Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdolisz głupoty. Pokaż mi przepustki w IS.

Szanuje graczy, nie dzieciaków którzy myślą, że są jedyni bo tak ich rodzice wychowali że mają być centrum uwagi. Wszyscy potrafią poczekać, czekają i pomoc otrzymują, no ale zawsze musi się trafić jakaś osoba która spina się jak baranie jaja myśląc, że robi łaskę grając na serwerze.

Szykuje się nowa aktualizacja - poprawa obecnych dungeonów a także kilka nowych, dodatkowo nowy set zbroi broni oraz biżuterii, jednakże to nie wszystko... :)

Nie robie zadnej łaski to raz, a dwa.. Dzieciakiem nazywasz osobe ktora poprostu chce sie dowiedziec czy odzyska sm'y czy nie? Gdybym dostal JAKAKOLWIEK odpowiedz to bym dal spokoj, ale nikt mi nic nie chcial odpisac przez 48h. Mam prawo byc zly? mam. Mam prawo wyrazic opinie? oczywiscie ze mam, od tego jest ten temat. Pozdrawiam. Poki co to Ty zachowujesz sie jak dzieciak bo nie potrafisz napisac normalnie jak czlowiek tylko sypiesz kurwami na prawo i lewo, obrazajac innych. Nie moja wina ze nie potrafisz przyjac krytyki, a powinienes byc na to przygotowany stawiajac server, bo zawsze znajdzie sie osoba ktorej cos nie bedzie sie podobalo (w tym przypadku jestem to ja). Dziekuje dobranoc. Tyle, bo robi sie tu niepotrzebny spam.

Unlucky :>

Opublikowano

Nie robie zadnej łaski to raz, a dwa.. Dzieciakiem nazywasz osobe ktora poprostu chce sie dowiedziec czy odzyska sm'y czy nie? Gdybym dostal JAKAKOLWIEK odpowiedz to bym dal spokoj, ale nikt mi nic nie chcial odpisac przez 48h. Mam prawo byc zly? mam. Mam prawo wyrazic opinie? oczywiscie ze mam, od tego jest ten temat. Pozdrawiam. Poki co to Ty zachowujesz sie jak dzieciak bo nie potrafisz napisac normalnie jak czlowiek tylko sypiesz kurwami na prawo i lewo, obrazajac innych. Nie moja wina ze nie potrafisz przyjac krytyki, a powinienes byc na to przygotowany stawiajac server, bo zawsze znajdzie sie osoba ktorej cos nie bedzie sie podobalo (w tym przypadku jestem to ja). Dziekuje dobranoc. Tyle, bo robi sie tu niepotrzebny spam.

Mhm... czytając to co piszesz aż żal mi się ciebie robi, postaw się na miejscu administracji i dostawaj około 400 wiadomości dziennie i wszystkie przeczytaj oraz odpisz na nie. To też jest człowiek, możliwe ze ma pracę oraz życie osobiste. Pomyśl zanim coś napiszesz, a że czekasz 2-3-5 dni aż ci odpowie to możesz także wejść na TS oraz z nim pogadać prawda?

Opublikowano

Czytam ten temat i stanę po stronie Grubego, ponieważ praktycznie sam ogarnia serwer, a pomocy z SM czy tam z innymi rzeczami, potrzebuje wielu, uważam, ze GRUBY powinien wziąć sobie osobę zaufaną, ogarniętą i cierpliwą do pomocy.

Chłopaki napiszcie na forum serwera na pewno ktoś wam odpisze, sam widzę, jak ludzie zakładają tematy i dostają odpowiedzi.

Pozdrawiam :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Co z ts3? Włam czy co?

eilf.png

nie nie włam tylko była ranga jakaś zrobiona z prawami edytowania i każdy użytkownik mógł sobie ja nadać.

Opublikowano

Czytam ten temat i stanę po stronie Grubego, ponieważ praktycznie sam ogarnia serwer, a pomocy z SM czy tam z innymi rzeczami, potrzebuje wielu, uważam, ze GRUBY powinien wziąć sobie osobę zaufaną, ogarniętą i cierpliwą do pomocy.

Chłopaki napiszcie na forum serwera na pewno ktoś wam odpisze, sam widzę, jak ludzie zakładają tematy i dostają odpowiedzi.

Pozdrawiam :)

Dokładnie, lecz tu nie chodzi o "Strony" lecz o sam fakt że osoby 3 które wnioskując nigdy nie miały serwera biorą się za krytykowanie administracji. Myślę jednak że gdyby mieli do czynienia z -+200 wiadomościami dziennie ciekawe czy by się wyrobili gdyż wszystkie trzeba przeczytać oraz na nie odpowiedzieć. A teraz co do wiadomości wysłanych dawno temu, nie odpowiedzieli? To znaczy że albo nie dostosowałeś się do wzoru albo wiadomość jest nie czytelna.

Opublikowano

Proponuję wprowadzić jakieś obniżki w IS, np. "Tylko dzisiaj! Ceny wszystkich przedmiotów o 60% taniej! Nie przegap okazji!" Na pewno na tym zarobicie, a gracze nie będę ślęczeć, że serwer pod IS a admini mają wyjebkę na resztę graczy

@Edit

Mam buga. Czarowane ostrze odejmuje hp, gdy walimy w moby o lvl'u niższym 2x. Nie da się dt przejść ;/ A zresztą te spoty w dt się tak szybko respią, że trudno samemu będzie je przejść. Chyba, że na dalszych piętrach lajt, bo na pierwszym lipa (a metka nie ma :( przynajmniej nie było)

Opublikowano

uważam, ze GRUBY powinien wziąć sobie osobę zaufaną, ogarniętą i cierpliwą do pomocy.

Nie ma takiej opcji, sam wszystko ogarnę. Teraz na początku jest trudno, ale później już tylko z górki :)

Mam buga. Czarowane ostrze odejmuje hp, gdy walimy w moby o lvl'u niższym 2x. Nie da się dt przejść ;/ A zresztą te spoty w dt się tak szybko respią, że trudno samemu będzie je przejść. Chyba, że na dalszych piętrach lajt, bo na pierwszym lipa (a metka nie ma :( przynajmniej nie było)

Z czarowanym masz bug nawet na pl :)

Co do dt, naprawię i zrobię przyspieszone :)

Opublikowano

Jestem bardzo zirytowany tym, jak team leci sobie " w kulki ".

Wczoraj dostałem kicka na ox za to że nie zdjąłem kostiumu lecz wcześniej napisałem adminowi że jest zbugowany i poprostu nie da się go zdjąć, dodatkowo po ox pisali, że rozpatrzą wszystkie zgłoszenia w dniu wczorajszym- gówno rozpatrzyli i na forum i na zgłoszeniach nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Jedni mają zrobione all misje u biologa i hitają na tym samym lv z tym samym perfektem sporo więcej, ja nie mam żadnej misji gdyż poprostu mi znikly co bardzo obszernie wyjaśniłem na pw na tym ich forum i na zgłoszeniach. Jestem niezwykle zdenerwowany tym faktem, gdyż nie otrzymuje od nikogo żadnej odpowiedzi w tym temacie już od 28 sierpnia.

NIE GRAJCIE U NICH. POZDRAWIAM

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@Karol80

Kostium można zdejmować, tyle że czasami trzeba wciskać więcej razy prawym przyciskiem, lub zdjąć i ubrać normalną zbroje ;) Co do tego biologa, pierwszy raz słyszę, ja mam all biologa, jak i nasza cała ekipa ;)

Serwer bardzo polecam i zapraszam.

xD 

Opublikowano

biolog jest strasznie zbugowany i to juz pisalem np za pamiatki nie daje stałego bonusu defa//oddajesz konarki gdzuie trzeba oddac ich 40 a po 20 znika misja i kamien gyimok do kzadego biologa sie oddaje pozniej /wzialem misje na 100 lvl chyba z tymi toporami to mi znikla i tera jej w ogole nie mam a ich wydropilem troche i jeszcze za biologa jakiegos wartosci ataku nie dalo na stałe

5sc6.jpg

Opublikowano

Działa server? Bo pisze mi 18:00 start! O co chodzi ? Zaktualizować?

Serwer cały czas działa, wystarczy pobrać patchera z strony głównej "Download" poczekać aż pobierz all i tyle ;)

xD 

Opublikowano

biolog jest strasznie zbugowany i to juz pisalem np za pamiatki nie daje stałego bonusu defa//oddajesz konarki gdzuie trzeba oddac ich 40 a po 20 znika misja i kamien gyimok do kzadego biologa sie oddaje pozniej /wzialem misje na 100 lvl chyba z tymi toporami to mi znikla i tera jej w ogole nie mam a ich wydropilem troche i jeszcze za biologa jakiegos wartosci ataku nie dalo na stałe

Wciśnij f9

Opublikowano

Serwer Bardzo nie polecam ''Ponieważ''

to jest stara Fajna Administracja Astoria.pl poprostu '' Zarobią hajs i uciekną i zrobią nowy Serwer''

A co to administracji to kilka fajnych słówek napisze

z pewnego team jest taki dzieciaczek że z nim się nie da gadać, wymyśla bajki że upade zrobi itp a tak naprawdę on ma 15/16 latek i gówn0 umie.

z mojej gildi ziomuś pytał się czy wejdzie na ts, to powiedział zara i czekał od 15.00 do 23.00 i nadal nie ma go.

jak dzisiaj o 22.00 napisał znów do niego '' trochę wkurwiony napisał ( ile mam czekać na cb chce odrzyskać ,móje SM !! )

i naglę dostał bloke na czat 2h

Druga sprawa moja

napisałem na wołaj ( czy naprawią Bug '' Petami co można będzie je expić na każdych Stworach ''

a ten Koleś napisał czy coś mam nie teges, i ignorował mnie

to znowu napisałem na wołaj czy

''naprawisz ten bug czy masz mnie w dup ''

i naglę dostałem bloka na czat

na 2h a powód taki ??? Obraza od kiedy to była obraza administracji od kiedy Dup ? to jest wulgaryzm

trzecia sprawa jest taka że kolega z gildi tez* napisał na wołaj '' hahha za co dostał bana że pytał się czy naprawisz buga''

i kolega też dostał bana 2h ( powód nie wiadomy )

SS

1

SS

2

SS

3

SS dodamy jutro, kolega wyślę

TS/SKype Tego Pewnego GM/Team Czekamy na wytłumaczenie

bo nie rozumiem takiego zachowania, poprostu to było chamskie zachowanie wobec gracza

i odrazu powinenen być wydalony' wywalony na zbity ryj

a jak to jest Jego serwera to bardzo fajny serwer i gratuluje

każdy ma własne zdanie na temat, możecie mnie krytykować ale za pamiętajcie moje słowa

zobaczycie będzie tak samo

Dziękuje i dobranoc

i jeszcze raz ( zapraszam tego pana na ts )

Pozdrawiam Maso

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

witam mam problem gdy chce wbić na server pisze ze logowanie off ale jak na stronę wchodzę jest 200 + online (oczywiście gra spatchowana)

Proszę o pomoc ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

20 smoczych monet no no , hhmmmmm co by tu kupić w IS , o kurwa nic bo żeby coś kupić potrzeba 150sm no kurwa mógł się nie pogrążać z tymi 20sm jaka to jest rekompensata jak nikt tego nie może wykorzystać ehh ludzie to debile ...

Opublikowano

witam mam problem gdy chce wbić na server pisze ze logowanie off ale jak na stronę wchodzę jest 200 + online (oczywiście gra spatchowana)

Proszę o pomoc ;]

Wszystko ładnie działa.

Spróbuj wyłączyć zaporę.

20 smoczych monet no no , hhmmmmm co by tu kupić w IS , o kurwa nic bo żeby coś kupić potrzeba 150sm no kurwa mógł się nie pogrążać z tymi 20sm jaka to jest rekompensata jak nikt tego nie może wykorzystać ehh ludzie to debile ...

Nom, ludzie to debile i Ty niestety się do nich zaliczasz :(

Zanim coś napiszesz sprawdź dokładnie wszystkie funkcje na stronie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...