sklepach, dziś widziałem nawet po 800k. Smocze Monety, można kupić za yangi w grze, pety dostajemy z questa na 75 poziom, więc nie rozumiem dlaczego uważasz, że serwer jest mocno nastawiony na is.

Polecam serwer i zapraszam.

Masz całkowicie racje, bez IS'i mozna spokojnie byc kozakiem na tym serwerze, z reszta jak i na kazdym, a jezeli ktos expić nie potrafi, to juz nie jest zmartwienie Administracji. Zwroc uwage, że to nie Easy tylko Medium.

Truta dropi banalnie, na zinach ciezko, ale na 160+ z metkow i bosow to standard.

Wczoraj admini rozdawali truty za free dlatego ceny spadły. Tak były minimum po 1,5 kk

Był wlam przez bylego technika, wszyskie rozdane itemy zostaly wyczyszczone bez żadnej cofki, wiec Administracja postarala sie o wasze lv i czas ktory na to poswieciliscie.

Zrobić cofke, to nie problem - parę minut i można grać (majac pare godzin zmarnowanych na exp i drop) Gruby wolał zarwać nocke i pol dnia i usunąć wszyskie itemy. Tak ciezko to docenić ?

serwera nie polecam, multitabs to totalny kretyn jak i ich ta cała banda (shaders, variatek itp.) -_- gówno serwer i tyle. hejt mode on

Czyżby exp za ciezki ? Grać nie potrafisz i marudzisz ? Standardowe zachowanie niedojrzałego bachora.

Skoro chcesz argumenty to tutaj takie małe jak się zachowuje Gruby.

PS. To nie moja rozmowa tlyko kolegi.

A tu dowodzik na zachowanie Multitabsa:

http://w250.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2LoH3uvdSd6

A tu Gruby, również nie moja rozmowa:

<12:56:19> You were banned for 5 days from the server by "kibol" (Obraza ADMINISTRACJI )

A tu mały filmik na faworyzację:

http://www.youtube.com/watch?v=mbXwq_ASEwE

@Top Serwera nie polecam, jedynie faworyzacja i bany lecą za prawdę, prywatne venty i navi czeka tylko na tym serwerze, ale niestety już było ale woleli powiedzieć, że to włam.

Nie chce mi sie cytować całego posta, ale skompromitowales sie jeszcze bardziej, niż na swoje narodziny. Troszke argumentacji a pogadamy. A i zainwestuj w internet z biedronki, bo widzę, ze ten z Lidla zawodzi. A na filmiku doskonale przedstawiles wzorowe utrudnianie gry innym graczą. To nie bylo ksucie, tylko ewidentne atakowanie drugiej osoby. Pozdro nobie.

Ile osob gra w godzinach szczytu?

Ninja dobry na tym serwerze?

czy węgiel z czarnobyla nadaje sie do spożycia?

ile czarnych plamek ma biedronka?

Z kad wziąsć smalec w dzisiejszych czasach?

Jak ma na imie Janina od Jana Jancewicza?

Czy Bernardyn Moze byc rudy?

Co poradzic na zmarszczki kutasa?

1 - mniej wiecej 600-700 online (czasami jest tlok, w pozytywnym tego slowa znaczeniu )

2 - Ninja niezły, archer mocny, bynajmniej ja mam problemy z nim w PVP

3 - Jestem fanem węgla, polecam ten brunatny, po drzewnym z Czarnobyla mam wzdęcia.

4 - biedronka jest w kropki bordo ;)

5- Ubij świniaka i przetop tłuszczyk ( do tego cebulka + skwareczki i czosnek OBOWIĄZKOWO )

6 - Zapytaj Grubego ;)

7 - Je łysy

8 - Olejek arganowy ;]

Ktokolwiek dostał odpo na zgłoszenie ?

Ja dostalem odpowiedz, rozważoną pozytywnie, w razie watpliwosci zapraszam na TS

414636.gif

Opublikowano

Akurat kontakt z Administracja jest idealny, jakos ja dostalem odpowiedz na zgloszenie. A Ty jezeli jakos nie dostales odpowiedzi, to znaczy ze zgloszenie bylo nie jasne i zagmatfane. Proponuje czesciej odwiedzac TS.

Masz całkowicie racje, bez IS'i mozna spokojnie byc kozakiem na tym serwerze, z reszta jak i na kazdym, a jezeli ktos expić nie potrafi, to juz nie jest zmartwienie Administracji. Zwroc uwage, że to nie Easy tylko Medium.

Truta dropi banalnie, na zinach ciezko, ale na 160+ z metkow i bosow to standard.

Był wlam przez bylego technika, wszyskie rozdane itemy zostaly wyczyszczone bez żadnej cofki, wiec Administracja postarala sie o wasze lv i czas ktory na to poswieciliscie.

Zrobić cofke, to nie problem - parę minut i można grać (majac pare godzin zmarnowanych na exp i drop) Gruby wolał zarwać nocke i pol dnia i usunąć wszyskie itemy. Tak ciezko to docenić ?

Czyżby exp za ciezki ? Grać nie potrafisz i marudzisz ? Standardowe zachowanie niedojrzałego bachora.

Nie chce mi sie cytować całego posta, ale skompromitowales sie jeszcze bardziej, niż na swoje narodziny. Troszke argumentacji a pogadamy. A i zainwestuj w internet z biedronki, bo widzę, ze ten z Lidla zawodzi. A na filmiku doskonale przedstawiles wzorowe utrudnianie gry innym graczą. To nie bylo ksucie, tylko ewidentne atakowanie drugiej osoby. Pozdro nobie.

1 - mniej wiecej 600-700 online (czasami jest tlok, w pozytywnym tego slowa znaczeniu )

2 - Ninja niezły, archer mocny, bynajmniej ja mam problemy z nim w PVP

3 - Jestem fanem węgla, polecam ten brunatny, po drzewnym z Czarnobyla mam wzdęcia.

4 - biedronka jest w kropki bordo ;)

5- Ubij świniaka i przetop tłuszczyk ( do tego cebulka + skwareczki i czosnek OBOWIĄZKOWO )

6 - Zapytaj Grubego ;)

7 - Je łysy

8 - Olejek arganowy ;]

Ja dostalem odpowiedz, rozważoną pozytywnie, w razie watpliwosci zapraszam na TS

Czytanie nie zawodzi filmik jak i rozmowa nie była moja gdybym swoje wstawił to by już tego serwa nie było, bo pw mam aż zaspamione od nich jak i gg.

@Top Serwera nie polecam, ponieważ w teamie są takie osoby jak shaders,variatek i multitabs a to są totalni ,,cenzura" (wstaw coś w te cudzysłowie). Pozatym na serwie lata ciągle lewe eq i ulepy z włamu.

Opublikowano

Czytanie nie zawodzi filmik jak i rozmowa nie była moja gdybym swoje wstawił to by już tego serwa nie było, bo pw mam aż zaspamione od nich jak i gg.

@Top Serwera nie polecam, ponieważ w teamie są takie osoby jak shaders,variatek i multitabs a to są totalni ,,cenzura" (wstaw coś w te cudzysłowie). Pozatym na serwie lata ciągle lewe eq i ulepy z włamu.

Piszesz chyba setny raz to samo.

Nie rozumiesz, że nie ma serwera idealnego?

Zupełnie nie rozumiem, dlaczego boli cię, że graczom podoba się ten serwer. Jeśli ktoś chce niech gra. Jaki jest sens zniechęcania wszystkich?

Napisałeś raz opinię o serwerze, wystarczy.

Skończ już walić te smuty, bo to się nudne zrobiło :|

@Topic:

Jeśli chodzi o serwery easy/medium, to ten na tle innych i tak wypada nieźle.

Wiele osób wbiło już max lv, miejmy nadzieję, że administracja podjęła już jakieś kroki w kierunku aktualizacji.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Serwer on? bo sciagnalem klienta i tam gdzie powinno byc CH ... mam: start o 18 i nie wiem czy wszystko jest w porzadku?

Opublikowano

Serwer on? bo sciagnalem klienta i tam gdzie powinno byc CH ... mam: start o 18 i nie wiem czy wszystko jest w porzadku?

Serwer cały czas działa, pobierz patchera z strony głównej i powinno normalnie działać ;)

xD 

Opublikowano

a ja czekam od 10 rano do 18 zeby mi sie wlaczyl -.-... dobra dzieki za pomoc odezwe sie za pare minutek jak mi sie spatchuje :)

Opublikowano

Jest patcher czy tylko clientem pobierac?

Bo przydaloby sie ..

Siedze na laptopku i troche trudno

Wiec prosze o odpowiedz. :)

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Jest patcher czy tylko clientem pobierac?

Bo przydaloby sie ..

Siedze na laptopku i troche trudno

Wiec prosze o odpowiedz. :)

patcher jest w dziale pobierz gre na stronie :) pobierz clienta i wrzuc tam patchera

Opublikowano

Tylko problem jest w patcherze z 30min by sie zrobilo, a tak to client mi sie bedzie pobieral 12h - Tak pisze ;/

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Licznik graczy stoi na 301 ogarnijcie to po 1 po 2. Coś pustki w m1 jinno :| widać gracze zmądrzeli i nie wchodzą tutaj .

chyba byłeś na ch4 to moze pustki .

Tylko problem jest w patcherze z 30min by sie zrobilo, a tak to client mi sie bedzie pobieral 12h - Tak pisze ;/

ale musisz mieć clienta a potem wrzucasz aby zaktualizować pliki

Opublikowano

Wiem ;/

Opublikowano

Server niby spoko, ale administracja ma ludzi w dupie, albo przynajmniej mnie ;) Kazda proba skontaktowania sie z administracja w sprawie straconych sm'ow konczyla sie niepowodzeniem, albo odpowiedzia "wszystkie zgloszenia zostana rozpatrzone" i jeb, zamkniecie chatu (taka odpowiedz dostalem po godzinie prob skontaktowania sie z administracja na ts3) Podobna sytuacje z sm'ami miala kolezanka ktora tez zostala olana cieplym moczem przez administracje. Zeby chociaz dali jakas odpowiedz, a tu nic.. Wiec jesli ktos chce sobie spokojnie pograc to server jak najbardziej polecam, ale na pomoc ze strony administracji nie liczcie raczej, a przynajmniej nie na szybka pomoc. Ja z serverem sie zegnam, powodzenia w rozwoju i bardziej zainteresujcie sie problemami graczy. Pozdrawiam

Unlucky :>

Opublikowano

Server niby spoko, ale administracja ma ludzi w dupie, albo przynajmniej mnie ;) Kazda proba skontaktowania sie z administracja w sprawie straconych sm'ow konczyla sie niepowodzeniem, albo odpowiedzia "wszystkie zgloszenia zostana rozpatrzone" i jeb, zamkniecie chatu (taka odpowiedz dostalem po godzinie prob skontaktowania sie z administracja na ts3) Podobna sytuacje z sm'ami miala kolezanka ktora tez zostala olana cieplym moczem przez administracje. Zeby chociaz dali jakas odpowiedz, a tu nic.. Wiec jesli ktos chce sobie spokojnie pograc to server jak najbardziej polecam, ale na pomoc ze strony administracji nie liczcie raczej, a przynajmniej nie na szybka pomoc. Ja z serverem sie zegnam, powodzenia w rozwoju i bardziej zainteresujcie sie problemami graczy. Pozdrawiam

Według Ciebie Ty jeden jesteś na serwerze?

No tak, teraz tylu egoistów :(

Opublikowano

Według Ciebie Ty jeden jesteś na serwerze?

No tak, teraz tylu egoistów :(

Wcale nie mowie, ze jestem sam na serverze, nie chodzi mi o to, ze te sm'y maja byc juz zwrocone.. chcialem sie tylko dowiedziec co z tym bedzie, czy te sm'y poszly sie "kochac" czy zostana zwrocone osobom ktore je potracily. Nie dostalem zadnej satysfakcjonujacej odpowiedzi, bo tej od Shadersa "wszystkie zgloszenia zostana rozpatrzone" za satysfakcjonujaca uznac nie moge. Ciagle tylko te zgloszenia zgloszenia zgloszenia jakby nie dalo sie normalnie napisac w jednym krotkim zdaniu. To wy powinniscie sie starac przywrocic stan rzeczy sprzed offki servera, a nie teraz kazdy musi sie prosic.

Unlucky :>

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...