Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam grałem przez 2 tygodnie któregoś dnia wbiłem na postać i pół eq nie miałem,bug na bugu masakra.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam grałem przez 2 tygodnie któregoś dnia wbiłem na postać i pół eq nie miałem,bug na bugu masakra.

Bug na bugu hahahaah To chyba Ty ;)

20 smoczych monet no no , hhmmmmm co by tu kupić w IS , o kurwa nic bo żeby coś kupić potrzeba 150sm no kurwa mógł się nie pogrążać z tymi 20sm jaka to jest rekompensata jak nikt tego nie może wykorzystać ehh ludzie to debile ...

haahahahahahahhahaha nono ;D widzę że całą stronę przeglądnąłeś :D zanim coś napiszesz upewnij się co do wszystkiego :)

aha. od tak Ci pół eq zniknęło ? ciekawe .

Opublikowano

haahahahahahahhahaha nono ;D widzę że całą stronę przeglądnąłeś :D zanim coś napiszesz upewnij się co do wszystkiego :)

w dupie byłeś, gówno widziałeś, na niczym się nie znasz więc przystopuj z języczkiem.

Opublikowano

Patrze na twoj wiek (wpisany w info) i nie wierze ze takiego matola jakas kobieta chciala chowac . Chociaz najprawdopodbniej ty jestes adoptowany , ktos sie zlitowal nad toba ? Penerze ?

Serwera nie polecam , na marmurach z truta sr 54 + full diably bije po 30k w bossy , aby zabic bosa potrzeba praktycznie dwukrotnie wiekszego dmgu .

Dropienie truty z zinow - 4h i 45 min na jedna .

Serwer pod is w 95% , da sie zdobyc prawie wszystko bez , aczkolwiek wymaga to tyle czasu co na niektorych hardach .

Pierwszy serwer ktore widze , a gralem pewnie na setce , na ktorym ch5 jest tylko dostepne dla VIP-ow .

Jak to nie jest nastawienie pod is to co jest?

Dodam tutaj ze kosmiczny dmg szamanow , zapewne znerfiony został .

Opublikowano

Patrze na twoj wiek (wpisany w info) i nie wierze ze takiego matola jakas kobieta chciala chowac . Chociaz najprawdopodbniej ty jestes adoptowany , ktos sie zlitowal nad toba ? Penerze ?

Serwera nie polecam , na marmurach z truta sr 54 + full diably bije po 30k w bossy , aby zabic bosa potrzeba praktycznie dwukrotnie wiekszego dmgu .

Dropienie truty z zinow - 4h i 45 min na jedna .

Serwer pod is w 95% , da sie zdobyc prawie wszystko bez , aczkolwiek wymaga to tyle czasu co na niektorych hardach .

Pierwszy serwer ktore widze , a gralem pewnie na setce , na ktorym ch5 jest tylko dostepne dla VIP-ow .

Jak to nie jest nastawienie pod is to co jest?

Dodam tutaj ze kosmiczny dmg szamanow , zapewne znerfiony został .

Co ty za wrednie piszesz ? Serwer pod is ? ja nawet nie wydałem grosza, a mam już wszystko z is (Fryz, Kostium, BaoBao etc). Przecież ludzie wystawiają SM w shopach, za niską cenę. Np 100 sm - 800k a np z bossów dropi po 50 ulepków gdzie 1 kosztuje 20k. Nie wiem dlaczego uważasz, że dmg szamanów jest za wysokie, ja uważam, że jest za niskie, choć nie gram szamanem. Jak włoży się full na dzwony to taki szaman nic nie robi ;)

xD 

Opublikowano

Nie ma to jak GordOnix, ktory nol lajfi i broni kazdego serwera na ktorym gra, jak przestaje to wyjebane ale jak gra to by skoczyl z mostu aby wybronic serwer.

Opublikowano

Nie ma to jak GordOnix, ktory nol lajfi i broni kazdego serwera na ktorym gra, jak przestaje to wyjebane ale jak gra to by skoczyl z mostu aby wybronic serwer.

Nie bronie serwera mój drogi przyjacielu, tylko piszę prawdę, jak jest.

xD 

Opublikowano

Oki dzieki .

Wyskakuje mi błąd Upewnij sie czy ścieżka jest prawidłowa nie ogarniam pomoże ktos ? .

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Oki dzieki .

Wyskakuje mi błąd Upewnij sie czy ścieżka jest prawidłowa nie ogarniam pomoże ktos ? .

rozwiązane .

Słaby serw. Dużo bugów a technik nic nie potrafi zrobić.

Dziś na forum Shaders zrobił temat z bugami i dziś gruby je wyeliminuje ;) + czekają nas spore nowości :D:D

Opublikowano

Zapraszamy Dzisiaj na Idola który się odbędzie na naszym TS'IE IP: GAME-TS3.PL o 20.00 ZAPRASZAMY SERDECZNIE !

No i śmiechłem 1 update od ilu ?? Na Experionie pety długo dodawał i nie dodał . Ttu udało mu się dodać jakieś zbrojki z tego co widziałem po rootach poczekam na te BIG aktualizacje chociaż wątpie , że się ruszy . . .

co ma experion do naszego serwa ? aha . O 14:00 OX !

Opublikowano

Serw padnie tak jak wszystkie poprzednie. Gruby nic nie potrafi dobrze zrobić tylko bany za nic dawać

płaczesz bo banana dostałeś na forum ;( iam sorry :(

kiedy Gruby dodasz nowe sety?

Opublikowano

Serw padnie tak jak wszystkie poprzednie. Gruby nic nie potrafi dobrze zrobić tylko bany za nic dawać

Było nie zachowywać się tak wulgarnie wobec innych ludzi, m.in Teamu, to byś tego bana nie dostał, sam siebie winisz.

Co do serwera, występuje parę bugów, m.in zbugowany biolog ale mam nadzieje że jak najszybciej zostanie to poprawione.

xD 

Opublikowano

Gordonix ja wulgarnie? Fajnie :) Kiedy naprawicei biologa dt pet-a baranową

Po resecie będzie okej. Jutro od 18:00 do 20:00 raty expa, dropa 50% :)

Opublikowano

No kurwa debil ty serio jesteś taki przyjebany czy udajesz ? Dobra beka :|

Hi hi, i on tu najwiekszy obronca serwera i co chwile spami, ze serwer najlepszy a ..Szkoda pisac xD

I mam pytanie - powazne, na ktore prosze o odpowiedz.

Jakie bony dzialaja na bossy na mapkach 100,130 oprocz nieumarlych?O ile one wgl dzialaja, nie mam czasu dzisiaj testowac i zmieniac eq :c

Opublikowano

Hi hi, i on tu najwiekszy obronca serwera i co chwile spami, ze serwer najlepszy a ..Szkoda pisac xD

I mam pytanie - powazne, na ktore prosze o odpowiedz.

Jakie bony dzialaja na bossy na mapkach 100,130 oprocz nieumarlych?O ile one wgl dzialaja, nie mam czasu dzisiaj testowac i zmieniac eq :c

nieumarli i potwory nic więcej :PP

Idol się zaczyna na tsie . IP : GAME-TS3.PL ZAPRASZAMY DO WYGRANIA SPORA ILOŚĆ SM .

Opublikowano

Jaki jest najlepszy sposób zarobku na lvl'u 120? Za odpowiedź daję lubię to. :D

P.S Po co zrobiliście okienko z biologiem, jak i tak trzeba do niego chodzić żeby oddać kamień. ;c

@Av

Skąd stalki, bronie 75?

Opublikowano

P.S Po co zrobiliście okienko z biologiem, jak i tak trzeba do niego chodzić żeby oddać kamień. ;c

Troszkę wysiłku musi być ;)

Up bo głównego technika , który umiał najwięcej bo poniekąd to jego pliki wychujali i myśleli , że w plikach jest backdoor więc wgrali z kopi zapewne i bug wrócił bo tam nie był naprawiony to samo biolog wspomnicie moje słowa .

Dobra, idź już z nim robić swój "serwer" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...